QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 16:24)
Aš jums pateikiau net tris situacijas. Nei vienoje iš jų nebuvo vaikų. Antroji net visai graži buvo - prieš 3 metus išsiskyręs.... Bet vat jums netinka išsiskyrę. O tai, kad nevedę galbūt ieško jūsų lovoj nusiraminimo po nepavykusios meilės, kuri tęsėsi n+1 metų, tai jau kaip ir dzin. Nesutampa kažkas, nemanote?
jei moteriškei nepatiktu, su vyru i lova nesigultu.
Ji gali taip pat juo pasinaudot, kaip ir jis ja. Ne visos moterys - nabagės, kiekviename vyre ižvelgiančios būsimą gyvenimo partneri.
Man atrodo, kad truputi bandai irodyt kazkokia tiesa, apie ka net kalba cia nejo
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 16:36)
Ačiū, tai ilgų treniruočių ir darbo su savimi rezultatas.
Apie tą moteriškę, kur tipo paaiškėjo, kad vaikinas vaikų turi ir sugyventinę debilę, tai dar niekas neaišku.
Manyčiau, kad sugyventinė ten tikrai debilė ir vyras nieko nemelavo.Matote, jums vat nėra skirtumo "štampas" (arba taip tik sakote, bet tai jūsų sąžinei tegu lieka). O va <Asarele> ne tik su vedusiais, bet ir su išsiskyrusiais kol kas neprasideda. O sako, kad jai taip pat nėra skirtumo
Matai, aš turiu savo žmogų, su kuriuo pilnai jaučiuosi laiminga.
o vede, issiskyre - man dabar vienodai šviečia. Anksciau, kai buvau viena, buvo tokiu situaciju, sulaukdavau demesio is vedusiu/issiskyrusiu. Bet jie manes kazkaip nedomino.
Medini, tuo žmones ir unikalus, kad turi savo asmenines nuomones.
Gerb jas
o kad nesiruošiu dar štampo dėtis, tai faktas.. tik nezinau, kame tu čia bėda ižvelgi
Ir dar, mesdamas tokias replikas, kaip paryškintame sakinys, daug ka apie save pasakai.
tai tiek