ateinu pasidziaugt savo nauju isigytu blizgiu
New CID Cosmetics i - shine Lip Gloss with Mirror
spalvyte tequilla sunrise
nu toks fainas, spalvyte tokis ruzava su labai smulkiais auksiniais blizguciais, bet jie nera ikyrus , laikosi puikiai, nera lipnus perdaug, graziai blizga, nu zodziu isimylejau
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 31, 13:06)
Labai geras man pasirode naujasis Bourjois lupu produktas eau de gloss cosmic. Pliusai: skaniai kvepiantis, saldus, malonus ant lupu, nedziovina lupu, patogus sepetelis
Iš kur ir kiek?
QUOTE(cindy @ 2011 03 31, 15:38)
Iš kur ir kiek?
nelabai klausima supratau. Kur as pirkau ir kiek mokejau?
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 31, 15:59)
nelabai klausima supratau. Kur as pirkau ir kiek mokejau?
Taip
QUOTE(cindy @ 2011 03 31, 21:53)
Taip
pirkau parfumexpresse, mokejau 29LT bet ziuriu sm kosmetikos isparduotuvej po 15LT naujus pardavineja, tai pasirodo permokejau gerokai
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 31, 22:09)
pirkau parfumexpresse, mokejau 29LT bet ziuriu sm kosmetikos isparduotuvej po 15LT naujus pardavineja, tai pasirodo permokejau gerokai
šitas?
gal žinot/galit palygint, kuo skiriasi nuo šių
Gavau dovanu stai toki blizgesi Gosh Gloss eclat&Brillancehttp://makeupneurd.f...07/img_7683.jpg, lb fainas, puikiai laikosi ir tie blizguciai neikyrus ir dar ant jo veidrodelis yra ir atsisukus swiecia Tie pas mane nr 04
Ateinu pagirt Korres lūpų sviestą - spalvą duoda, gražiai atrodo ir, kas man svarbiausia, lūpų kampučiuose nesubėga, nes iki šiol visi iki vieno blizgiai po kiek laiko subėgdavo ir lūpų kampučiuose likdavo balta.
QUOTE(shemsa @ 2011 03 31, 14:31)
ateinu pasidziaugt savo nauju isigytu blizgiu
nu toks fainas, spalvyte tokis ruzava su labai smulkiais auksiniais blizguciais, bet jie nera ikyrus , laikosi puikiai, nera lipnus perdaug, graziai blizga, nu zodziu isimylejau
O gal realia foto butu galima pamatyt? Idealu butu ir indelyje, ir pvz ant rankos (ant lupu irgi idomu, bet kad daug ir nuo lupu pigmento priklauso). Jau isirasiau i noru sarasa, bet kolkas subaigineju turimas priemones kosmetinej....
QUOTE(october' @ 2011 04 04, 13:22)
Ateinu pagirt Korres lūpų sviestą - spalvą duoda, gražiai atrodo ir, kas man svarbiausia, lūpų kampučiuose nesubėga, nes iki šiol visi iki vieno blizgiai po kiek laiko subėgdavo ir lūpų kampučiuose likdavo balta.
Cia kur pirstu kabinamas? Turiu 'guava' toki,tai tik truputi pabalina lupytes, nuima raudonuma. Siaip visai nieko, bet natrakart nekartociau ir minusas mna, kad pirstu kabinamas. O siaip ilgai naudojosi - jau ir nusibodo, bet sia savaite baigsis.
QUOTE(shopingas @ 2011 04 04, 17:44)
Cia kur pirstu kabinamas? Turiu 'guava' toki,tai tik truputi pabalina lupytes, nuima raudonuma. Siaip visai nieko, bet natrakart nekartociau ir minusas mna, kad pirstu kabinamas. O siaip ilgai naudojosi - jau ir nusibodo, bet sia savaite baigsis.
Aš turiu "jasmine" spalvą. Tobula spalva, suteikia vos vos pieniško ružavumo lūpoms, bet man jis per mažai drėkina. Bet mylimas vis tiek
QUOTE(shemsa @ 2011 04 04, 20:58)
ryt imesiu foto
kaip zadejau imetu realias foto
sorry ant greicio padaziau lupas, bet vaizdas matos
indelyje
ant rankos
ant lupu
QUOTE(shemsa @ 2011 04 05, 16:03)
kaip zadejau imetu realias foto
Labai labai jums aciu Idealiai cia tos foto, o jau blizgis Noriu dar labiau jo ir nebraukiu is pirkiniu saraso...