Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(mijaka @ 2006 08 18, 23:28)
o aš taip kvailai ištekėjau...t.y. dėl kvailos priežasties gal...Gyvenom kartu, kažkaip aš niekada nesureikšminau tų vestuvių, net maža mergaitė budama niekada nesvajojau apie baltą suknią...Nenorėjau tuoktis, nes nemačiau prasmės. Ir vyras neprieštaravo.  Bet vieną silpnumo akimirką palūžau, ir dėl ko...- dėl vietinių davatkų  doh.gif  mat vyras čia gimė ir užaugo o aš visiems buvau na tokia merga iš didmiesčio, kuri veda iš kelio visų numyletinį. Tiesiog nunešėm pareiškimus, vien dėl to, kad tos senos bobos nekvaršintų galvos mano busimam vaikui, kad va jis gimė ar buvo pradėtas nesantuokoje, tipo nuodemėj  doh.gif  kažkaip nesugebėjau atsilaikyt prieš tas kalbas ir nekreipt dėmėsio. Nors tuo metu net vaiko neplanavom  doh.gif 
tiesa, tuokemės be jokių balių...su dviem liudininkais, keturiese simboliškai nusigėrėm ir pamiršom. Net žiedų nenešiojam...pavardės nepakeičiau...bet bobos aprimo  biggrin.gif
bet jei viskas pasikartotų, tai nei už ką nekeisčiau savo nuomonės ir nepasiduočiau nei tėvų nei bobulku nei kieno kito įtakai.  4u.gif

kažkokios pievos,
nenorėjau tekėt - ištekėjau,

nenorėjau tuoktis, nes nemačiau prasmės, bet kaimo davatkos privertė - prasmė mat atsirado, o kad tokia kieta mieščionka matai pries kaimo bobelas neatsilaikė
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

šaunuolė didvyrė mergaitė, bet kiek tau metų gal 16 - 17
Atsakyti
QUOTE(Kveli @ 2006 08 19, 20:40)
Truputį nesupratau, kam iš pradžių pastoti, o po to tuoktis, jei jau planuojate vaikus ir galvojate kada nors tuoktis?
Suprasčiau, jei vaikas būtų netyčiukas ir tai pagreitintų vestuves. Arba iš vis planuotumėte gyventi ir auginti vaikus nesantuokoje.

net nežinau kaip paaiškinti,vestuvės planuojamos jau seniai,bet aš nenoriu to baliaus,noriu šventės tik mums. o vaikelis planuojamas kitai vasarai wub.gif ,nes abu esam žieminukai,laikas juk bėga. galbūt pritrūksta laiko nunešti pareiškimus,nes vyras retokas svečias lietuvoj. žinau tik tiek - noriu,kad vaikas gimtu santuokoj. parašiau,bet tikriausia dar labiau viska suvėliau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle @ 2006 08 24, 11:53)
nematau skirtumo, jei abu nori, prisiima atsakomybe ir pan. tai ner skirtumo ar vaikas planuojamas ir laukiamas sanutokoje ar ne, svarbiausia kad laukiamas mirksiukas.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif ,mūsu vaikas yra tikrai planuojamas ir laukiamas kas mėnesi wub.gif ,tik,kad tie gandrai vis pro šali praskrenda verysad.gif . bet mano atveju lelius paspartins santuokos iregistravima. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 08 24, 19:07)
kažkokios pievos,

nu gi ir sakiau, kad kvailai ištekėjau doh.gif net nesiruošiu gintis šioje vietoje, man irgi čia pievos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2006 08 26, 11:54)
nu gi ir sakiau, kad kvailai ištekėjau  doh.gif  net nesiruošiu gintis šioje vietoje, man irgi čia pievos  biggrin.gif

jo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif tai pertekėk su tuo pačiu, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Santuoka ir šeima-šventi dalykai, tai papročiai, kurie turi būti įskiepyti vaikams dar šeimoje. Na o jei tėvai gyvena tik susimetus, tai vaikams irgi viskas bus dzin g.gif
Atsakyti
Aš tai sutinku su Mole, man atrodo, kad vestuves, tai daugiau nei antspaudas ant popieriaus lapo. Tai isipareigojimas, moralines vertybes, grazi tradicija... smile.gif
Bet, kaip ir dauguma vyruku, maniskis irgi neskuba, mat jam dar nelaikas.... schmoll.gif ech... tie vyrai, niekada jie nesupras musu moteru.... smile.gif
Atsakyti
niu jau toks gamtos dėsnis, kad jie mūsų nesuprastų, bent ne visada suprastų, todėl ir traukiam vieni kitus, kad skirtingi esam user posted image
Atsakyti
unsure.gif o as visai susimaisiau... pries metus buo snekos apie vestuves...viskas lyg ir buvo gerai. Taciau dabar musu santykius aplanke krize, ir jis man tiesiai sviesiai pareiske kad niekada manes neves jam o nereikia ir is vis jo manymu reikia issiskirstyt...praejo keletas dienu...susitaikem...abar jau sako, gal ir ves..bet veliau.. kaip suprasti tokias jo kalbas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2006 08 29, 15:27)
unsure.gif  o as visai susimaisiau... pries metus buo snekos apie vestuves...viskas lyg ir buvo gerai. Taciau dabar musu santykius aplanke krize, ir jis man tiesiai sviesiai pareiske kad niekada manes neves jam o nereikia ir is vis jo manymu reikia issiskirstyt...praejo keletas dienu...susitaikem...abar jau sako, gal ir ves..bet veliau.. kaip suprasti tokias jo kalbas? g.gif

cia ziurek tau jis kaip loterija pateike g.gif ves-neves..laimesi-nelaimesi biggrin.gif idomiai gyvensi...
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2006 08 29, 15:27)
unsure.gif  o as visai susimaisiau... pries metus buo snekos apie vestuves...viskas lyg ir buvo gerai. Taciau dabar musu santykius aplanke krize, ir jis man tiesiai sviesiai pareiske kad niekada manes neves jam o nereikia ir is vis jo manymu reikia issiskirstyt...praejo keletas dienu...susitaikem...abar jau sako, gal ir ves..bet veliau.. kaip suprasti tokias jo kalbas? g.gif

nu ir netekek tongue.gif , jei leisi jam suprast, kad jis tau malone padarytu, paskum priekaistaus, kad pati norejai/prisiprasei g.gif

As pati gyvenu nezinioj jau penkis metus unsure.gif , bet dar visai jaunute esu, tai nepanikuoju ax.gif Zinoma, nebuciau laiminga, jei pasakytu, kad n i e k a d a neves g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliukė: 30 rugpjūčio 2006 - 09:49
QUOTE(Vilnoja @ 2006 08 29, 16:27)

manau, kad pykdamas pasakė visai ne tai ką galvoja user posted image, bent jau man taip būna, o paskui pasidarė gėda savo paskytų žodžių ir viskas user posted image,

viskas bus gerai
Atsakyti
4u.gif dekui uz palaikyma smile.gif siaip, teisingai, gal ir buna tokiu minuciu kai pasakai visai kita ka istikro galvoji... blush2.gif Bet gaila, kad pasako tai, kas labai iskaudina...Ypac kai vestuves man labai svarbus dalykas...Labai daug asmeniskai reiskia.
Jo tevai paskutiniuoju metu ji pradejo spausti kas link vestuviu...kiek galima laukti? jie grasina, kad as pabegsiu..nelauksiu blink.gif gal ir gerai...bet nemanau kad tevu kalbos ji pagreitins..bijau kad visai nesugalvotu (kaip ir snekejo) viska mest doh.gif
Atsakyti