Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai - 4

QUOTE(Wunderbar @ 2011 11 20, 23:31)
Panelei, kuriai i izymybiu baliu reik eiti- izimybiu visokiu yra, is kur istrauket, kad tik aukstos ir to standartinio grozio jos visos? Manau visi atpazintu, jei eitumet kaip ala pugaciova ir filipas kirkorovas, jie bent jau isskirtinai atrode biggrin.gif dar siulyciau kate perry ir jos vyreli r.branda, irgi apdarus ohoho galima pasidaryt. Dar yra MJ, ABBA arba KISS nariai, lady gaga, Eltonas dzonas, m.mansonas ir jo buvus zmonele dita von teese, cher ir daugelis kitu, isskirtiniu izimybiu. Pakviesta i toki vakareli jokiu budu nesirinkciau buti angelina jolie ar kokia v.bekham, nes ir taip aisku, kad jokio gero kostiumo nepasidarysi, busi tiesiog pasipuosusi tamsiaplauke ir jau tikrai niekas neatskirs kuri is izimybiu esi;)

Laaabai ačiū už pasiūlymą... mąsčiau ir aš apie minėtas personas, bet..... jos tokios lieknos, o aš - su pilvuku unsure.gif Pugačiova, man tokia pabodus, norėčiau gražiau apsirengti.... Nepaleidžiu minties persikūnyti į Zoro žmoną..... tada reiktų užsidėti atvirais pečiais ale senovišką suknutę..... hm.... bandysiu lieknėti ... juk dar mėnuo iki šventės biggrin.gif
QUOTE(iewike @ 2011 11 21, 00:16)
O kuom Kate Perry gali buti isskirtinesne, nei V. beckhem?

Norint pavirsti Kate Perry, reiktų rūžavo peruko ir spec makiažo.... Manau, jog iškart atpažintų, kas esi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjuurrggaa: 21 lapkričio 2011 - 08:10
nu o nesupainiotu su PINK tada?
Atsakyti
Pavardinsiu keletą nelieknų įžymybių tongue.gif
Kim Kardashian ir jos "oversized" užpakalis lotuliukas.gif
Coco- pas ją tai ne viena kūno dalis dirbtinai išpūsta doh.gif
Su vyrais sunkiau doh.gif bet iš lengvai atpažįstamų tai sakyčiau Virgis Stakėnas blush2.gif
čia jau tikrai didelis vyras
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 11 21, 15:17)
nu o nesupainiotu su PINK tada?

Pink plaukai trumpi.... O dar makiažas..... Dabartinio Kate Perry nė su niekuom manau nesumaišytum smile.gif

QUOTE(neven @ 2011 11 21, 16:04)
Pavardinsiu keletą nelieknų įžymybių tongue.gif
Kim Kardashian ir jos "oversized" užpakalis lotuliukas.gif
Coco- pas ją tai ne viena kūno dalis dirbtinai išpūsta doh.gif
Su vyrais sunkiau doh.gif bet iš lengvai atpažįstamų tai sakyčiau Virgis Stakėnas blush2.gif
čia jau tikrai didelis vyras

Kim Kardashian na nelieknutė, bet man toli iki jos... rolleyes.gif Greičiausiai būsiu Caterine Zeta Jones..... Iki jos figūros man irgi toli, bet bandysiu....

O vyruom kuom paversti g.gif .... Čia tai bėda...Juolab, kad jis tokio nelietuviško gymio ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjuurrggaa: 21 lapkričio 2011 - 15:57

O vyruom kuom paversti g.gif .... Čia tai bėda...Juolab, kad jis tokio nelietuviško gymio ...
[/quote]

jei nelietuviško, tai gali būti reperis ax.gif arba koks krepųininkas, jei pagal matmenis tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2011 11 21, 10:10)
Laaabai ačiū už pasiūlymą... mąsčiau ir aš apie minėtas personas, bet..... jos tokios lieknos, o aš - su pilvuku  unsure.gif  Pugačiova, man tokia pabodus, norėčiau gražiau apsirengti....  Nepaleidžiu minties persikūnyti į Zoro žmoną..... tada reiktų užsidėti atvirais pečiais ale senovišką suknutę..... hm.... bandysiu lieknėti ... juk dar mėnuo iki šventės  biggrin.gif

