Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Asarele @ 2007 01 25, 13:30)
Nesusidedu nei su vedusiais nei su issiskyrusiais.

Betgi štampas nieko nekeičia. Juk pritarėte tam 100 proc. Ar nekeičia tik į vieną pusę - jei jo nėra? O jei jau yra, tuomet keičia?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 15:50)
Betgi štampas nieko nekeičia. Juk pritarėte tam 100 proc. Ar nekeičia tik į vieną pusę - jei jo nėra? O jei jau yra, tuomet keičia?

pakoregavau savo buvusia zinute paskaityk
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2007 01 25, 13:52)
pakoregavau savo buvusia zinute paskaityk

Tai gal ir nuomonę pakoregavot? Ar "štampas" svarbus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 15:58)
Tai gal ir nuomonę pakoregavot? Ar "štampas" svarbus ar ne?

Tu bandai irodyt, kad nesam teisios, nors visiskai apie kitokias situacijas kalba ejo g.gif

kalbama apie ta konkrecia situacija - tau atrodo, kad ta moteriske, vadinama idiote, geriau pasijustu istekejusi uz to (vyru sunku pavadint)?

kai du žmones myli vienas kita, neturi isipareigojimu ar vaiku su buvusiais partneriais, tai kame beda?

man yra didelis skirtumas:
1. laimingai gyventi be štampo ir
2. kištis i šeimas (nebutinai oficialias), kurios turi vaiku, bendru isipareigojimu.

mano mylimas žmogus mane gerbia, o kai yra pagarba, ka tai gali pakeisti?
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2007 01 25, 14:11)
Tu bandai irodyt, kad nesam teisios, nors visiskai apie kitokias situacijas kalba ejo  g.gif

Aš jums pateikiau net tris situacijas. Nei vienoje iš jų nebuvo vaikų. Antroji net visai graži buvo - prieš 3 metus išsiskyręs.... Bet vat jums netinka išsiskyrę. O tai, kad nevedę galbūt ieško jūsų lovoj nusiraminimo po nepavykusios meilės, kuri tęsėsi n+1 metų, tai jau kaip ir dzin. Nesutampa kažkas, nemanote?
Atsakyti
Medini, tavo sugebejimas sujaukti tema ir suvelti viska i kita puse yra nerealus smile.gif
ar tu gali lyginti sitas situacijas? tai yra visiskai skirtingi dalykai.absoliuciai
man stampas nereiskia NIEKO . ir jei mano isitikinimai neleidzia prasideti su vedusiu vyru tai reiskia ne tai kad jis turi tureti stampa pase. tai reiskia kad as neprasidesiu su vyrais kurie yra nevienisi. ir nusispjaut man kaip ta jo antroji puse vadinasi-zmona, sugulove ar sugyventine ar gyvenimo drauge.
1. jei jis man itikinamai irodys kad nieko pakeisti negalima ir yra taip kaip sako - valio, o koks man skirtumas kad pas ji pase parasyta
2. nu tai kas kad isisiskyres? pabande , nepatiko , gal daugiau nenores bandyt smile.gif valio, man tai tik i nauda
3. be komentaru
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2007 01 25, 14:32)
Medini, tavo sugebejimas sujaukti tema ir suvelti viska i kita puse yra nerealus smile.gif

Ačiū, tai ilgų treniruočių ir darbo su savimi rezultatas.
Apie tą moteriškę, kur tipo paaiškėjo, kad vaikinas vaikų turi ir sugyventinę debilę, tai dar niekas neaišku. Manyčiau, kad sugyventinė ten tikrai debilė ir vyras nieko nemelavo.
Matote, jums vat nėra skirtumo "štampas" (arba taip tik sakote, bet tai jūsų sąžinei tegu lieka). O va <Asarele> ne tik su vedusiais, bet ir su išsiskyrusiais kol kas neprasideda. O sako, kad jai taip pat nėra skirtumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 16:24)
Aš jums pateikiau net tris situacijas. Nei vienoje iš jų nebuvo vaikų. Antroji net visai graži buvo - prieš 3 metus išsiskyręs.... Bet vat jums netinka išsiskyrę. O tai, kad nevedę galbūt ieško jūsų lovoj nusiraminimo po nepavykusios meilės, kuri tęsėsi n+1 metų, tai jau kaip ir dzin. Nesutampa kažkas, nemanote?

jei moteriškei nepatiktu, su vyru i lova nesigultu. g.gif

Ji gali taip pat juo pasinaudot, kaip ir jis ja. Ne visos moterys - nabagės, kiekviename vyre ižvelgiančios būsimą gyvenimo partneri.

