QUOTE(Tosk @ 2011 05 19, 23:13)
Tam yra labai jau daug priezasciu, is kuriu dalis priklauso pacioms moteriskems.
Zinau, kad LT ziauri situacija. Bet viena is pagrindiniu priezasciu manau, jog moterys pacios susireiksmina del itakos vaikams. Mol tik motina moka paglostyti, suprasti ir t.t. Tuo paciu elementariausiai nurasydamos savo vyrus ir neleisdamos vyrams uzmegsti artima rysi su vaikais.
Gyvenu apsupta subobejusiu vyru (cia vienoje temoje tokia diskusija buvo issirutuliavusi

), kurie turi labai artima rysy su vaikais. Ir jei santykiai teveliu nesusiklosto, tevukai nededa i krumus nuo atsakomybes: nei alimentu atzvilgiu, nei dalyvavimo vaiko gyvenime.
Tosk, manau, kad čia nuo žmogaus atsakingumo priklauso. Jei žmogus neatsakingas, tai jo prie vaiko nepririš nei šliūbai, nei santuokos, nei dar kas. Kai paskaitai kartais temose, moterys vaikus gimdo, o va tuoktis dar negali, nes dar nežino ar tas žmogus jam tinkamas

. Man atrodo, kad prieš darant

vaikiukus, jau reikia įsitikinti tuo žmogaus tinkamumu. Ir dar dažnai moterys tikisi vyrus" pririšti' vaikučiais, o šie ir deda į krūmus
Na gal tik toje temoje buvo akcentuojama ta tik motiniška meilė
Nėra jau Lietuvoj tie vyrai taip jau nustumiami nuo vaikučių auklėjimo.
Mano aplinkoje pilna vyriškų vyrų, bet vaikus popinančių tikrai nemažiau negu mamos.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 17, 15:33)
galbut, jeigu apskritai kils realus klausimas priremus prie sienos ar teketi, tai baznycia butu daug veliau, n metu pragyvenus su tuo paciu. man is esmes nereikia nei vestuviu nei vedybu. man ir taip gerai.
Tokie girdėti žodžiai " man ir taip gerai"
Maidenana, dar taip nesenai šaukei, kad tau šalia savęs žmogaus nereikia

Bet jis ir neplanuojant atsiranda tam tikru laiku ir tam tikroje vietoje. Taip ir su vestuvėm