Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Cherry_ @ 2011 07 14, 19:18)
Gal kas naudojo Yves Saint Laurent Golden Gloss Shimmering Lip Gloss No 1 (Simply Gold) ?
labai noreciau YSL blizgesiuko, sis spalva patrauke demesi, bet nerandu realiu foto g.gif  O kaip siaip jie issilaiko ?
user posted image

turiu 2 golden gloss blizgius, tik kitas spalvas.
man jie puikūs,nesausina,gerai laikosi smile.gif
o ir blizgučiai gražiai atrodo, iki nusipirkdama šiuos blizgius visada maniau,kad aš tai jau nei už ką nenaudosiu blizgesių su blizgučiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 07 14, 21:51)
Vis delto nusipirkau ta chanel genie  wub.gif  , ant mano lupu spalva siek tiek ryskesne, koraline,temptalia nuotraukoje labiau persikine.
O siaip jo tekstura man labai patiko, nera labai gremine,ar pigmentuota, tokia per vidury.
tas Yves saint laurent Ruoge Volupte 26 tender peach labai grazus atspalvis, tik gaila, kad tekstura ne tokia , kokios as ieskojau

gal galėtumėte įdėti foto kaip ant lūpyčių atrodo, labai jau užsinorėjau....pirkti
Atsakyti
Pirkau Max factor tušą ir gavau už vieną centą antrą nuo dešinės. Puiki spalva thumbup.gif ir labai gerai laikosi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 20 liepos 2011 - 08:50
QUOTE(Gisana @ 2011 07 20, 08:48)
Pirkau Max factor tušą ir gavau už vieną centą antrą nuo dešinės. Puiki spalva  thumbup.gif ir labai gerai laikosi.

Gal pasidalintumėt, kur vyksta tokia akcija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2011 07 20, 11:16)
Gal pasidalintumėt, kur vyksta tokia akcija?  4u.gif

eurokos 4u.gif šiaip man nesakė, kad tokia akcija vyksta ir realiai nežinau, ar čia dėl tušo davė, bet daugiau nieko iš MF nepirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 07 20, 08:48)
Pirkau Max factor tušą ir gavau už vieną centą antrą nuo dešinės. Puiki spalva  thumbup.gif ir labai gerai laikosi.
user posted image

O kokį tušą pirkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcha @ 2011 07 20, 13:03)
O kokį tušą pirkote? smile.gif

user posted image
Atsakyti

O kiek pas mus kainuoja YSL blizgiai ir Chanel? g.gif
Atsakyti
Apytiksliai Chanel 99 lt. YSL - ciut pigiau.
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 07 30, 07:04)
Apytiksliai Chanel 99 lt. YSL - ciut pigiau.

Daugoka doh.gif
panos, padekit issirinkt spalva.. noriu Clarins instant light blizgio.. bet yra 3 spalvos doh.gif persikine, nude ir rozine.. dieve brangus kazkoks kosmaras blink.gif noriu visu.. bet realiai reik tik vienos biggrin.gif tinka ir patinka visos. cia foto rozines, ir nude, o yra dar persikine
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 31, 18:35)
Daugoka  doh.gif
panos, padekit issirinkt spalva.. noriu Clarins instant light blizgio.. bet yra 3 spalvos  doh.gif persikine, nude ir rozine.. dieve brangus kazkoks kosmaras blink.gif noriu visu.. bet realiai reik tik vienos biggrin.gif tinka ir patinka visos. cia foto rozines, ir nude, o yra dar persikine
user posted image

Rozine. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 31, 19:41)

Aha, as ir galvoju.. tuo labiau as ja bandzius.. bet ir persikines labai noriu wub.gif bet vasara jau i pab, neprireiks gal man jos unsure.gif
Atsakyti