Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(amber123 @ 2011 03 11, 14:07)
Is Dazzelglass nenoriu, nes ten kiekio kaip ant juoko.. mano lupos storos, tai uztektu 3k trb lotuliukas.gif  doh.gif nu cia juokais.. bet rimtai ten labai maza talpa..o ir kaina didesne.. del alyvines spalvos, tai nebutinai..ne violetine gink dieve biggrin.gif zodziu, ten tiek spalvu, kad nzn doh.gif  lotuliukas.gif va cia gerai spalvos parodytos: is kaires i desne s-thru, Mouth watering, Languish, Love nectar ir Beaux
user posted image

Šiaip dėl kiekio tai ten įdomus atvejis... kas ten parašyta man atrodo neatitinka teisybės, galėsiu vakare nufotografuoti, kaip atrodo dazzleglass ir lustreglass vienas šalia kito, dazzleglass yra kokio 1,5 karto didesnis iš akies, nors pagal užrašus doh.gif pažiūrėsiu vakare 4u.gif

va radau internete foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 12 kovo 2011 - 13:07
QUOTE(Leslie @ 2011 03 12, 14:04)
Šiaip dėl kiekio tai ten įdomus atvejis... kas ten parašyta man atrodo neatitinka teisybės, galėsiu vakare nufotografuoti, kaip atrodo dazzleglass ir lustreglass vienas šalia kito, dazzleglass yra kokio 1,5 karto didesnis iš akies, nors pagal užrašus  doh.gif  pažiūrėsiu vakare  4u.gif

Manau ten viskas teisinga.. tikrai Dazzelglass 1.5ml tik.. nes net ir rodo, kad kelis kartus pasidazo ir vos ne puse buteliuko ner.. na ir kas, kad pakuote ilgesne, bet siauresne trb daug.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2011 03 12, 14:04)
Šiaip dėl kiekio tai ten įdomus atvejis... kas ten parašyta man atrodo neatitinka teisybės, galėsiu vakare nufotografuoti, kaip atrodo dazzleglass ir lustreglass vienas šalia kito, dazzleglass yra kokio 1,5 karto didesnis iš akies, nors pagal užrašus  doh.gif

Nu kur jau, nesamone butu, jei neteisybe rasytu firma, o ir jiems neapsimoketu apgaudinet i mazesne puse klientus biggrin.gif Is isvaizdos taip atrodo, kad didesnis yra ir didesnis kiekiu, bet realiai mazieji tokie paprastos plastmases, o tie didieji pagrazinti, kitokios plastmases ir atrodo, kad visas jis pilnas blizgio, o tam tikru kampu ziurint matosi, kad blizgis ne iki krastu eina, o dar lieka ten tuscios plastmasines vietos (nemoku graziai ir tiksliai parasyt kas kaip). Turejau kita blizgi, kur irgi atrodo gigantiskas, o ml gal tik kokie 2, tai paskui kai pradejau visaip vartyt tubele ir pamaciau, kad tikroji tubele, kur pripildyta blizgio perpus mazesne uz tai, kaip atrodo is paziuros.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 12, 19:04)
Nu kur jau, nesamone butu, jei neteisybe rasytu firma, o ir jiems neapsimoketu apgaudinet i mazesne puse klientus  biggrin.gif Is isvaizdos taip atrodo, kad didesnis yra ir didesnis kiekiu, bet realiai mazieji tokie paprastos plastmases, o tie didieji pagrazinti, kitokios plastmases ir atrodo, kad visas jis pilnas blizgio, o tam tikru kampu ziurint matosi, kad blizgis ne iki krastu eina, o dar lieka ten tuscios plastmasines vietos (nemoku graziai ir tiksliai parasyt kas kaip). Turejau kita blizgi, kur irgi atrodo gigantiskas, o ml gal tik kokie 2, tai paskui kai pradejau visaip vartyt tubele ir pamaciau, kad tikroji tubele, kur pripildyta blizgio perpus mazesne uz tai, kaip atrodo is paziuros.

