sveikos,
esu daugiau pasyvi sios temos skaitytoja. prisiskaiciau iki soties visokiu naudingu patarimu ir ne viena panaudojau. aciu jums labai uz tai.
siemet rengiame naujametini vakareli HARAJUKU tema. tokios iki siol niekur daugiau nebuvau girdejusi, todel ir nusprendizau pasidalinti ir su jumis, gal kam bus naudinga. harajuku tai japanese street style. ivedus i google ir paziurejus paveikslelius, tikrai susidarysite platesne nuomone. kadangi apie japonijos jaunimo mada buvau skaiciusi siek tiek anksciau, man tai siek tiek pazystama. kaip zinia, japonijoje suauge zmones daug dirba, ir turi mazai laisvo laiko, todel jaunimas kol gali naudojasi savo laisve ir neistatymu i remus. is to gaunasi tokia spalvinga,ekstravagantiska ir lyg europieciui atrodytu nesuderinama apranga. mazdaug dziaukis ir reikskis kol gali. kaip minejau, pasiziurejus google vaizdu, susidaro is ties puikus vaizdas kaip butu galima apsirengti. sunkiau galeciau patarti kaip visa tai apipavidalinti. kadangi tai yra daugiau jaunimo mados, tai is maisto gal tiktu kokie coffe inn puodeliai su gerimais, galima ir sushi, picos ir visa kita kas susije su jainimu. beje, ju aprangos stilius turi ir emo atributu, kaip pvz sporbatukai-inkariukai, rozine, juoda spalva, juodai apvestos ir padazytos akys. zodziu jaunatviska ekstravagansija. man si tema labai patiko, tikiuosi puikiai atsvesime naujus.
be to nzn ar kas cia minejo anksciau, pernai sventeme kico tema. cia irgi pilna vietos fantazijai. jeio kils klausimu rasykite, jei tik perkirsiu kaip cia viskuoi naudotis, butinai atrasysiu. sekmes
Papildyta:
ai dar prisiminiau. esame dare ir tradicini spalvu vakareli. buvo liepta apasirengti is 4 variantu- raudona, geltona, zalia melyna. kambariai buvo atitinkamos spalvos, ir visuose grojo skirtingu stiliu muzika, kad viesiems itiktu ir pasirinktu kam kas labiau patinka. aisku jei atejai raudonai apsirenges, nebutinai turejai buti raudonajame kambaryje. be to kiekvienas turejo atsinesti ka nors valgomo ar geriamo is zalios spalvos. tai buvo visko:siemkiu zaliam pakelyje, zaliu devyneriu, kazkokio papigiai vyno zaliam butely ir pan. cia buvo vakarelis is studentisku laiku, kur 5 kambariuose tilpo apie 40 zmoniu. ech gera buvo.
taip pat dareme vakareli is P raides. visi turejo ateiti apsirenge kuom nors kas prasideda is P raides. tai buvo piratu, playboju, pugaciova, prostitute, pulinys, pepe ilgakojine, Petriukas ir pan.
kita gimtadienio tema tortas. tai buvo zmones apsirenge cukrumi, miltais, roze, zvakute, sokoladu ir pan. kai suzinojau tema, maniau nu jau cia neimanoma ka nors apsirengti, bet is bet kokios temos galima ka nors isspausti ir gudraus sugalvoti. taigi sekmes didziausios jums
Papildyta:
QUOTE(Anglis @ 2010 12 14, 21:21)
Mergaites, jungiuosi prie jusu
as taip pat ruosiuosi naujuosius sutikti tarp persirengeliu..
tema: DISCO
turit gal minciu aprangai?
esu sventusi naujus disco stiliumi. tai cia tikrai labai lengva. prie savo juodu kelniu prisisiuvau bordines blizgancios spalvos kliosus. humanoj pirkau bliuska ir sukarpiau. maximoje peruka irgi bordini gavau ir turejau tokia bordine bliuska. siaip visokoiu apyrankiu ir karoliu. draugui ant dzinsu irgi blizgancius kliosus prisiuvau9bliuska irgi is humanos sukarpyta) ir taip pat humanoje nupirkau tokia dryzuota ryskios spalvos maike su didele iskirpte. iki nupirkau kelis disko kamuolius nelabai didelius ant stalu padejome, paemiau ploksteliu, kompaktiniu disku ir buvo kaip papuosimas.