Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai - 4

Laba 4u.gif Gal turite idėjų, kaip apsirengti būtų galima tema "statybininkai"? biggrin.gif Norisi atrodyt ne tik panašiai į statybininkę, bet ir kad būtų gražu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 02 09, 19:25)
Laba 4u.gif Gal turite idėjų, kaip apsirengti būtų galima tema "statybininkai"? biggrin.gif Norisi atrodyt ne tik panašiai į statybininkę, bet ir kad būtų gražu... blush2.gif

manau pagrindinis akcentas tūrėtų būti geltonas šalmas thumbup.gif arba įrankiai smile.gif ir man kažkodėl statybininkai asocijuojasi su langeliuotais marškinėliais g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 09, 18:48)
manau pagrindinis akcentas tūrėtų būti geltonas šalmas  thumbup.gif  arba įrankiai smile.gif ir man kažkodėl statybininkai asocijuojasi su langeliuotais marškinėliais  g.gif  bigsmile.gif

Šalmą ir įrankius ant diržo galbūt pavyks gauti. Languotus marškinius turiu (man taip pat jie pirmiausia prieš akis iškyla, kai pagalvoju apie statybininką biggrin.gif)... Ir mąsčiau apie džinsinį kombinezoną, panašų kaip įdėtoje nuotraukoje, bet kad būtų su šortais neturiu... Tik su sijonu, t.y. džinsinį sarafaną su petnešom unsure.gif Tai net nežinau, ar jis čia tinkamas būtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rawwwrrr: 09 vasario 2011 - 20:35
sveikos smile.gif
labai reikia pagalbos. turiu pakvietimą jau šią savaitę į "teminį" vakarėlį, bet be temos. ta prasme, visi rengiasi kuo nori. o man didžiausia bėda tada ką nors sugalvoti. svarbiausia, kad vakarėlis vaikams, 2-6klasės, tai vis galvoju, kad personažas turi būti ir atpažįstamas vaikams, bet ir paprastas, nes laiko ruoštis visai nėra...
bet blogiausia, kad aš labai išranki, pėpė ilgakojinė, pelenė ir rauduonkepuraitė man netinka doh.gif oi, bėda bėda doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,po gero menesiuko mano 25 tortadienis,todel noreciau atsvest originaliau nei iprasta! Gyvenu Airijoj,todel visokie karnavaliniai drabuzeliai netinka,galvoju kad visai nieko butu suorganizuoti party Kinijos tema. Pati apsirengciau kimono arba kaip geisa ax.gif ,ebay manau tikrai rasciau kokiu kinisku niekuciu namams papuosti,tik va beda su vakaro programele,ka veikti?! gal kam teko dalyvauti kazkokiam panasiam vakareli,o gal kas turit seip kokiu ideju,mielai isklausyciau jusu patarimu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukas IRL @ 2011 03 02, 01:24)
Sveikos mergaites,po gero menesiuko mano 25 tortadienis,todel noreciau atsvest originaliau nei iprasta! Gyvenu Airijoj,todel visokie karnavaliniai drabuzeliai netinka,galvoju kad visai nieko butu suorganizuoti party Kinijos tema. Pati apsirengciau kimono arba kaip geisa ax.gif ,ebay manau tikrai rasciau kokiu kinisku niekuciu namams papuosti,tik va beda su vakaro programele,ka veikti?! gal kam teko dalyvauti kazkokiam panasiam vakareli,o gal kas turit seip kokiu ideju,mielai isklausyciau jusu patarimu! 4u.gif

