Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 08 01, 11:52)

Rimiskiu vestuves man nepatiko,neskoninga,sukuosena jaunosios-kaimas doh.gif

Kad jaunosios šukuosena neskoninga-tai jau kaimas? g.gif Įdomiai vertinate smile.gif Tik atsiminkit, kad visi mes nuo vienos žagrės kilę wink.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš tą video, nu gaila moteriškės ir tiek doh.gif pas mane viršus bus kaip pas ją, bijosiu dabar, kad netektų tampyti man doh.gif

Beje, man gražiai atrodė Clinton`ų dukra - šviesi oda tikrai duoda aristokratiškumo, suknelė taip pat labai labai wub.gif

http://www.15min.lt/...-erve-27-109646
Atsakyti
Rimiškių vestuvės nepatiko, o Macijausko labai super atrodė blush2.gif Viktorija man labai graži ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 01, 17:15)
Pažiūrėjau ir aš tą video, nu gaila moteriškės ir tiek doh.gif pas mane viršus bus kaip pas ją, bijosiu dabar, kad netektų tampyti man doh.gif

Beje, man gražiai atrodė Clinton`ų dukra - šviesi oda tikrai duoda aristokratiškumo, suknelė taip pat labai labai wub.gif

suknele tikrai grazi, bet veidas, kazkaip uztines atrodo, ar ji ten tiek prispakliuota g.gif
nera grazuole, tai ir su makojazu persistengt nereiketu, nes kartais gaunasi priesingas rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2010 08 01, 18:03)
suknele tikrai grazi, bet veidas, kazkaip uztines atrodo, ar ji ten tiek prispakliuota  g.gif
nera grazuole, tai ir su makojazu persistengt nereiketu, nes kartais gaunasi priesingas rezultatas.

Tai kad neužtinęs, ji juk visą laiką tokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2010 08 01, 19:03)
suknele tikrai grazi, bet veidas, kazkaip uztines atrodo, ar ji ten tiek prispakliuota  g.gif

Labai grazi moteris, o ir to spaklio ten visai nematau, labai super ir naturaliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 01, 18:07)
Tai kad neužtinęs, ji juk visą laiką tokia blush2.gif

QUOTE(egluze2 @ 2010 08 01, 18:36)
Labai grazi moteris, o ir to spaklio ten visai nematau, labai super ir naturaliai atrodo  thumbup.gif

is kur tas grozis kai motina va i ka panasi, o tevo sarmo tikrai nepaveldejo. user posted image

O, kad prispakliuota tai tikrai, vien tik akys kokios ypac 3 foto, kaip pas vampyra.
Del skonios, aisku, nesigincijama, jei jums ji grazi tai ok, as jums nepriestarauju.
Man asmeniskai je nera baisi, bet nera ir grazi ir manau, kad per daug prispakliuota.
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 01, 17:15)

man irgi suknele labai labai, nu bet makiazas - doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*badabum* @ 2010 08 01, 18:03)

na, o as tai to sukneles grozio nematau... kaip zmones sako, suknele kaip suknele ir tiek
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2010 08 01, 19:00)

nu bet nuotrauką palyginimui ištraukėt doh.gif doh.gif
kodėl nedėjot pvz tokios? Graži moteris..
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Aušriukė @ 2010 08 01, 19:06)
man irgi suknele labai labai, nu bet makiazas -  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:

na, o as tai to sukneles grozio nematau... kaip zmones sako, suknele kaip suknele ir tiek

nieko nesupratau, tai patiko suknelė ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2010 08 01, 13:49)
toji tai taip, tikrai naktinukai. bet pirmoji, tai labai grazi. graziausia suknute is visu tu keturiu, kur zurnale buvo

Ojezau.. man tai nea schmoll.gif vestuvine nepatiko.. biski pakelia labiau rankas ir papulis matos beveik.. nu kas as zn.. biggrin.gif 4u.gif man ji labiausia nepatiko is visu nuotaku.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2010 08 01, 15:47)
Visa Lietuva vienas didelis kaimas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif butent.. visos tik viena kita kaimietem vadina, o kad pacios is to pacio kaimo, tai ne su su..
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 01, 19:13)
nu bet nuotrauką palyginimui ištraukėt doh.gif doh.gif
kodėl nedėjot pvz tokios? Graži moteris..

as idejo foto, kur ji yra tokia kokia yra, o jus idejot foto, kur ji su linzem, dantys ryskiai dirbtiniai, zandai silikoniniai, profesionalu padarytas makijazas ir sukuosena, o visas ivaizdis susikurtas nes jos pacios, o milijonus kainuojanciu konsultantu.

Manau, tema ne apie Clinton, o apie izymybiu vestuves.
Man Chelsea suknele labai grazi wub.gif o ji pati nei naturali user posted image

nei per daug prispakliuota negrazi. Cia skonio reikalas. As nesigincinu su tais, kuriems ji grazuole.
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2010 08 01, 22:19)
as idejo foto, kur ji yra tokia kokia yra, o jus idejot foto, kur ji su linzem, dantys ryskiai dirbtiniai, zandai silikoniniai, profesionalu padarytas makijazas ir sukuosena, o visas ivaizdis susikurtas nes jos pacios, o milijonus kainuojanciu  konsultantu.

Manau, tema ne apie Clinton, o apie izymybiu vestuves.
Man Chelsea suknele labai grazi  wub.gif  o ji pati nei naturali
nei per daug prispakliuota negrazi. Cia skonio reikalas. As nesigincinu su tais, kuriems ji grazuole.

Man ji taip pat nėra graži. Bet juk iš pradžių įdėjot foto jos mamos, kuri man yra graži moteris. Tiek to, bent dėl suknės nuomonės sutampa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 01 rugpjūčio 2010 - 21:24