Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Molė @ 2011 05 20, 10:53)
Maidenana, dar taip nesenai šaukei, kad tau šalia savęs žmogaus nereikia g.gif  Bet jis ir neplanuojant atsiranda tam tikru laiku ir tam tikroje vietoje. Taip ir su  vestuvėm bigsmile.gif

aha, sita ir as pastebejau. Visgi zmones keicias, aplinkybes taipogi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 05 20, 10:53)
Tokie girdėti žodžiai " man ir taip gerai" bigsmile.gif
Maidenana, dar taip nesenai šaukei, kad tau šalia savęs žmogaus nereikia g.gif  Bet jis ir neplanuojant atsiranda tam tikru laiku ir tam tikroje vietoje. Taip ir su  vestuvėm bigsmile.gif

Nu *****, *****... juk 1000000000000000 kartu aiskinau - man nereikia kaip manes papildo ar kaip laimes kazkokios garanto. As pati sau esu pilnaverte persona. nera tai nera - tai nera tragedijos, gyvenimas vienai yra nuostabus ir ne ka maziau spalvingas. Yra - faina, valio, gyvenam taip. O su vestuvem - jeigu jis nores, tai bus. nes man vienodai sviecia.

p.s. tiesa pasakius, pareiskius sia filosofija draugui, jis susimaste ir tare, kad tai grinai vyriskas poziuris, ir moteriai nedera taip galvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 20 gegužės 2011 - 13:23
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 05 19, 19:20)
Aš nesiūlyčiau jums staiga griebtis kategoriško sprendimo - arba tuokiamės, arba skiriamės. Siūlyčiau mažais žingsneliais grįžti atgal, galbūt net prie pažinties pradžios sąlygų, kai kiekvienas gyvenote atskirai, susitikinėjote ir jums buvo gera kartu. Taigi, vienas iš sprendimų būtų buvimas kartu, bet gyvenimas ir buities vedimas skyriumi. Santykius galima palaipsniu gilinti, arba palaipsniui siaurinti, kartais galima juos staiga nukirsti, bet nebūtinai visais atvejais. Jei jūsų gyvenimo draugas nesupranta, kokie yra jūsų tikrieji lūkesčiai ir jam yra gerai, taip kaip yra, galbūt jūsų apsisprendimas gyventi atskirai, bet nenutraukti santykių galutinai parodys jam, kad iš tiesų nėra taip gerai, kaip jam atrodo, ir jis pradės mąstyti apie tai, o kas gi toliau.

Nu kam tie žaidimai visokie reikalingi? g.gif Jeigu žmonės turi bendrą ekonomiką, bendrą buitį, pripratę viens kitą pastoviai palaikyt, papildyt, duoda naudos viens kitam, tai kam dabar imtis visą tą darkyti? Bijau kad tokios mandrybės viską tik pagadintų.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2011 05 12, 18:43)
Kita problema kyla, kad kai kurioms istekejusioms moterims tiesiog neduota suprasti, jog gali buti ir kitokia laime nei ju 4u.gif

ta pati galima pasakyti ir apie sugyventines - idomu kodel kai kurioms vis taip knieti ivardijant savo santykiu naudoti ju santykiu neatspindincias savokas "zmona" ir "vyras".

QUOTE(Maidenana @ 2011 05 19, 10:37)
o santuokos liudijimas - tai judejimas pirmyn? tobulejimas koks nors ar kas? prideda kazko neapsakomo?

siaip tai santuokos liudijima ir po baznytines santuokos isduoda, tai pagal tavo bazbytines santuokos apibudinima, tai ir yra judjimas pirmyn - pripazinimas, kad su situo zmogumi nori buti laimeje ir nelaimeje, turte ir varge ir viesas deklaravimas to.
Kiekvienas turi sava nuomone, bet man ir civiline santuoka ta isreiskia - t.y. pasizadejima sau ir kitiems. Ne galvojima, ai pabandysiu - nepatiks bus kitas, ne laikinuma ir t.t. bet butent savo sprendimo/pasiryzimo deklaravima.

p.s. izvelgiu ir "lengvatu" pvz gimus vaikui nereikejo trankytis po notarus ir tvarkyti kazkokiu popierius. Gimimo liudijimo isemimas uztruko 5 minutes ir uzteko vieno zmogaus su abieju tevu asmens dokumentais.