Norint pavirsti Kate Perry, reiktų rūžavo peruko ir spec makiažo.... Manau, jog iškart atpažintų, kas esi  rolleyes.gif

Baikit tik, pilvuka galima uzmaskuoti tinkamai pasirinktais rubais, o kokie nors ryskus akcentai isvis nuo jo demesi atitrauks wink.gif bet as taip jauciu, kad jus jau issirinkot buti zoro zmona, ir manau neblogas pasirinkimas, ypac jei kaip sakote, vyras jusu tamsus smile.gif ir siaip ta tema izymybes gana slidi, Nes zodzio izymybe reiksme- zymus dalykas, daiktas arba zmogus, ir irodykit jus man, kad supermenas ar zoro nera izymybes, puse pasaulio juos zino, jie turbut zymesni nei tos vienadienes zvaigzdutes wink.gif o kalbant apie perry ir bekham, bekham issiskiria tik dideliais akiniais ir aukstais kablais, perry ryskiais plaukais(pamenu ir melynus lyg ir turejo), makiazu, rubais, aksesuarais, mano nuomone tikrai pagal isvaizda isskirtinesnis personazas.
Atsakyti
Sveikos:)
Organizuojam vakareli pavadinimu laukiniai zmones, gal kas turite idomiu ir originaliu minciu sia tema smile.gif

Atsakyti
QUOTE(viskaschiki @ 2011 11 24, 17:12)
Sveikos:)
Organizuojam vakareli pavadinimu laukiniai zmones, gal kas turite idomiu ir originaliu minciu sia tema  smile.gif

Tai ką čia daug galvosi -virvelė iš vienos pusės, lopinėlis iš kitos ir kailis ant pečių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei patalpoj, laužiuko gal nelabai išeis susikurt lotuliukas.gif , bet maistas ant iešmiukų, taip įsivaizduoju, koks paršiukas keptas, ar vištelė nepjaustyta. maistas nepjaustytas- jei kumpis (na, kad ir keptas orkaitėj), tai atsipjauna kas nori, vaisiai, keptos bulvės su lupenom (orkaitėj, folijoj galima iškept). Aišku, turint omeny, kad taip prabangiai gal ir nevalgė laukiniai žmonės, bet aliuzija į tai mirksiukas.gif
Kailis, oda, ritualiniai šokiai ratu, vėzdai, kuokos, tik galvų svarbu neprasiskelti lotuliukas.gif
priziukai gali būt kokie riešutai, džiovinti ar švieži vaisiai, duonos mažiukai kepaliukai su džiovintais vaisiais, riešutais, sėklom etc. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 24 lapkričio 2011 - 15:26
niu joa cia tokia tema kai tikrai visko gali prisigalvoti lotuliukas.gif
tik visada nori kuo idomiau. Aisku darysim ir zaidimus ir visa kita, bet sia tema pasirinkom gal todel kad labai daug apie apranga nereikia galvot smile.gif
Aciu Star uz pamastymus!

gal dar kokiu turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskaschiki @ 2011 11 24, 16:34)
niu joa cia tokia tema kai tikrai visko gali prisigalvoti  lotuliukas.gif
tik visada nori kuo idomiau. Aisku darysim ir zaidimus ir visa kita, bet sia tema pasirinkom gal todel kad labai daug apie apranga nereikia galvot smile.gif
Aciu Star uz pamastymus!

gal dar kokiu turit? smile.gif

na, dar kyla mintis apie Flintstone'us tongue.gif užkandai būtinas karpačio g.gif
Atsakyti
I laukiniu tema: vistos kulsys biggrin.gif, vaisiai, nepjaustytos darzoves, uogos, svieziai spaustos sultys. Del zaidimu, galima suskirstyti visus i dvi komandas: medziotojai ir rinkejai(na kur rinkdavo riesutus,uogas), komandu kapitonus apdovanoti karoliais is kokiu tipo dantu, o siaip lauzai, sokiai, piesiniai ant sienu, medziokle ir t. t., puiki tema, lb daug ka galima sugalvoti smile.gif mes siemet per naujus metus galvojam daryt "wild west party", taip pat ideju milijonas, tik gaila kad bute maza vietos, visko neigyvendinsi..
Atsakyti
labai reikia pagalbos!! sad.gif gal turit kokiu ideju kaip kitaip ivardinti, nominuojant metu aktyvista? na kaip nors idomiau ir ne taip aiskiai.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti