QUOTE(vaiduokliukas @ 2013 04 04, 11:45)
Labutis merginos, atėjau pasikonsultuoti - pasitarti : artėja vyro 40 jubiliejus, laiko liko labai nedaug, šiek tiek esu jau apgalvojusi-pasvajojusi ko norėčiau, bet pasakysite ar man verta pačiai tai įgyvendinti, ar man užteks tam jėgų?
Tame laike vyks žaidimai : susipažinimo, tėvelių pagerbimas, žaidimas kas geriau vedžioja už nosies, vyrai ar moterys? žaidimas su balionais. (dar renku kitus, gal kas ir pasiūlysite nesudėtingų žaidimėlių, būčiau dėkinga )
Dabar dėl aprangos kodo, galvoju ar nurodyti kvietimuose ar ne ??? koks tiktų jei rinktis?
Gal ko neapgalvojau, gal ką pastebėjote, ko trūktų? Gal apdovanojimų? Nes mėgsta svečiai, kad būtų kiekvienas atskirai pagiriamas ar kaip kitaip pastebėtas būtų, pvz : geriausias šokėjas, geriausias dainininkas, auksinė burnelė, saldžialiežuvėlis, ir t.t. ??? Ar ne per mažai atrakcijų?
Ar nebus nobodu, o gal geriau muzikantus samdytis? Bet tie muzikantai vėl nežinau nei vieno, o bet ką pasisamdysi, ateis su repertuare 15 dainų apie sodžiu koki, ir dar reiks kęsti jo sapaliojimus, nežinau ar verta
Ačiū už bet kokius pastebėjimus ir komentarus.
Tame laike vyks žaidimai : susipažinimo, tėvelių pagerbimas, žaidimas kas geriau vedžioja už nosies, vyrai ar moterys? žaidimas su balionais. (dar renku kitus, gal kas ir pasiūlysite nesudėtingų žaidimėlių, būčiau dėkinga )
Dabar dėl aprangos kodo, galvoju ar nurodyti kvietimuose ar ne ??? koks tiktų jei rinktis?
Gal ko neapgalvojau, gal ką pastebėjote, ko trūktų? Gal apdovanojimų? Nes mėgsta svečiai, kad būtų kiekvienas atskirai pagiriamas ar kaip kitaip pastebėtas būtų, pvz : geriausias šokėjas, geriausias dainininkas, auksinė burnelė, saldžialiežuvėlis, ir t.t. ??? Ar ne per mažai atrakcijų?
Ar nebus nobodu, o gal geriau muzikantus samdytis? Bet tie muzikantai vėl nežinau nei vieno, o bet ką pasisamdysi, ateis su repertuare 15 dainų apie sodžiu koki, ir dar reiks kęsti jo sapaliojimus, nežinau ar verta
Ačiū už bet kokius pastebėjimus ir komentarus.
istiesu kas valanda keisti muzika vargu ar bus laiko dar tame tarpe ir zaidimus zaidziant ir kostiumus keiciant, tikrai neuzsipleskit per daug, nes ir pati nusikalsit, o ir vistiek reikes zmonems laiko ir tiesiog pavalgyti, paplepeti, pasokti
del jusu paminetu apdovanojimu, tai man jie baisi banalybe, kaimo vestuviu lygis ir tiek, bet aisku zmoniu skoniai skirtingi ...
as asmeniskai, tai geriau pasirinkciau viena kazkuri desimtmeti, tada ir aprangos kodas butu aiskus ir muzika, zaidimai gerai, bet aisku reikia atsizvelgti i zmoniu poreikius ir pomegius ir perdaug visko neperkrauti
linkiu sekmes
QUOTE(pempe1 @ 2013 04 04, 18:49)
Laba diena gal žinote kas pasiūtų karnavalinį kostiumą?
kreipkites i bet kokia siuvimo atelje ... aisku priklauso nuo kostiumo, siaip daug ka galima ir issinuomoti
QUOTE(P@nter@ @ 2013 04 05, 21:21)
sveikos ieskau patarimų idėjų kaip naminėm salygom ir minimaliom išlaidom susikurti saloono merginos kostumą? labai būsiu dekinga už patarimus turiu juodą gorsetą
susiraskit per googla vaizdu kaip tokios merginos atrodo ir bandykit kazka nukopijuot