QUOTE(Boba2 @ 2011 05 20, 15:12)
Nu kam tie žaidimai visokie reikalingi? g.gif  Jeigu žmonės turi bendrą ekonomiką, bendrą buitį, pripratę viens kitą pastoviai palaikyt, papildyt, duoda naudos viens kitam, tai kam dabar imtis visą tą darkyti?

gal tam, kad vienam is dvieju tokia padetis nera priimtina ir jisai noretu ja pakeisti, nes nesulaukia butent to PALAIKYMO
Atsakyti
man kartais atrodo, kad tos moterys, kurios sako, kad santuoka joms nereikalinga, kad joms gerai ir taip, tiesiog bando pateisinti tai, kad joms net nesiulo teketi, kazkaip sunku patiketi ju nuosirdumu
Atsakyti
bekase,mum vaiko liudijimo sutvarkymas truko 5min su notaru.Taip kad nereik cia aiskinti,kaip faina visi vaikai,nesvarbu kas tevas automatiskai pripaisomi vyrui.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 20, 16:23)
man kartais atrodo, kad tos moterys, kurios sako, kad santuoka joms nereikalinga, kad joms gerai ir taip, tiesiog bando pateisinti tai, kad joms net nesiulo teketi, kazkaip sunku patiketi ju nuosirdumu

niekada negalima absoliutinti smile.gif man asmeniškai yra labai gerai taip kaip yra smile.gif jei kada norėsiu -ištekėsiu smile.gif mane kaip tik stebina tas noras tekėti smile.gif galima pagalvoti kad nuo to kažkas pasikeis smile.gif nepilnavertiškumu kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 20, 16:23)

lotuliukas.gif nepyk, bet man siulymas teketi ir vestuves mazai su atsakomybe susijas, greiciau jau aplinkos spaudimu ar bandymu pasirodyti "atsakingas"...nes tokie "atsakingieji" puola pirstis ir tik menkiausi nekslandumai puola skirtis... todel nereik stebetis,kad kas 3 oficiali pora skiriasi.

Man svarbiau kaip zmogus su manim elgiasi
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...a.d?id=45569723

Tik nepatingekite perskaityti visas straipsnyje esancias nuorodas.
Siaip, Delfio nemegsu, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 gegužės 2011 - 15:45
QUOTE(Moonte @ 2011 05 20, 15:42)
http://www.delfi.lt/...a.d?id=45569723

Tik nepatingekite perskaityti visas straipsnyje esancias nuorodas.
Siaip, Delfio nemegsu, bet...

man kazkodel neatidare nei vienos nuorodos
Papildyta:
pateiksiu pavyzdi: pas mus kaiminysteje gyvena jauna pora, viena penktadienio vakara jie baresi virtuveje, langas buvo atidarytas todel nugirdau kaip mergina sauke savajam "as tau ne zmona, ko tu reguliuoji mano gyvenima"

noreciau isgirsti jusu nuomone apie tai
Atsakyti
ziauriai geras straipsnis

kiwi13 o jei zmona rekia "as tavo zmona,privalai daryti kaip sakau"?

jauna pora ar nesusituokus ar susituokus,daznai ziuri egoistiskai i santykius, jei nepribrendo ju kalte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 20 gegužės 2011 - 15:57
QUOTE(Reika @ 2011 05 20, 15:56)

kiwi13 o jei zmona rekia "as tavo zmona,privalai daryti kaip sakau"?

istikruju, mano manymu, zmona taip rekauti neturetu biggrin.gif
Atsakyti