QUOTE(bitute737 @ 2011 10 11, 15:25)
shopingai, Jūs tikrai daug išbandėt, sakykit, jei turėtumėt 3 blizgius, kokie jie būtų?
Kadangi dabar noriu isigyt tik naturalius blizgius, o ju kolkas mazai bandziau, tai dar nerasau nei vieno i trejetuka. Na ir siaip cia gal ne visai trejetukas, bet vieni smagiausiu blizgiu man yra:
NYX 'mega gloss' - pigus, spalvu pasirinkimas puikus, didele pakuote, malonus skonis, gerai laikos, labai graziai ant lupu atrodo
Bare Escentuals 'buxom' ir 'pretty amazing' - pirmieji saldanciu efektu (turetu putlint, bet to nematau), daug graziu blizgiu spalvu turi, bet spalvos ir pienines, ir tik blizgios yra, zodziu, pasirinkiams didelis. Antrasis kaip skystas lupdazis, kremine konsistencija, gerai laikosi.
Essence 'xxxl shine' - velgi is tu pigiuju, atsitiktinai pirkti, bet man patinka. Kiek skystoki, bet spalvos atperka viska.
UMA 'perfect kiss' - isspaudziamas lupu blizgis, si gavau dovanu, nes siaip nemegstu isspaudziamu. Tiesa sakant, patinka ir net labai, negalvojau, kad gali taip patikt.
MAC - praktiskai visu rusiu (nors man su aplikatorium kempinele smagiausia tept), spalvu pasirinkimas geras, nesausina lupu, gerai laikosi.
Lily Lolo - sitas is naturaliu, bet itraukiu. Labai lengvas ir smagus ant lupu, skanus, nors trumpokai laikosi, bet man vertas demesio.
Guerlain 'kisskiss' - gerai laikosi, grazios spalvos, smagus ant lupu, tik nepatogu iki galo isnaudot ir iskabint visa likuti.
Kazkaip daugiau i galva neateina, bet siaip
NYX man turbut pats paciausias kolkas - jei nebuciau link naturalumo perejus ir makiazo priemones, tai tikrai sio susipirkciau n spalvu.