QUOTE(Liniukai @ 2011 11 15, 18:26)
Sveikos
Artėja darbovietės kalėdinis vakarėlis, kurio tema TAUTOS
atrodo tautų begalė ir pasirinkimas didelis, bet kai reikia gaunasi šnipštas ir nebežinai ką sugalvoti
Gal kas kokių patarimų turėtumėte?
Na, dar yra Afrika
Kur daug apsirengti nebūtina, egzotiniai kraštai kaip Havajai, Balio sala ir pan., indėnai, eskimai (bet turbūt pe karšta būtų
), Graikija, kur galima a la senovės graikijos- Elados gyventoją vaidinti ir apranga paprasta
, amazonė, Egiptas, Rusijai gali atstovauti ne tik graži Vasilisa, bet ir iš gilumos šalies- šimtasiūlė, kokie veltiniai etc.
Šiaip, aišku, nieko labai sudėtinga sariu apsisaiusti arba rytų šalies atstovę vaidinti, bet manau, kad tokių gali būt dauguma
Papildyta:
QUOTE(kramtuke7 @ 2011 11 05, 15:43)
labuka
ne uz kalnu ir mano gimtadienis
ir jau sugalvojau temele
tai 1982 m. vakarelis, sitais metais gimiau.
tai galvoju sveciai galetu apsirenkt tu laiku rubais. ieskojau internete tu laiku mados,bet niekaip negaliu rast. gal ka pasiulytumet jus arba kokia nuorodele zinot
Aš jau pamenu tuos laikus kai mano brolis gimė
taigi- pūstos rankovės, baltos kojinės iki kelių, dideli bantai, kaspinai plaukuose, plastikiniai burbulai, sandaliukai, basutės, moteriškėms gėlėti, languoti sijonai žemiau kelių, bliuzelės su katino Leopoldo peteliškėmis, surištais bantais po kaklu, sarafanai, sintetinės, šilkinės bliuzelės pūstomis rankovėmis, mergaitėms varpo formos suknelės, sarafaniukai, plastikinė bižuterija- dideli burbulai karoliai pvz... kažkas panašaus. Šukuosenos- "grifkos" maždaug apie tuos metus iš kirpčiukų, "bangos". Kalnieriukai bliuzelėse, platūs diržai... na kažkas pan.
Muzika, jei lietuviška, tai Frankoniai, Nerija ir pan
Papildyta:
QUOTE(Miglyteee @ 2011 11 16, 01:02)
sveikos visos, esame per kaledas pakviesti i temini vakareki, kurio tema, vaikyste bei pasaku(multiku) personazai, gal turit kokiu ideju, kaip butu galima apsirengti?
Pelenė, batuotas katinas, Varlė karalienė, raudonoji gėlelė, katinas Leopoldas, Grytutė ir Jonukas, Snieguolė ir septyni nykštukai, Pingvinukas Lolo, Coliukė, Na palauk na ir tt, ir pan
Šarlio Pero, Brolių Grimų pasakos, Lietuvių laidies pasakos, ir kt pasakos