kung fu pasimokykit biggrin.gif galima pabandyti lankstyti origamius, taip pat pasizaisti su lazdelemis (pvz visiems iduoti lazdeles ir lazdelemis perdavineti koki nors daikta, arba suskirstyti zmones i dvi komandas, paruosti koki patiekala ir kad visa komanda tik su lazdeliu pagalba perkeltu maista is vienos lekstes i kita), taip pat galima iskept su sausainuku su ideta zinute smile.gif smagu ir suvalgyt ir perskaityt kas viduj parasyta. Dar karaoke galima padainuot wink.gif dar galima pvz isskirt vyrus ir moteris i skirtingas komandas ir liept viena is komandos "paversti" geisha". Aisku reikes paciai pasirupint kosmetika ir pan. O siap galima juk ir su piesimu kazka susiet, pvz nusipirkt papigiai tu kinietisku zibintu, ir duot kiekvienam ispaisyt, dar kokia viktorina apie Kinija... Apskritai galima zaist belekokius zaidimus, susigalvot (arba nusiziuret) belekokia programa, tereikia ja adaptuoti jusiskei temai wink.gif
ir nepamirskite labai svarbaus akcento - maisto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2011 03 02, 13:36)
kung fu pasimokykit biggrin.gif galima pabandyti lankstyti origamius, taip pat pasizaisti su lazdelemis (pvz visiems iduoti lazdeles ir lazdelemis perdavineti koki nors daikta, arba suskirstyti zmones i dvi komandas, paruosti koki patiekala ir kad visa komanda tik su lazdeliu pagalba perkeltu maista is vienos lekstes i kita), taip pat galima iskept su sausainuku su ideta zinute smile.gif smagu ir suvalgyt ir perskaityt kas viduj parasyta. Dar karaoke galima padainuot wink.gif dar galima pvz isskirt vyrus ir moteris i skirtingas komandas ir liept viena is komandos "paversti" geisha". Aisku reikes paciai pasirupint kosmetika ir pan. O siap galima juk ir su piesimu kazka susiet, pvz nusipirkt papigiai tu kinietisku zibintu, ir duot kiekvienam ispaisyt, dar kokia viktorina apie Kinija... Apskritai galima zaist belekokius zaidimus, susigalvot (arba nusiziuret) belekokia programa, tereikia ja adaptuoti jusiskei temai wink.gif
ir nepamirskite labai svarbaus akcento - maisto wink.gif

apie ryziu valgymo cempionata as jau galvojau,pasiulei man dar keleta labai sauniu ideju,o ta su geishos kurimu tai isvis super thumbup.gif butinai reikes surengti toki konkursiuka biggrin.gif jei dar kils kokiu minciu kam tai labai prasom nesikuklint,rasyt viska kas tik sauna i galveles tokia tema ax.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif
perskaiciau visa tema,bet nelabai ka radau sau..savaitgali svesim vyro 30-meti ,tema "juoda-raudona" su apranga viskas aisku,dekoracija irgi daug maz:statiese raudonos,lekstutes juodps sreveteles taip pat juodos,prikabinesiu juodu raudonu balionu...o ka dar galeciau sumastyt g.gif galvoju,gal koki "Kilima" raudona istiest prie iejimo,jei galit padekit ,labai prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 02 09, 21:31)
Šalmą ir įrankius ant diržo galbūt pavyks gauti. Languotus marškinius turiu (man taip pat jie pirmiausia prieš akis iškyla, kai pagalvoju apie statybininką biggrin.gif)... Ir mąsčiau apie džinsinį kombinezoną, panašų kaip įdėtoje nuotraukoje, bet kad būtų su šortais neturiu... Tik su sijonu, t.y. džinsinį sarafaną su petnešom unsure.gif Tai net nežinau, ar jis čia tinkamas būtų g.gif

Pas mus bus vakarelio tema "Profesijos" tai irgi galvoju vyra padaryti Statybininku smile.gif
Bet dabar galvoju kuo buti man? Kad mazdaug derinciausi prie jo? ax.gif
Galeciau ir as statybininke buti..bet neturiu nei dzinsinio kobezo, nei marskineliu languotu doh.gif
Kaip dar galima apsirengti?
Beje, ar kur gavot geltonus salmus?
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, labai prasau pagalbos...
Planuoju vyriu 30-mecio proga surengt vakareli ''kai as mazas buvau'', bet pritrukau ideju su zaidimais... g.gif Visas vaiksmas vyks gamtoje, tai manau saudymas is ragatkes, metymas is akmenu i skarbonkes visai tiktu... bet gal galit pasiulyt daugiau kokiu ideju... Buciau laaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
QUOTE(burbule_567 @ 2011 03 16, 00:53)
Labas vakarelis, labai prasau pagalbos...
Planuoju vyriu 30-mecio proga surengt vakareli ''kai as mazas buvau'', bet pritrukau ideju su zaidimais...  g.gif  Visas vaiksmas vyks gamtoje, tai manau saudymas is ragatkes, metymas is akmenu i skarbonkes visai tiktu... bet gal galit pasiulyt daugiau kokiu ideju... Buciau laaaabai dekinga  4u.gif

dekinga tema, ir zaidimu daug is vaikystes galima parinkti. Jei bus zmones persirenge vaikais, galima berniukams surengti lenktynes masinytemis,visai gerai atrodytu dideli berniukai stumdantys modeliukus,ir skleidziantys ivairius garsus thumbup.gif dar koki jurgeli meistreli susokt irgi linksma rolleyes.gif buteli butinai zaisciau thumbup.gif sugedusi telefona(kai vienam pakuzdi ir vienas kitam perduoda ka girdejo,kas suklysta-isgeria) 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Oskarų, holivudo tema
Atsakyti