Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

Mano sesuo paliko drauga pradraugavus 6 metus, sake todel, kad nieko nezadejo, o kai paliko tada jau jis slankiojo is paskos, mylejo labiausiai ir sake padarys ka tik ji nori.
Mat jis tikrai nesitikejo, kad bus paliktas. O mano sesute turi kita, po puses metu pradejo apie bendra ateity sneket ir netycia nestuke.gif, patenkinta ir laiminga clap.gif. O buves kai suzinojo, zliumbe ir is proto ejo, o jai jo gaila cool.gif , visgi nemazai laiko kartu prabuta ir buvo neblogai.........
Vat ir suprask ta gyvenima kartais...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 09 08, 14:54)
Vienas pažystamas gyvena su n-a mergina ir nesituokia. sako, man ir taip gerai. O jo visos buvusios merginos, palieka jį ir išeina pas vyrus, kurie jas veda. Gimdo vaikus ir brangina santuoką. Kadangi geri pažystami, tai paklausiau vienos kodėl išsiskyrė, pasakė - jis man nieko nežadėjo. Vot ir sakykit, kad moterims nereikia santuokos. Reikia, išskyrus tas, kurioms karjera yra auksčiau visko, bet tokioms ir gyvenimo "susimetus" nereikia. bigsmile.gif

Manau, kad tu neteisi schmoll.gif
Kaip tik isteketi nori jaunos merginos.... Kuo moteris vyresne, tuo ji puikiau suvokia realybe, yra uz save atsakinga, nepriklausoma, ir jai tu vestuviu simta metu nebereikia... Kam????? Del pavardes pakeitimo, ar ziedo???

Apskritai, paskaicius tuos posmus, kad ta isejo pas kita, nes pirmasis nieko nezadejo, o antrasis vede... Tai palaukit, ar svarbu yra KONKRETUS MYLIMAS zmogus, ar dzin kuris, svarbu, kad veda... Arba bent jau zada vesti.. lotuliukas.gif doh.gif

Toks vaizdas, kad moters pagrindinis tiklas - isteketi !!!!!
Nesamone kazkokia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 09 rugsėjo 2006 - 15:31
Gal ir neaiškiai parašiau, visko nežinai ir neaprašysi. Sutinku, kad ne pagrindinis tikslas yra ištekėti, bet kai kelis metus gyvena ir nieko nežada, vat ir meta moterys tokius ir susiranda kitus. Nežinau, myli, mylėjo ar mylės, bet meta.
Ir rytines kavos sesers istorija irgi tokia pati g.gif
Aš irgi negyvenčiau, jei man nieko nežadėtų, nors aš esu iš vis kategoriška prieš visus tuos gyvenimus nesusituokus g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 09 09, 15:30)
Manau, kad tu neteisi  schmoll.gif
Kaip tik isteketi nori jaunos merginos.... Kuo moteris vyresne, tuo ji puikiau suvokia realybe,

o as manau kad tu esi neteisi schmoll.gif
kuo moteris vyresne tuo labiau jos nori isteketi kad neliktu senmergem mirksiukas.gif ir tokiupavyzdziu yra daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 12, 19:42)
o as manau kad tu esi neteisi  schmoll.gif
kuo moteris vyresne tuo labiau jos nori isteketi kad neliktu senmergem  mirksiukas.gif ir tokiupavyzdziu yra daug  mirksiukas.gif

hm, o nuo keliu metu skaitosi senmerge ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2006 09 13, 07:17)
hm, o nuo keliu metu skaitosi senmerge ?  g.gif

o tai priklauso nuo pacio zmogaus, jis pats tai geriausiai zino mirksiukas.gif vienam tai jau 25 yra riba kitam 30, o dar kitam 40 gali buti ne riba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 07:20)
o tai priklauso nuo pacio zmogaus, jis pats tai geriausiai zino  mirksiukas.gif vienam tai jau 25 yra riba kitam 30, o dar kitam 40 gali buti  ne riba  mirksiukas.gif

Žodžiu nuo tada, kai beptotiškai pradedi veržtis prie altoriaus, tada skaityk jau tampi senmerge bigsmile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku su Jumis thumbup.gif tai muset sventa tiesa smile.gif nes pvz 30metu netekejusi..o dar jei vaiku nebutu...hmm...tikrai jausciaus senmerge... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2006 09 13, 08:17)
hm, o nuo keliu metu skaitosi senmerge ?  g.gif

Ale šiais laikais ta riba nekonkreti...
Va, pamenu, prieš kokių 15 metų vieną mano mamos bendradarbę visos kolegės vadino senmerge. Jai buvo 24 m. bigsmile.gif Žinia, ji vėliau ištekėjo smile.gif dar buvo ten viena 29 m. motera, tai ta jau skaitėsi beviltiška senmergė. Tiesa, irgi vėliau ištekėjo... Tai va.
Tai kuomet man 24 suėjo, aš tą pirmąją "senmergę" atsiminiau biggrin.gif
Atsakyti
tongue.gif ax.gif na..24 tikrai pgal mane nesenmerge biggrin.gif pats zydejimas biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, o tada visoms boboms taip atrodė biggrin.gif
Aš tai sakyčiau, kad tikrasis žydėjimas gal ir dar vėliau prasideda...
Atsakyti
4u.gif na..gal ir veliau..24 tai dar jaunyste wink.gif
Atsakyti