Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

QUOTE(*badabum* @ 2010 08 01, 21:19)
user posted image

nei per daug prispakliuota negrazi. Cia skonio reikalas. As nesigincinu su tais, kuriems ji grazuole.

būtent drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš lygiai tokios pat nuomonės smile.gif
Atsakyti
Istekejo dainininke Alicia Keys. Nuotrauka galima pamatyti Cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2010 08 01, 19:36)
Labai grazi moteris, o ir to spaklio ten visai nematau, labai super ir naturaliai atrodo  thumbup.gif

arba as nesupratau apie kuria jus kalbejote, kad ustinus ir panasiai, bet as tai turejau omeny neseniai patapusia ponia Viktorija Macijauskiene mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2010 08 02, 19:22)
arba as nesupratau apie kuria jus kalbejote, kad ustinus ir panasiai, bet as tai turejau omeny neseniai patapusia ponia Viktorija Macijauskiene  mirksiukas.gif

Tai apie ta ir kalbejo kad uztinus lotuliukas.gif . Bet gal nepastebejo, kad mergina turi korejietisko kraujo, tai kitaip ir buti negali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 08 03, 09:19)
Tai apie ta ir kalbejo kad uztinus  lotuliukas.gif . Bet gal nepastebejo, kad mergina turi korejietisko kraujo, tai kitaip ir buti negali  lotuliukas.gif

matyt nesusisnekejom, nes as tai apie Clinton'u dukra kalbejau, kad ji uztinus ir prispakliuota.

O Buder putlaus veido, viskas ten pas ja normaliai.
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2010 08 03, 15:12)
matyt nesusisnekejom, nes as tai apie Clinton'u dukra kalbejau, kad ji uztinus ir prispakliuota.

O Buder putlaus veido, viskas ten pas ja normaliai.

nu va pagaliau isiaiskinom, kad ponia Buder atrode normaliai ir graziai mirksiukas.gif
o Clintonu dukra tai man niekad nepatiko, tikrai nera grazuole blush2.gif
Atsakyti
Iš visų savaitgalinių vestuvių gražiausios Macijauskų wub.gif , o visai nepatiko Rimiškių. Vien jau baltasis jaunikis doh.gif , gal kam ir gražu, bet man tai visi balti jaunikiai kaimu dvelkia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2010 08 03, 21:55)
Iš visų savaitgalinių vestuvių gražiausios Macijauskų wub.gif , o visai nepatiko Rimiškių. Vien jau baltasis jaunikis  doh.gif , gal kam ir gražu, bet man tai visi balti jaunikiai kaimu dvelkia  rolleyes.gif

Ne tik kostiumas, bet visos Rimiskiu vestuves kaimu dvelke, nepatinko man niekas jose schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 03 rugpjūčio 2010 - 22:44
ai, o man visos nuotakos grazios is savaitgalio vestuviu, tik nei vienos negrazi naktine ar antros dienos suknele...graziausia macijauskiene visgi smile.gif
Papildyta:
na, o clinton, tai isvis lelyte, dar niekada ji matyt, taip graziai nera atrodzius, ir suknute, ir makiazas, viskas nerealiai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2010 08 03, 22:55)
gal kam ir gražu, bet man tai visi balti jaunikiai kaimu dvelkia  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2010 08 02, 12:11)
Istekejo dainininke Alicia Keys. Nuotrauka galima pamatyti Cia  4u.gif

labai graziai atrode, toks lengvumas jaucias, nors pati jau nemaza nestuke tongue.gif bet taip gerai pasirinkta suknute, super wub.gif
Atsakyti
Macijauskai gražiai atrodė, labai gražus jaunikio kostiumas, bet su ta barzda kaip senis atrodo.
Atsakyti