Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai - 4

na, motersike va zana dark:)
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 12 22, 11:56)
na, motersike va zana dark:)

bet labai sudėtinga su apranga šios personos:)

dar galvojau, gal ir kokia kleopatra tiktų, ale vėl... ką rengtis iškyla klausimas.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2011 12 22, 09:23)
va, man ir psichuškė asocijuojasi su visokiais ale "napaleonais", "hitleriais", ale moteriškų įžymių tokų variantų nesugalvoju...  doh.gif

Mergelė Marija 4u.gif (eji tik vakarėly nebus kokių religinių fanatų - tada ir supykti gali žmonės).
O šiaip - nebūtinai gi ligonis sirgti turi tikro herojaus liga. Galima ir kokia super-moterim jaustis (tipo - aš galiu skraidyti), Titaniko heroje ar pan.

Beje - dar galima sirgti šizofrenija. Apsikarstyti visokiais šnipinėjimo ar mokslininko įrankiais (pagal principą - aš valstybinis agentas, po mūsų parku yra bunkeris, įėjimas ties stotele, ten suspaudus kodą suoliukas atsikelia ir durys atsidaro ir pan., nuolat dairytis aplink, ar kas neseka, atsakinėjant į klausimus išsisukinėt, kad slaptos informacijos neišduot biggrin.gif O mokslininko variantas - radau ateivių nusileidimo vietą, ten jie vakarais susitinka, o dienom kartais tarp žmonioų įsimaišo, aš va ir dabar noriu susekti ir užfiksuoti, kad pateikčiau įrodymus, kad ateiviai vaikšto tarp mūsų).

O, kalbant apie ateivius - galima gi ir įsivaizduoti, kad esi atvykėlis iš kitos planetos. biggrin.gif Kaip iš to filmo K-paksas bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės padėkite,gimtadienio tema PRAGARAS pagal dainos žodžius,šoka basos raganaitės,trype smagus velniai.. Gal turite minčių žaidimams,stalo papuošimams ir šeip ka idomaus vystant se tema. g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite pasiūlyti 80 gimtadieniui temą? ax.gif
neįsivaizduoju kokią daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kita savaitgali planuojame rengti disko stiliaus vakareli 4u.gif gal patartumete ka nors del dekoraciju (man i galva sauna tik disko rutulys o ir ta nezinau kur gauti) ir aprangos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žaislas @ 2012 01 13, 21:32)
Sveikos, gal galite pasiūlyti 80 gimtadieniui temą?  ax.gif
neįsivaizduoju kokią daryti  mirksiukas.gif

cia kaip suprantu, tai jubiliatas tokio amziaus? tai gal meginti is jo/jos jaunystes aprangos stiliaus kazka, nezinau kokie ten budavo tais laikais, pasidometi reikia...
QUOTE(mimi88 @ 2012 01 14, 14:11)
sveikos 4u.gif kita savaitgali planuojame rengti disko stiliaus vakareli 4u.gif gal patartumete ka nors del dekoraciju (man i galva sauna tik disko rutulys o ir ta nezinau kur gauti) ir aprangos 4u.gif

apranga cia pats lengviausias variantas... nera isvis ka galvot biggrin.gif cia pvz yra pilna. tik jau su dekoracijom gal sunkiau... muzikos irgi nesunkiai galima rast, pvz boney m grupe tokia buvo
Atsakyti
[quote=*agnyte*,2012 01 14, 16:03]
cia kaip suprantu, tai jubiliatas tokio amziaus? tai gal meginti is jo/jos jaunystes aprangos stiliaus kazka, nezinau kokie ten budavo tais laikais, pasidometi reikia...

taip taip jubiliatas mirksiukas.gif , net neisivaizduoju kas tais laikais buvo..... doh.gif
Atsakyti
[quote=žaislas,2012 01 14, 16:54]
[quote=*agnyte*,2012 01 14, 16:03]

taip taip jubiliatas mirksiukas.gif , net neisivaizduoju kas tais laikais buvo..... doh.gif
[/quote]

nu tai gal is kokiu 50-60- tuju madu ziureti, kas tais laikais buvo madinga. arba pvz kad visi apsirengtu smetonos laiku drabuziais. juk google veikia, reikia tik netingeti pasiziureti, kokiais metais, kokios mados buvo...
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 01 14, 17:03)
apranga cia pats lengviausias variantas... nera isvis ka galvot  biggrin.gif  cia pvz yra pilna. tik jau su dekoracijom gal sunkiau... muzikos irgi nesunkiai galima rast, pvz boney m grupe tokia buvo

kad man tokie nelabai idomus tie kostiumai man cia, na nebent peruko tokio noreciau pasisiaususio as isvis pries nuomojamus kostiumus, na nebent perdibt juos kaip nors, man jie tokie kazkoki hyper...(per daug jau paimta viskas kas ale budingiausia tokie zaisliniai)idomiau taip tikroviskai paciam susimontuot (ech kokiu geru variantu pas mus per helovynus buna) buciau kudesne tai uzsideciau tympas ir body, anksciau tokia fitneso apranga buvo, bet kad nesinori aptempt atsikisusio pilvo lotuliukas.gif 4u.gif o muzika tai jau turim cia maziausia problema 4u.gif
va cia panos neblogai apsirede
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 16 sausio 2012 - 23:21
QUOTE(mimi88 @ 2012 01 16, 22:16)
kad man tokie nelabai idomus tie kostiumai man cia, na nebent peruko tokio noreciau pasisiaususio as isvis pries nuomojamus kostiumus, na nebent perdibt juos kaip nors, man jie tokie kazkoki hyper...(per daug jau paimta viskas kas ale budingiausia tokie zaisliniai)idomiau taip tikroviskai paciam susimontuot (ech kokiu geru variantu pas mus per helovynus buna)  buciau kudesne tai uzsideciau tympas ir body, anksciau tokia fitneso apranga buvo, bet kad nesinori aptempt atsikisusio pilvo lotuliukas.gif 4u.gif o muzika tai jau turim cia maziausia problema 4u.gif
va cia panos neblogai apsirede

na, cia tai taip, tikrai fainai thumbup.gif kuo daugiau ivariausiu "ryskalu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flooricija @ 2012 01 04, 00:22)
Mergaitės padėkite,gimtadienio tema PRAGARAS  pagal dainos žodžius,šoka basos raganaitės,trype smagus velniai.. Gal turite minčių žaidimams,stalo papuošimams ir šeip ka idomaus vystant se tema. g.gif

Man kažkaip iškart pragariškai raudona, oranžinė, juoda. Staltiesės raudonos, žvakidės, šluotos, pasišiaušę šukusenos, arba velniūkščiai kaip iš a la baltaragio malūno filmo. Katilai su viralu, raudni gėrimai ir pan rolleyes.gif
Atsakyti