Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

QUOTE(amber123 @ 2010 07 29, 18:16)
Nu ir taip ziuriu ir taip.. nesuprantu, kas tai suknelei blogai?  4u.gif gal per krutine ciut platu, pamest gali... ar jus ne apie tai? g.gif

O tu video matei? Nuotaka paastoviai turi suknele tampyti i virsu, kad toji nuo krutu nenusmuktu doh.gif . Labiausiai uztrigo tas momentas, kai nuo baznycios laiptu lipa jie, jaunikis iesko nuotakos rankos, kad susikibti, o ji tuo tarpu tempia i virsu suknele doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 30 liepos 2010 - 08:18
QUOTE(Tigris @ 2010 07 30, 09:17)
O tu video matei? Nuotaka paastoviai turi suknele tampyti i virsu, kad toji nuo krutu nenusmuktu  doh.gif . Labiausiai uztrigo tas momentas, kai nuo baznycios laiptu lipa jie, jaunikis iesko nuotakos rankos, kad susikibti, o ji tuo tarpu tempia i virsu suknele  doh.gif

Tai ka jis jos nesimatavo ar ka.. man sleikutes prisiuvo tokiu atveju, nes kai toks modelis normalu, kad reik laikyt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 30, 12:20)
Tai ka jis jos nesimatavo ar ka.. man sleikutes prisiuvo tokiu atveju, nes kai toks modelis normalu, kad reik laikyt..  smile.gif

Ne jis, o ji-Piekautaite suknele siuvo smile.gif
Manau, kad ji gal pries kelias dienas, ar net savaites pradzioj suknele atsieme, ir per kelias dienas sukudo, tad ir krito biski ta suknute.. Nepagalvojo gal, kad sukus per kelias dienas. Nes man taip buvo, per savaite pries vestuves keli kilai isgaravo, tai gerai, kad sumasciau ketvirtadieni pries vestuves apsivilkt suknute, pazet, kaip atrodo, pajutau, kad laisva, tai iskart siuveja pasiaurino smile.gif
O siaip labai grazi pora jie man, matos, kad labai laimingi kartu.
Savickienes skonis man ne prie dusios, bet del jo juk ir nesigincijama..Tiesiog is ju interviu zinoma, kad jie dievina erotines fotosesijas (Zydrunas ja amziais fotkina), tai ir sukneles tokias pasirinko smile.gif

Rimiskienes visu ugiu nemaciau, kiek maciau, viskas dailu, isskyrus sukuosena.. Na, bet cia irgi kiek zmoniu, tiek nuomoniu.

O Greta man atrode fantastiskai-pagal stiliuka, nes vestuves prie juros, pagal jos charakteri. Labai graziai dera abu su jaunikiu 4u.gif
Atsakyti
man savicko zmonos sukuosena grazi:)
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2010 07 30, 13:33)
Ne jis, o ji-Piekautaite suknele siuvo  smile.gif
Manau, kad ji gal pries kelias dienas, ar net savaites pradzioj suknele atsieme, ir per kelias dienas sukudo, tad ir krito biski ta suknute.. Nepagalvojo gal, kad sukus per kelias dienas.

Sorry, suklydau lotuliukas.gif
taip.. as pries vestuves vos ilindau i savo sukne, likus keliom sav jau krito.. padare suvarstuma nugaroj, kad galeciau reguliuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2010 07 30, 13:33)
O siaip labai grazi pora jie man, matos, kad labai laimingi kartu.

drinks_cheers.gif Man tai jie irgi viena graziausiu poru, susituokiusiu sia vasara wub.gif O jau Macijauskas matosi, padebesiais is laimes skraido.... kooooks jo zvilgsnis, kai ziuri i Viktorija wub.gif ...ech...net pavydu blush2.gif
Atsakyti
Tai taip, o kai pletkų žurnale pamačiau Savickienė kokią suknelę persimovė po 12, tai kažkaip... Kaip naktinukai. Nu gražu. Bet gal ne vestuvėms... g.gif
Atsakyti
.. ten net ne naktinukai, o snieguoles suknele - galejo palaikyti iki Kaledinio vakarelio doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 07 30, 15:36)
drinks_cheers.gif Man tai jie irgi viena graziausiu poru, susituokiusiu sia vasara  wub.gif O jau Macijauskas matosi, padebesiais is laimes skraido.... kooooks jo zvilgsnis, kai ziuri i Viktorija

vakar pavarciau Zmones, na tikrai nuostabi pora,tokie grazus,subtilus,elegantiski wub.gif is intervju tokia siluma jauciasi tarp ju poros. wub.gif
Rimiskiu vestuves man nepatiko,neskoninga,sukuosena jaunosios-kaimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 01 rugpjūčio 2010 - 11:06
QUOTE(amber123 @ 2010 07 29, 09:34)
o Savicku vestuvese jaunosios suknele po vidurnakcio sorry bet.. gal sakau sumaise su naktinukais..  g.gif  unsure.gif

toji tai taip, tikrai naktinukai. bet pirmoji, tai labai grazi. graziausia suknute is visu tu keturiu, kur zurnale buvo
Atsakyti
[quote=Jurgita0428,2010 07 29, 17:18]
O va cia ta iPiekautaite ant stulpo uz tokia suknele gun_rifle.gif

http://www.klubas.lt...php?id=34856211

Nuotaka kaip su ranksluosciu apsivyniojus is vonios doh.gif laiko kad nenukristu doh.gif
[/quote]
pritariu 100%.

kaip galejo save gerbianti dizainere/siuveja taip suknele atiduot? Net gaila buvo ziuret i nuotaka, taip ir mates, kad jai ziauriai nepatogu buvo!!!
[/quote]

nuotraukose man suknele labai graziai atrodo, man tokios labai patinka, paprasta grazi, tikra nuotakos suknele.
Bet video tai ryskiai matosi, kad per krutine laisva, ir nors krutine per virsu nekrito, tikriausiai nuotakanesijaute lb patogiai. As kiek matavausi tokiu suknele tai iskart supratau, kad ne man, man vis atrode kad laisva, nors is tiesu kai suknele patvarko, nera jokios rizikos, kad krutine "islips "per virsu.

Gal tikrai sukudo....
Baisiausiai atrode velionas, ten is vis tik kazkokia medziagos skiaute, galejo grazesni pasirinkti

As savaite pries vestuves apturejau lb daug streso, tai suknele per liemeni buvo visai laisva, bet dar geriau niekas neverze, galejau valgyt ir judet laisva ir nesimate kad buvo laisvoka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 08 01, 11:52)

Rimiskiu vestuves man nepatiko,neskoninga,sukuosena jaunosios-kaimas doh.gif

Visa Lietuva vienas didelis kaimas.
Atsakyti