Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai - 4

QUOTE(enenes @ 2012 12 08, 00:27)
Gal žinot iš kur gauti Pegės Bandi peruką, bet kad kaina būtų normali. Arba kur galima būtų išsinuomoti, kad atsiųstu į žemaitiją g.gif Persigalvojom su vyru, ir būsim nebe simpsonai, o Bandžiai. Niekur nerandu tokio rudai raudono peruko panašios šukuosenos

as esu buvus pege taciau mano plaukai buvo blondiniski tad ka as dariau - o gi pasiveliau virsugalvy, ir galus pasigarbanojau sakiau kad nusidaziau plaukus, manau ne plauku spalva ten svarbiausia o jos manieros (OI ILGAI STUDIJAVAU JOS MANIERAS biggrin.gif daug ziurejau yuo tubej o elai ) , kramtoske burnoj masyvus papuosalai ant kaklo, timpes , ilgoka bliuske ir dirzas per pilva,ir aukstakulniai .dar uz liemenuko pinigu uzsikisau . vyrui liepiau i marskiniu kisene isideti pinigu ir visiems dalinti , pinigus atsispauzdinau is interneto. o vyras pasiriso netvarkinga kalaraisty ai tiesa dar vizitine padariau tipo elas bandis batu pardavejas ir dalinau per vakareli, sakiau kad daugiau babkiu parnestu namo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ritperliukas @ 2012 12 10, 22:33)
as esu buvus pege taciau mano plaukai buvo blondiniski tad ka as dariau - o gi  pasiveliau virsugalvy, ir galus pasigarbanojau sakiau kad nusidaziau plaukus, manau ne plauku spalva ten svarbiausia o jos manieros (OI ILGAI STUDIJAVAU JOS MANIERAS  biggrin.gif daug ziurejau yuo tubej  o elai ) ,  kramtoske burnoj masyvus papuosalai ant kaklo, timpes , ilgoka bliuske ir dirzas per pilva,ir aukstakulniai .dar uz liemenuko pinigu uzsikisau  . vyrui liepiau i marskiniu kisene isideti pinigu ir visiems dalinti , pinigus atsispauzdinau is interneto.  o vyras pasiriso netvarkinga kalaraisty ai tiesa dar vizitine padariau tipo elas bandis batu pardavejas ir dalinau per vakareli, sakiau kad daugiau babkiu parnestu namo  4u.gif

p.s. tiesa yra toks dalykas atsiplaunami plauku dazai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 10 gruodžio 2012 - 20:37
QUOTE(ritperliukas @ 2012 12 10, 21:39)
as esu buvus pege taciau mano plaukai buvo blondiniski tad ka as dariau - o gi  pasiveliau virsugalvy, ir galus pasigarbanojau sakiau kad nusidaziau plaukus, manau ne plauku spalva ten svarbiausia o jos manieros (OI ILGAI STUDIJAVAU JOS MANIERAS  biggrin.gif daug ziurejau yuo tubej  o elai ) ,  kramtoske burnoj masyvus papuosalai ant kaklo, timpes , ilgoka bliuske ir dirzas per pilva,ir aukstakulniai .dar uz liemenuko pinigu uzsikisau  . vyrui liepiau i marskiniu kisene isideti pinigu ir visiems dalinti , pinigus atsispauzdinau is interneto.  o vyras pasiriso netvarkinga kalaraisty ai tiesa dar vizitine padariau tipo elas bandis batu pardavejas ir dalinau per vakareli, sakiau kad daugiau babkiu parnestu namo  4u.gif
Papildyta:

p.s. tiesa yra toks dalykas atsiplaunami plauku dazai  biggrin.gif

nu ir aš galvojau gal iš savų susivelti, o dažyti nuplaunamais tai nebandyčiau, nes tikrai nenusiplaus iš karto. Judesiukus ir aš bandau namie, tai taip juokingai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Siulykim temas naujuju metu sventei smile.gif)) reikia ideju:))))
Atsakyti
is tiesu reikia mastyt, kokie kaledoms ar naujiesiems vakareliams aprangos kodai gali buti biggrin.gif puostis juk visos norime
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2012 12 10, 22:48)
Judesiukus ir aš bandau namie, tai taip juokingai atrodo bigsmile.gif

jo man irgi buvo juokinga bet savo vaidmeny ivykdziau 100proc https://www.facebook...5...e=3 cia matosi kaip as atrodziau tik nz ar sitame tinkle rodys

Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2012 11 27, 17:56)

