sveiki, labai noreciau jusu patarimo, geguzes men mano ir draugo 25 gimtadieniai, kadangi skiriasi tik 2d, draugai visi tie patys nutarem daryt kartu tema kaip ie sugalvota, elito vakarelis, padarysim stenda pasifotkinti ant kurio bus aprasineta 25 gimtadienis ir musu vardai, keleta zmoniu paprasysiu pabuti paparaciais, turiu keleta klausimu patikrinti intelektui, stala galvoju daryt svedisko satlo tipo, kad daugiau vietos butu sokiam, galvoju padaryti nedidele pakyla ir kazkaip ijunkt i visa sventima karaoke konkursa, tik va nezinau ar jis tiktu sei temai? kaip manot? galbut galetumet pasiulyti kazkokiu zaidimu tinkanciu siai temai? gal kas jau tokiam vakareli buvot, gal galit pasidalinti patirtimi?
QUOTE(dailiuda @ 2012 02 27, 13:25)
sveikos, su vyru ruošiamės švęsti savo jubiliejus, ir niekaip nesugalvojam kokia vakarėlio temą, niekur nerandam kokia mada buvo 1977m. padėkit
sveika, google puikiai randa, kad 80-aji desimtmeti vyravo disko stilius
QUOTE(mimi88 @ 2012 01 14, 17:11)
sveikos kita savaitgali planuojame rengti disko stiliaus vakareli gal patartumete ka nors del dekoraciju (man i galva sauna tik disko rutulys o ir ta nezinau kur gauti) ir aprangos
sesuo dare vakarely disko stiliaus tai labai, tiko seni prikabineti kompaktai ant sienu jie blizgus, plakatus padryk su disko. pakabuku kokiu su merso zenklu.
Sveikos merginos,
Greit rengsiu kaubojišką vakarėlį. Dekoracijos, apranga, maistas kvietimai ir kt. man jau aišku. Esu prigalvojusi visko. Bet...gal kuri žinot kokią konkrečiai muziką groti visą vakarą? Aš suprantu kad kantri stiliaus , bet ne taip paprasta rasti kažką tokio linksmo ir puikiai nuteikiančio. Gal kuri ieškojot kada ir žinot konkrečius atlikėjus, dainas? Būčiau labai dėkinga
Greit rengsiu kaubojišką vakarėlį. Dekoracijos, apranga, maistas kvietimai ir kt. man jau aišku. Esu prigalvojusi visko. Bet...gal kuri žinot kokią konkrečiai muziką groti visą vakarą? Aš suprantu kad kantri stiliaus , bet ne taip paprasta rasti kažką tokio linksmo ir puikiai nuteikiančio. Gal kuri ieškojot kada ir žinot konkrečius atlikėjus, dainas? Būčiau labai dėkinga
QUOTE(LeKrista @ 2012 03 09, 21:25)
Sveikos merginos,
Gal čia rasit ką naudingo
QUOTE(raneri @ 2012 03 15, 10:34)
Sveikos,
as irgi renku patarimus del 80-uju stiliaus. Jei kas turi minciu - rasykite.
Aciu.
as irgi renku patarimus del 80-uju stiliaus. Jei kas turi minciu - rasykite.
Aciu.
Šioje temoje labai daug patarimų tokia tematika, tereikia keletą psl atsiversti atgal, nes kaip suprantu tai viena iš populiariausių temų
70-80 m-disko stilius, Mafija, pasaulio šalys ir pasakos
QUOTE(LeKrista @ 2012 03 09, 22:25)
Sveikos merginos,
Mes Naujuosius sventem tema "laukiniai vakarai", tai kaip garso takeli turejome parsisiunte filmu- western'u vadinamu, tad galimas ir toks variantas
QUOTE(indreteise @ 2012 02 26, 15:32)
sveiki, labai noreciau jusu patarimo, geguzes men mano ir draugo 25 gimtadieniai, kadangi skiriasi tik 2d, draugai visi tie patys nutarem daryt kartu tema kaip ie sugalvota, elito vakarelis, padarysim stenda pasifotkinti ant kurio bus aprasineta 25 gimtadienis ir musu vardai, keleta zmoniu paprasysiu pabuti paparaciais, turiu keleta klausimu patikrinti intelektui, stala galvoju daryt svedisko satlo tipo, kad daugiau vietos butu sokiam, galvoju padaryti nedidele pakyla ir kazkaip ijunkt i visa sventima karaoke konkursa, tik va nezinau ar jis tiktu sei temai? kaip manot? galbut galetumet pasiulyti kazkokiu zaidimu tinkanciu siai temai? gal kas jau tokiam vakareli buvot, gal galit pasidalinti patirtimi?
Buvau panšiame vakarėlyje, tai iš anksto kiekvienas svečias gavo oficialų kvietimą, su dress kodu. O užduotis (tas minėtas dress kodas) kiekvienam buvo atskiras personalas iš elito: Žaklina Kenedi, Elvis Preslis, Karlas Lagerfeldas, ir pan. Beje, atitinkami personažai buvo labai apgalvoti ir kiekvienam tiksliai parinkti pagal stilių, išvaizdą ir pan. Kadangi čia jaunų žmonių vakarėlis, elitas gali būti lietuviškas. Jei nenorit rengtis "ale žvaigždėmis", sugalvokite užduočių žaidimą apie elito atstovus (pvz atspėti, kas pasakė tokią frazę, arba kaip Radiocentre yra žaidimas - "komentarų herojus"- pagal internetinius komentarus (po straipsniais) pasakyti apie ką čia kalba). Raudonas kilimas ar jo imitacija tinka tokiam vakarėliui.
AČIū merginos ,ieškosiu jau
o kur rubus teminius perkat? Konkreciai man reikia 80uju disko stiliaus rubu
va cia tema apie rubus gal kam naudinga bus
va cia tema apie rubus gal kam naudinga bus