Verkiu labai graudi istorija.Linkiu jums mazo stebuklelio
Stiprybes... nepaprastai skaudu...
Stiprybes Jums...
Dieve, Dieve, kodel tas pasaulis taip sutvertas mano sunus taip pat Benediktas, nera grazesnio vardo pasauly, ir ypatingesnio vaiko. Jusiskis jau angeliukas, pats ypatingiausias is visu. Stiprybes jums
Skaitant tokias istorijas neimanoma susilaikyti neverkus...Stiprybes Jums ir Jusu seimai...
Labai labai nuoširdžiai Jus užjaučiu ir linkiu tik tikėjimo ateitimi, vilties, kad BUS VISKAS GERAI Tikrai tikrai laikas gydo žaizdas, tik reikia ir patiems pastangų, kad jos sugytų, kad randai būtų kuo mažesni. Širdy visad nešiosit ir gerbsit jo atminimą. Jis Jūsų advokatas danguje
Žinau, nes ir pati tai esu patyrusi... Padėjo mintys, kad TEN jo gyvenimas be kančios. Mums sūnelis atsiuntė broliuką - nuostabų, sveiką ir tikrą gerietį :
Žinau, nes ir pati tai esu patyrusi... Padėjo mintys, kad TEN jo gyvenimas be kančios. Mums sūnelis atsiuntė broliuką - nuostabų, sveiką ir tikrą gerietį :
QUOTE(bonne idée @ 2011 05 18, 23:38)
Labai labai nuoširdžiai Jus užjaučiu ir linkiu tik tikėjimo ateitimi, vilties, kad BUS VISKAS GERAI Tikrai tikrai laikas gydo žaizdas, tik reikia ir patiems pastangų, kad jos sugytų, kad randai būtų kuo mažesni. Širdy visad nešiosit ir gerbsit jo atminimą. Jis Jūsų advokatas danguje
Ačiū visoms mamytėms už palaikymą...
Na o pas mus jau keliauja po trupučiuką sesutė . Tikiuosi, kad mano Angelas danguje daugiau nebeleis, kad atsitiktų kažkas negero ir esantis dičkis brolis, bei jau pilvelyje besimalanti sesutė augs dideli ir sveiki...
O mažučio mano mano vis vien labai trūksta... Visada trūks. Visad galvosiu, o kaip būtų, jeigu po kiemą bėgiotų ir jis. Mano mažytis... , mano stebukliukas, toks lauktas be galo be krašto ir taip greitai mus palikęs...
Papildyta:
QUOTE(bakatita @ 2011 03 21, 14:25)
Dieve, Dieve, kodel tas pasaulis taip sutvertas mano sunus taip pat Benediktas, nera grazesnio vardo pasauly, ir ypatingesnio vaiko. Jusiskis jau angeliukas, pats ypatingiausias is visu. Stiprybes jums
Ek, kaip norėčiau, kad jis nebūtų ypatingas, o būtų eilinis padaužiukas ir būtų mano ir su manimi. daug ką galėčiau atiduoti ir paaukoti, kad tik jis būtų su mumis