Labutis merginos, atėjau pasikonsultuoti - pasitarti : artėja vyro 40 jubiliejus, laiko liko labai nedaug, šiek tiek esu jau apgalvojusi-pasvajojusi ko norėčiau, bet pasakysite ar man verta pačiai tai įgyvendinti, ar man užteks tam jėgų?
Tai vat , gimtadienis vyks kiniečių restorane, ( mūsų draugų, tad kainuos tik maistas ir galėsime būti tiek kiek norime, tas labai aktualu finansiškai), svečių 22-26 (laukiam patikslinimo), ten vietoj nėra per daugiausia, nes nėra atskiros banketinės salės ar kažko panašaus, vieta pati graži estetiška. Tai tiek apie vietą.
Vakaro tema "Dešimtmečiai" , galvoju kas valandą keisti dešimtmečius iki 12 nakties, pvz. pradės svečiai rinktis 18.30 -19 susirinkimas. Nuo 19 vakarėlio pradžio gros 1973-1983 metų muzika iki 20h. nuo 20 - 21h gros 1983-1993, ir taip kas valanda keisis iki 24 ir jau po to gros šiuolaikinė muzika.
Tame laike vyks žaidimai : susipažinimo, tėvelių pagerbimas, žaidimas kas geriau vedžioja už nosies, vyrai ar moterys? žaidimas su balionais. (dar renku kitus, gal kas ir pasiūlysite nesudėtingų žaidimėlių, būčiau dėkinga
)
Dabar dėl aprangos kodo, galvoju ar nurodyti kvietimuose ar ne ??? koks tiktų jei rinktis?
Gal ko neapgalvojau, gal ką pastebėjote, ko trūktų? Gal apdovanojimų? Nes mėgsta svečiai, kad būtų kiekvienas atskirai pagiriamas ar kaip kitaip pastebėtas būtų, pvz : geriausias šokėjas, geriausias dainininkas, auksinė burnelė, saldžialiežuvėlis, ir t.t. ??? Ar ne per mažai atrakcijų?
Ar nebus nobodu, o gal geriau muzikantus samdytis? Bet tie muzikantai vėl nežinau nei vieno, o bet ką pasisamdysi, ateis su repertuare 15 dainų apie sodžiu koki, ir dar reiks kęsti jo sapaliojimus, nežinau ar verta
Ačiū už bet kokius pastebėjimus ir komentarus.
Papildyta:Dar būtų faina kiekvienam dešimtmečiui vedančiajam t.y. man apsirengti to laikmečio drabužiais, bet taip įtariu , kad čia jau man bus per daug ir po 24val. važiuosiu miegoti, nes būsiu nusikalusi, tad tos minties taip ir prisibijau , nes dar prieš gimtadienį pati kepsiu vyrui tortą