kazkuri mamyte buvo labai patenkinta max factor'o dvipusiu. man jis ne
tikrai sausina lupas ,
jeigu padaugini nueina suorais negraziai, nusivalgo irgi kazkokiais gabalais kuriuos labai sunku nutrinti. nekas
QUOTE(rentabili @ 2011 05 12, 21:27)
kazkuri mamyte buvo labai patenkinta max factor'o dvipusiu. man jis ne
tikrai sausina lupas ,
jeigu padaugini nueina suorais negraziai, nusivalgo irgi kazkokiais gabalais kuriuos labai sunku nutrinti. nekas
tikrai sausina lupas ,
Man lygiai tas pats buvo Labai nusivyliau
Šiandien gavau Nyx round gloss peach ir ballerina pink spalvų.
Peach spalva man superinė, švelnus, skaidrokas rausvas atspalvis ant lūpų. o ballerina pink atidaviau mamai, nes ji tokia labiau perlamutrinė, kas man nepatiko ballerina pink ryškesnė spalva - neturi to skaidrumo.
Iš esmės blizgiai patiko, kvapas neįkyrus, nėra labai lipnūs, bet laikosi neblogai, lūpų nesausina.
Peach spalva man superinė, švelnus, skaidrokas rausvas atspalvis ant lūpų. o ballerina pink atidaviau mamai, nes ji tokia labiau perlamutrinė, kas man nepatiko ballerina pink ryškesnė spalva - neturi to skaidrumo.
Iš esmės blizgiai patiko, kvapas neįkyrus, nėra labai lipnūs, bet laikosi neblogai, lūpų nesausina.
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 28, 13:11)
Kažkada turėjau tokio tipo YSL blizgius
Touch Brilliance Gloss
Nežinau ar LT dar būna, kažkaip neaktualu dabar, bet visai neblogas. Galit pabandyt pažaidimui
Touch Brilliance Gloss
Nežinau ar LT dar būna, kažkaip neaktualu dabar, bet visai neblogas. Galit pabandyt pažaidimui
man istiek labai patinka
Sveikos, gal kuri zinote koks blizgesy butu toks kaip Oksanos Pikul, Marinos ir t.t na tokie putlina ir lyg su spalva lyg be???
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 05 18, 13:36)
Sveikos, gal kuri zinote koks blizgesy butu toks kaip Oksanos Pikul, Marinos ir t.t na tokie putlina ir lyg su spalva lyg be???
Buna lip plumperiai, Sally Hansen turi, berods Dior ar lancome irgi turi. Zodziu, ieskoti Lip Plumperiu
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 05 18, 12:36)
Kazkada maciau zurnale ji buvo nufotografuota besidazanti Lancome juicy tubes zaliu blizgiu ar Dior zaliu
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 05 18, 14:36)
pas jas lūpos pripūstos nei su vienu blizgiu taip nebus
Aš skaičiau apie Pikul straipsnį kur ji sakė, jog jos nepakeičiama kosmetikos priemonė too faced putlinamasis blizgesys, bet jis lyg porą metų atgal parašytas. Man irgi tas efektas kaip pas jas gražus
QUOTE(Kamelija. @ 2011 05 19, 00:09)
Aš skaičiau apie Pikul straipsnį kur ji sakė, jog jos nepakeičiama kosmetikos priemonė too faced putlinamasis blizgesys, bet jis lyg porą metų atgal parašytas. Man irgi tas efektas kaip pas jas gražus
Irgi kazka tokio esu skaicius. Turiu Too Faced Glamour Gloss, jis su saldanciu efektu, kazkiek paputlina lupas.
myliu artdeco blizgius
QUOTE(Lust @ 2011 05 19, 10:37)
Irgi kazka tokio esu skaicius. Turiu Too Faced Glamour Gloss, jis su saldanciu efektu, kazkiek paputlina lupas.
Lūpų nelipina ?