X-iuke gražu.
Bet aš turiu klausimą, tik nežinau kur kreiptis kad gaučiau atsakymą ar bent jau idėjų. Gal žinote kur organizuojami kursai ar individualios pamokos jau mokantiems nerti, tik norintiems išmokti dar daugiau, kaip sakant "aukštojo pilotažo" Kaune. Būčiau dėinga už bet kokias mintis ar informaciją.
Bet aš turiu klausimą, tik nežinau kur kreiptis kad gaučiau atsakymą ar bent jau idėjų. Gal žinote kur organizuojami kursai ar individualios pamokos jau mokantiems nerti, tik norintiems išmokti dar daugiau, kaip sakant "aukštojo pilotažo" Kaune. Būčiau dėinga už bet kokias mintis ar informaciją.
X-iuke maza bet gal schema pasidalintum ?
X-iuke, labai mielas darbelis aš taip pat schemutės norėčiau
QUOTE(X-iuke @ 2010 10 05, 15:29)
taip pat laikiu schemutes.
o koks jos dydis ?
QUOTE(menasmyleti @ 2010 10 05, 22:40)
Gal žinote kur organizuojami kursai ar individualios pamokos jau mokantiems nerti, tik norintiems išmokti dar daugiau, kaip sakant "aukštojo pilotažo" Kaune. Būčiau dėinga už bet kokias mintis ar informaciją.
Parduotuvė "Kasiūlai" organizuoja įvairius kursus, tame tarpe - ir individualias konsultacijas. Čia yra informacijos..
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 10 06, 10:10)
Parduotuvė "Kasiūlai" organizuoja įvairius kursus, tame tarpe - ir individualias konsultacijas. Čia yra informacijos..
ačiū labai
Labutis darbštuolės, gal kas galit padėti su tokia schemute, gal kas turit ar galit pasiūlyti kažką panašaus
QUOTE(Mazulytee @ 2010 10 05, 23:16)
X-iuke maza bet gal schema pasidalintum ?
ar as noriu schemutes!!!
Ateinu su savo naujausiais nėrinukais
Dlambliukas, kokios gražios servetėlės, gal būtų galima gauti schemutes. Iš anksto ačiū.