Na dėl aprangos, vaišių jau turiu idėjų (ryšku, spalvota, daug gėlių, egz. vaisių, kokteilių...), bet šiek tiek trūksta minčių dėl dekoro. Aš norėčiau padaryti kelias palmes, ir va galvoju iš ko čia geriau būtų jų kotus padaryti, gal kas ką patart galėtų? Kad būtų pakankamai ilgas ir tvirtas. Lapus tai galima iš kartono išpjaut ir nupurkšt žaliai, bet irgi galvoju, kaip juos pritvirtinti prie koto, į centrą gal kokio burbulo reikėtų, į kurį būtų galima juos susmeigti.... g.gif

burbula paidaryk is laikrasciu i kumula svyniok laikrascius o paskui jau prie ju klijuok lapus ,lipni juostele arba karsti klijai manau turetu laikyti lapus , ppuga iskirpk is kokio zurnalo ar tiesiog is interneto isitrauk ir atsipauzdink
geliu gi gali prisikabineti g.gif
Papildyta:
QUOTE(marijona.lt @ 2012 12 16, 17:40)
Siulykim temas naujuju metu sventei smile.gif)) reikia ideju:))))

priklauso ko nori ir kokur svesi, o paskui jau tik fantazijos reikalas manau gan tokia idomi tema indenai sakyciau kaip tik gyvates metai ?kazkas mistisko
Papildyta:
QUOTE(Nulia @ 2012 11 12, 18:31)
Tai vat kad labai didelių investicijų nesinori daryti, o ir 10 veikėjų yra daug...
Jau užimti variantai : Simpsonai, Saulėlydis, Karibų piratai.
Galvojam ir visokias pasakas ir pan. Tik vėlgi, nesinori perkrautos aprangos, nes visgi visą vakarą teks būti šioj uniformoj... Ieškom kažko tokio, kas atitiktų frazę genialumas paprastume smile.gif
Tiesiog ieškom idėjų, nes po to visi sėsim ir derinsimės kuri tema mums aktualiausia..

mafija- krikstatevis
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2012 12 17, 17:10)
Papildyta:

burbula paidaryk is laikrasciu i kumula svyniok laikrascius o paskui jau prie ju klijuok lapus ,lipni  juostele arba karsti klijai manau turetu laikyti lapus , ppuga iskirpk is kokio zurnalo ar tiesiog is interneto isitrauk ir atsipauzdink
geliu gi gali prisikabineti g.gif
Papildyta:

Tai, kad aš klausiau, iš ko kotus pasidaryt, dėl lapų viskas aišku, bet iki dabar jau pati sugalvojau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 12 18, 01:20)
Tai, kad aš klausiau, iš ko kotus pasidaryt, dėl lapų viskas aišku, bet iki dabar jau pati sugalvojau. biggrin.gif

sory ne taip tada supratau tavo zinute, is ko kotus pasidarei ? manau tiktu parasciausi pagaliai rasti kad is miske smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2012 12 19, 09:22)
sory ne taip tada supratau tavo zinute, is ko kotus pasidarei ? manau tiktu parasciausi pagaliai rasti kad is miske smile.gif

Aš sugalvojau sulipdyti Pringles (ir dar turime panašių nuo gėrimų-torres, grand cavalier) dėžutes su izoliacija ir apvynioti rudu tampomu popieriumi. O įsmeigsiu į vazoną su žemėm smile.gif Turėtų būti gerai aš manau.
Atsakyti
Sveiki,

Gal galit pasiūlyt, patart, kokius žaidimus naujametiniam vakarui tema " 6 - palata" (ligoninė) g.gif
Atsakyti
gal kas turit kokių idėjų kaip turėtų atrodyt moteris ir vyras temoje italai arba prancūzai? ax.gif
Atsakyti
Mūsų šių metų kalėdinio vakarėlio tema - Rytai (Japonija, Kinija, Mongolija, Indija, Egiptas):
user posted image
Sakyčiau, visai pavyko, ir su "europietiškais" kostiumais buvo tik kviestiniai svečiai ir tie, kurie vaidino europiečius turistus.
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2012 12 21, 20:09)
gal kas turit kokių idėjų kaip turėtų atrodyt moteris ir vyras temoje italai arba prancūzai? ax.gif

Italija - siek tiek tamsesnio gymio ir karsto temperamento zmones, kurie garsiai kalba ir smarkiai gestikuliuoja smile.gif apranga istiesu, tai nelabai kuo nuo visu kitu europieciu skiriasi g.gif siaip prie italijos visada limpa mafijos tema, juk ten jos tevyne smile.gif

prancuzai - elegancija, romantika ir santurumas, vyno degustacijos ir tt smile.gif prancuzaite bandyciau vaizduoti su berete (kazkodel man toks vaizdinys yra), galima ir jurine tenatika, jei prancuzai is zydrosios pakrantes; vyras gali buti monmartro menininkas, moteris sokeja is mulen ruzo arba edith piaf ar dar kazkas panasaus smile.gif

nezinau ar padejau smile.gif sudetinga tema smile.gif
Atsakyti