Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai - 4

As manau, kad jei jau darai temini vakareli, tai ji ir prisitaikyt individualiai sau. Vakareliui tema gali virsti bet kas: megstamiausias filmas, o gal esi melomane, gal megsti kazka, gal kazkuo ypatingai domiesi, o gal turi dazniausiai vartojama fraze ir t.t. Sventes temomis gali virsti ir tokios frazes, kurias dabar zino visi, pvz, "Noriu svente svesti", " Bet tai kai didumo" ir t.t. Pagalvok apie save bent minutele ir tikrai atrasi pacia paciausia sau tema vakareliui.
Atsakyti
Sveiki, draugė rengia 9 -dešimtmečio (1980-1990 )stiliaus vakarėlį. Gal kokių idėjų turite... Galva jau visai susisukusi nuo minčių ir info ieškojimo... doh.gif
Gal turite nuotraukų ta tema - gali būti ir senelių, mamų foto apsirengusių to laikotarpio rūbais 4u.gif
Atsakyti
Noreciau savo gimtadienio proga padaryti ale prancūzišką popietėlę (vaišės darbe). Grotų prancūziškos dainos, iš vaišių galvoju apie prancūzišką vyną, pelėsinį sūrį (vėrinukai su vynuogėmis), sumuštinukus ant prancūziško batono, kroasantus, dar gal kokių prancūziškų saldainių rasiu......daugiau nesugalvoju ką tokio ale prancūziško pavaišint g.gif sraigės ir varlės būtų fantastika, bet biudžetas labai ja ribotas......gal kas pametės kokių minčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 09 26, 18:12)
daugiau nesugalvoju ką tokio ale prancūziško pavaišint  g.gif sraigės ir varlės būtų fantastika, bet biudžetas labai ja ribotas......gal kas pametės kokių minčių  ax.gif

Perskaičiau jūsų žinutę ir šovė kelios idėjos:
* gal nebūtinai reikia tikrų sraigių ir varlių, užtektų ir tiesiog tokios išvaizdos maisto (gal kokių saldainių, sausainių tokios formos rastumėte);
* man dar prancūziškai atrodytų kokios nors austrės ar pan. Tai gal galima tiesiog į paprastas lietuviškas geldeles (gal turite iš pajūrio, ežero pririnkusi ar būna pirkti dekoratyvinių) jas gerai išvalius, išvirinus, kokio nors užkandžio įdėti. Manau atrodytų gražiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramera: 26 rugsėjo 2010 - 18:11
Sveikos, gavau siandien pakvietima i drauges gimtadieni. Tema kelia daugiausia problemu "When i grow up i will be.." na kagi galit patart, mano galva kazkaip tuscia, noretusi kazko originalesnio nei daktare biggrin.gif
Atsakyti
Nebūtinai daktare, galima paciente. Kada nors, kai gerai paaugsime, visi jais būsime.
Atsakyti
QUOTE(Gretoootia @ 2010 10 04, 15:49)
Sveikos, gavau siandien pakvietima i drauges gimtadieni. Tema kelia daugiausia problemu "When i grow up i will be.." na kagi galit patart, mano galva kazkaip tuscia, noretusi kazko originalesnio nei daktare biggrin.gif

Daugaivaike motina smile.gif 4u.gif Taip ir įsivaizduoju, rankose vienas leliukas (lele),vežimelyj kitas smile.gif i rankas isikibes savas vaikas smile.gif)) Kaip atrakcija gali buti ir prasymas gimtadienio kaltininkei padeti uzmigdyti/pervystyti tavo vaikus
Atsakyti
sveikos mielosios,
neužilgo ir aš planuoju švęsti, o temą pasirinkau "pasakų herojai ligoninėje" (dėl tam tikros priežasties ax.gif )
Tai va, kadangi čia visos pilnos visokių patarimų, galvoju gal pasiūlysit kokių įdomių dalykėlių - puošybai, maistui ar dar kam 4u.gif ??
šiaip perskaičiau beveik visus postus ir LABAI patiko keletas žaidimukų bei įdėja su balto glaisto tortu su raudnu kryžium !! noriu tokio labai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, lapkriti ruosiuosi svesti savo 30 gimtadieni doh.gif . Zadu sveti kokioje tai kleteleje, bet noreciau gal kokio mafijos vakarelio. Tik va, beda, ka per ji reiktu veikt. kazkur jau buvo rasyta, bet niekaip nerandu. Gal galetumet pagelbeti sia tema, o ir apie apranga dar nelabai zinau. Gal yra dalyvavusiu tokiame vakarelyje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 09 26, 19:11)
Perskaičiau jūsų žinutę ir šovė kelios idėjos:
* gal nebūtinai reikia tikrų sraigių ir varlių, užtektų ir tiesiog tokios išvaizdos maisto (gal kokių saldainių, sausainių tokios formos rastumėte);
* man dar prancūziškai atrodytų kokios nors austrės ar pan. Tai gal galima tiesiog į paprastas lietuviškas geldeles (gal turite iš pajūrio, ežero pririnkusi ar būna pirkti dekoratyvinių) jas gerai išvalius, išvirinus, kokio nors užkandžio įdėti. Manau atrodytų gražiai.

liuks idejos, butinai pasinaudosiu wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, prašau skubios pagalbos help.gif
reikia minčių vakarėliui tema mafija. Kaip rengtis nedomina, jau žinau, bet kaip puošti stalą, kuo dekoruoti g.gif tik viską darysiu juoda balta
Atsakyti
O man ir apranga butu idomu mafijos tema, zinoma ir aplinka gal kokia nors speciali. Gal ka nors turit, mamytes? ax.gif
Atsakyti