Va, va tą patį norėjau parašyt. drinks_cheers.gif Pati turiu ir dazzleglass ir lipglass, tai dazzleglass žymiai greičiau naudojasi, negu lipglass, o dėl pakuotės tai galėčiau viską ką shopingas parašė pakartoti..
Atsakyti
man šis labai super L'oreal Glam shine user posted image thumbup.gif thumbup.gif tik spalva kitokia 4u.gif
labai ilgai išlieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 12, 17:04)
Nu kur jau, nesamone butu, jei neteisybe rasytu firma, o ir jiems neapsimoketu apgaudinet i mazesne puse klientus  biggrin.gif Is isvaizdos taip atrodo, kad didesnis yra ir didesnis kiekiu, bet realiai mazieji tokie paprastos plastmases, o tie didieji pagrazinti, kitokios plastmases ir atrodo, kad visas jis pilnas blizgio, o tam tikru kampu ziurint matosi, kad blizgis ne iki krastu eina, o dar lieka ten tuscios plastmasines vietos (nemoku graziai ir tiksliai parasyt kas kaip). Turejau kita blizgi, kur irgi atrodo gigantiskas, o ml gal tik kokie 2, tai paskui kai pradejau visaip vartyt tubele ir pamaciau, kad tikroji tubele, kur pripildyta blizgio perpus mazesne uz tai, kaip atrodo is paziuros.

Tikrai tai, pas mane per pora savaičių jau 1/3 nebelikę, ir jau dabar vartant matosi, kiek ten iš tiesų yra vietos, kai buvo pilnas atrodė kad visas užpildytas ar kaip pasakyti.
Žodžiu blizgis fainas, bet pagal kiekį tikrai nevertas tiek schmoll.gif

nepirksiu daugiau, reikės grįžt prie YSL wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 03 18, 14:46)
man šis labai super

Sis L'oreal gerai laikosi, bet man sausina lupas (kaip ir visi blizgiai/lupdaziai, kurie skirti ilgam issilaikymui) ir skonis man jo neitin. Bet spalva prie lupu tiko ir viena is grazesniu turetu ax.gif

QUOTE(Leslie @ 2011 03 18, 16:38)
Tikrai tai, pas mane per pora savaičių jau 1/3 nebelikę, ir jau dabar vartant matosi, kiek ten iš tiesų yra vietos, kai buvo pilnas atrodė kad visas užpildytas ar kaip pasakyti.
Žodžiu blizgis fainas, bet pagal kiekį tikrai nevertas tiek  schmoll.gif 

Na as kolkas kelis kartus tik ji bandzius (karta tik normalaii pasitepus), tai jau matau, kad nusinaudojes siek tiek. Bet vistiek dar 1-2 spalvas esu butent sio nusiziurejus, tai pirksiu... Nors ir usprantu, kad pagal kaina/kieki neverti to...
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 03 18, 14:46)
man šis labai super L'oreal Glam shine  user posted image  thumbup.gif  thumbup.gif  tik spalva kitokia 4u.gif
labai ilgai išlieka thumbup.gif

spalvos ju super, issilaiko, bet po poros valandu man kazkaip ant lupu susigumuliuoja, ir atrodo kraupiai. Nors spalvyciu idomiu turi... ax.gif
Papildyta:
O mac dazzleglass minusas, kad tie blizgaliukai atsiranda ant smakro ar dar kur lotuliukas.gif Kaip uz tokia kaina, galetu jie savo vietoj laikytis. biggrin.gif Turiu babysparks spalvyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2011 03 19, 14:29)
spalvos ju super, issilaiko, bet po poros valandu man kazkaip ant lupu susigumuliuoja, ir atrodo kraupiai. Nors spalvyciu idomiu turi... ax.gif
Papildyta:

o man kažkaip nieko panašaus nenutinka g.gif
kaip tik visus iki šiol turėtus blizgius suvalgydavau,arba jie taip susigumuliuodavao ir tada baisu būdavo doh.gif
na bet čia vėl matyt visoms labai skirtingai smile.gif
Atsakyti
L'oreal Glam shine 6 ir man po valgio ar norint seip atnaujinti spalva,butinai reikia nuvalyti nes matosi kazkokie balti gumuliukai,ko nepasitaike naudojant kitus blizgius
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2011 03 19, 14:29)
O mac dazzleglass minusas, kad tie blizgaliukai atsiranda ant smakro ar dar kur lotuliukas.gif  Kaip uz tokia kaina, galetu jie savo vietoj laikytis. biggrin.gif Turiu babysparks spalvyte  ax.gif

Nu as to kolkas nepastebejau. O siaip jei palaidais plaukais vaikstant, tai bet kuris blizgis gali ne vietoj atsidurt kai plaukai prie lupu prilimpa...
Atsakyti
Kokį rekomenduotumėt gerą blizgesį kūno spalvos? ax.gif
Atsakyti