Man atrodo, kad truputi bandai irodyt kazkokia tiesa, apie ka net kalba cia nejo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 16:36)
Ačiū, tai ilgų treniruočių ir darbo su savimi rezultatas.
Apie tą moteriškę, kur tipo paaiškėjo, kad vaikinas vaikų turi ir sugyventinę debilę, tai dar niekas neaišku. Manyčiau, kad sugyventinė ten tikrai debilė ir vyras nieko nemelavo.Matote, jums vat nėra skirtumo "štampas" (arba taip tik sakote, bet tai jūsų sąžinei tegu lieka). O va <Asarele> ne tik su vedusiais, bet ir su išsiskyrusiais kol kas neprasideda. O  sako, kad jai taip pat nėra skirtumo smile.gif

Matai, aš turiu savo žmogų, su kuriuo pilnai jaučiuosi laiminga.

o vede, issiskyre - man dabar vienodai šviečia. Anksciau, kai buvau viena, buvo tokiu situaciju, sulaukdavau demesio is vedusiu/issiskyrusiu. Bet jie manes kazkaip nedomino.

Medini, tuo žmones ir unikalus, kad turi savo asmenines nuomones.
Gerb jas mirksiukas.gif

o kad nesiruošiu dar štampo dėtis, tai faktas.. tik nezinau, kame tu čia bėda ižvelgi smile.gif

Ir dar, mesdamas tokias replikas, kaip paryškintame sakinys, daug ka apie save pasakai.

tai tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asarele: 25 sausio 2007 - 14:48
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 11:55)
Komentarai nuostabūs. Dabar klausimukas:
1. vieną grąžią dieną jis pasako - brangioji, aš esu oficialiai vedęs.

2. Viskas tas pats, tik vietoje tos linksmos žinios jis pasako, kad buvo vedęs, bet išsiskyrė prie 3 metus.

3. viskas tas pats, bet be jokių linksmų žinių.

prie ko cia stampas??? g.gif
nesupratau unsure.gif
einu pailset mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2007 01 25, 14:45)
Ir dar, mesdamas tokias replikas, kaip paryškintame sakinys, daug ka apie save pasakai.

Jūs manote, kad moterys negali būti psichiškai nesveikos? Gali. Ir būna. tiesiog neskaitėte tos istorijos ir tiek.
Bėdą aš įžvelgiu ne tame, kad jūs nenorite oficialiai susituokti, o tame, kad meluojate sau ir kitiems. Kitiems - dzin, o sau jau būtų laikas išmokti pasakyti tiesą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 26, 11:05)
Jūs manote, kad moterys negali būti psichiškai nesveikos? Gali. Ir būna. tiesiog neskaitėte tos istorijos ir tiek.
Bėdą aš įžvelgiu ne tame, kad jūs nenorite oficialiai susituokti, o tame, kad meluojate sau ir kitiems. Kitiems - dzin, o sau jau būtų laikas išmokti pasakyti tiesą.

čia tik tavo nuomonė mirksiukas.gif

kaip gerai, kai yra žmonės, kurie žino už tave geriau, ka galvoji bigsmile.gif

Tikriausiai visi turi buti tokios pacios nuomones kaip Medinis g.gif

Čia nepiktai jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2007 01 26, 09:58)
čia tik tavo nuomonė  mirksiukas.gif

Tik mano nuomonė, kad yra psichiškai nesveikų moterų? Jūs turbūt juokaujate...
Atsakyti