esu bandziusi body shop blizgesius, nu man tai labai patiko
dabar dar uzsisakiau is victorijos secret tai laukiu siuntinuko. kiek bandziau tai super. Kam nepatinka lipnus tada sitie ir nepatiks
dabar dar uzsisakiau is victorijos secret tai laukiu siuntinuko. kiek bandziau tai super. Kam nepatinka lipnus tada sitie ir nepatiks
VS ir man labai patinka
ypac cherry bomb
ypac cherry bomb
QUOTE(shopingas @ 2011 01 23, 18:44)
Aha, tie patys - man kaip sausiaodei sausialupiai jie mazai drekino, bet kvapai/skoniai niam niam
Aha, pati vasarai manau jamsiu, dabar tai reikia kuo riebesnių
QUOTE(Šilauogė* @ 2011 01 23, 18:53)
Idomu Eurokos yra vysninis Fruttini lupu balzamas? Jis tikrai turi skoni ar tik kvapa?
Tik gaila , kad ne koks isspaudziamas, bet tepamas su pirstu, kadangi turiu nagucius, tai nepatogu kabint
Tik gaila , kad ne koks isspaudziamas, bet tepamas su pirstu, kadangi turiu nagucius, tai nepatogu kabint
Tikrai yra, mačiau, nors pas mane ir maža eurokos
nežinau, ar skonis jaučiamas, bet kvapas tai suuper
QUOTE(_agnuciukas @ 2011 01 27, 17:53)
o po kiek tu gauni juos?
QUOTE(marinaa @ 2011 01 29, 18:48)
o po kiek tu gauni juos?
VS perkant 2/$12 jie, tai ir per tarpininkes nedidele kaina. O siaip SM isparduotuvej karts nuo karto VS blizgia smezuoja.
QUOTE(shopingas @ 2011 01 29, 20:23)
VS perkant 2/$12 jie, tai ir per tarpininkes nedidele kaina. O siaip SM isparduotuvej karts nuo karto VS blizgia smezuoja.
yra sale dabar maciau $4.99
Kaip sie laiko?Givenchy
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 02, 17:17)
yra sale dabar maciau $4.99
Tai VS sale'e turi keliu rusiu blizgius ($3.99-$5.99), bet spalvu pasirinkimo nera. Siaip geriausia su kuo nors susidejus uzsisakinet - 2/$12 arba 4/$20, tai tas pats kas sale kaina, o pasirinkimas didelis (tiksliau beveik begalinis).
Gal yra atsiliepimu apie siuos? ar svalva kokia yra?
ar nepastebejau musu parduotuvese,kur ju rasti galima ir kainyte kokia?
QUOTE(Simoniux18 @ 2011 02 08, 23:46)
Turiu pora, laikosi vidutiniskai, 2 karta nepirkciau.
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 09, 05:23)
Gal yra atsiliepimu apie siuos? ar svalva kokia yra?
Esu šitą pirkusi Droge, kažkur 20 LT mokėjau, man nelabai patiko, lipnus, subėgo į vieną šoną.. Taip ir mėtosi kažkur stalčiuje...