QUOTE(Wunderbar @ 2011 11 20, 23:31)
Panelei, kuriai i izymybiu baliu reik eiti- izimybiu visokiu yra, is kur istrauket, kad tik aukstos ir to standartinio grozio jos visos? Manau visi atpazintu, jei eitumet kaip ala pugaciova ir filipas kirkorovas, jie bent jau isskirtinai atrode dar siulyciau kate perry ir jos vyreli r.branda, irgi apdarus ohoho galima pasidaryt. Dar yra MJ, ABBA arba KISS nariai, lady gaga, Eltonas dzonas, m.mansonas ir jo buvus zmonele dita von teese, cher ir daugelis kitu, isskirtiniu izimybiu. Pakviesta i toki vakareli jokiu budu nesirinkciau buti angelina jolie ar kokia v.bekham, nes ir taip aisku, kad jokio gero kostiumo nepasidarysi, busi tiesiog pasipuosusi tamsiaplauke ir jau tikrai niekas neatskirs kuri is izimybiu esi;)
Laaabai ačiū už pasiūlymą... mąsčiau ir aš apie minėtas personas, bet..... jos tokios lieknos, o aš - su pilvuku Pugačiova, man tokia pabodus, norėčiau gražiau apsirengti.... Nepaleidžiu minties persikūnyti į Zoro žmoną..... tada reiktų užsidėti atvirais pečiais ale senovišką suknutę..... hm.... bandysiu lieknėti ... juk dar mėnuo iki šventės
QUOTE(iewike @ 2011 11 21, 00:16)
O kuom Kate Perry gali buti isskirtinesne, nei V. beckhem?
Norint pavirsti Kate Perry, reiktų rūžavo peruko ir spec makiažo.... Manau, jog iškart atpažintų, kas esi