Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(ViShy @ 2010 08 23, 20:20)
As siunciuosi is uzsienio, va cia yra YSL mirksiukas.gif

Dekui. Cia visas sias spalvas pirkai? smile.gif
Beje,gal zinai apytiksle ju kaina Lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 23 rugpjūčio 2010 - 19:30
Ne, nevisus is ten. LT nezinau kokia ju kaina, neperku as kosmetikos cia blush2.gif
Atsakyti
ViShy, labai labai gražiai Pink ir Nude atrodo thumbup.gif
Atsakyti

user posted image
O man si jau labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau suzinoti atsiliepimus apie victoria`s secret beauty rush blizgius. ar labai lipnus?ar ilgai islieka?aciu
Atsakyti
QUOTE(Olytee @ 2010 08 28, 15:33)
Laba diena, noreciau suzinoti atsiliepimus apie victoria`s secret beauty rush blizgius. ar labai lipnus?ar ilgai islieka?aciu

As turiu, pakankamai lipnus, bet ne per lipnus bent man.. Isadora pvz lipnesni smile.gif laikos normaliai, ziauriai skaniai kvepia, grazi spalvyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kyska513 @ 2010 08 28, 00:08)
user posted image
O man si jau labai  wub.gif  wub.gif

Nereali spalva.. ypac prie idegusios odos wub.gif fantastika. Tik keista, kad vadinas glossy pink, nes man cia daugiau peach wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 rugpjūčio 2010 - 14:58
QUOTE(amber123 @ 2010 08 28, 15:54)
As turiu, pakankamai lipnus, bet ne per lipnus bent man.. Isadora pvz lipnesni smile.gif laikos normaliai, ziauriai skaniai kvepia, grazi spalvyte wub.gif

Tikrai galiu pritart, kad VS blizgiai superiniai (labai panasus i Lancome 'Juicy tubes', tik pastarieji labiau pigmentuoti): laikosi labai gerai, lipnus, skanus (tik man po 'juicy tubes' keliu panaudotu saldumas igrises ir nebegaliu naudot nei VS, nei Lancome). Jei tik stiprus saldumas patinka, tai tikrai verti demesio thumbup.gif
Atsakyti
Vichy, o daug reik tept, kad taip graziai atrodytu.. ar is kart toks efektas gaunas? bigsmile.gif nes kitu buna reik daug det, kad pasimatytu
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 28, 17:03)
Vichy, o daug reik tept, kad taip graziai atrodytu.. ar is kart toks efektas gaunas? bigsmile.gif nes kitu buna reik daug det, kad pasimatytu

Sviesiu spalvu reikia kelis sluoksnius uztepti, o tamsesnio uztenka ir viena, nes jei daugiau man jau per tamsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 08 28, 17:27)
Sviesiu spalvu reikia kelis sluoksnius uztepti, o tamsesnio uztenka ir viena, nes jei daugiau man jau per tamsu  blush2.gif

O is to psl siuncia i LT nemokamai taip? bigsmile.gif 4u.gif nu atrodo tai nerealiai..
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti, ar teko naudoti kokius nors lupu blizgius is body shop parduotuves? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2010 08 28, 00:08)
user posted image
O man si jau labai  wub.gif  wub.gif

Turiu sita ir jis tikrai toli grazu neatrodo taip ant lupu! schmoll.gif Jis beveik visai neslapias kaip sitoj nuotraukoj, cia matyt ant virsaus dar bespalviu kokiu uztepta
Atsakyti