Įkraunama...
Įkraunama...

Angelo sparnu paliesti...

Atrodo, kad savo istorija skaityciau.. Beveik tas pats.. gime atrodo visiskai sveikas 3900 gr. prie manes isbuvo 13 valandu, po to pradejo rekt, melynuot, tankiai kvepuot, atrodo kad stenet.. idejo i inkubatoriu, atvaziavo reanimacijos greituke, nuveze i Vilniu ir antroj paroj uzgeso..
Kaip mes pasiilgom savo angeliuku.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 12 03, 16:29)
Atrodo, kad savo istorija skaityciau.. Beveik tas pats.. gime atrodo visiskai sveikas 3900 gr. prie manes isbuvo 13 valandu, po to pradejo rekt, melynuot, tankiai kvepuot, atrodo kad stenet..  idejo i inkubatoriu, atvaziavo reanimacijos greituke, nuveze i Vilniu ir antroj paroj uzgeso..
Kaip mes pasiilgom savo angeliuku..  verysad.gif

... kai susidūriau su tuo ir pradėjau domėtis tokiais atvejais, tai daugybė istorijų, kurios atrodo yra apie tave, bet parašė jas kažkas kitas...

VISOMS MAMOMS vienodai skauda...
Atsakyti
Uzuojauta...
Atsakyti
Stiprybes jusu seimai 4u.gif
asaros rieda, kokia neteisybe... cray.gif verysad.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif stiprybes jusu seimai
Atsakyti
Stiprybes jums teveliai.
negalejau sutramdyt asaru skaitydama verysad.gif
linkiu kad sulauktumet dar vieno stebuklo kuris atnes i Jusu gyvenima viesa. 4u.gif
Atsakyti
Perskaičius jūsų istoriją užgniaužė kvapą. unsure.gif Stiprybės jums ir jūsų šeimai. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mamytės, už palaikymą ir gražius palinkėjimus... Mano Angeliukui jau būtų 7 mėnesiukai...
Atsakyti
net nezinau ka pasakyti....
asaros upeliuku rieda, nelabai ir raides matau....
stiprybes jums...
neapsakomai skaudi gyvenimo istorija....
nezinau ar yra didesnis skausmas uz vaikelio netekti....
laikykites....
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 07 24, 10:35)
Labas rytas, mamytės, labai dėkoju visoms už palaikymą. Visad atrodė, kad tokie dalykai atsitinka kažkam, kažkur, kažkodėl... Net neleidau sau trumpam pagalvoti, kad MANO VAIKAMS gali kažkas atsitikti  verysad.gif  . O čia ėmė ir driokstelėjo staigmena, kuri sujaukė jausmus, norus, kuri gyvenimo tikslus sudėliojo kita tvarka. Tai kas buvo labai svarbu - tapo beprasmybe, nereikšminga... O tai, kas atrodė aišku pagal nutylėjimą, tapo svarbiausiu dalyku...
Papildyta:
aga... vienas išeina, kitas ateina... Bet kaip skaudu, kai tas "VIENAS IŠĖJĘS" yra tavo dalis...

Kaip norėčiau, kad tavo žodžiai išsipildytų ir už tą VIENĄ gaučiau DU...
Papildyta:
Echoskopavo 4 kartus per nėštumą. Anot gydytojos viskas buvo gerai ir daugiau nereik nieko. Nėštumas buvo lengvas, jokių grėsmių, tyrimai geri... Užsupo tas idealus nėštumas  verysad.gif . O gydytoja turėjo matyti... Bet kažkodėl nieko nematė... kadangi nežinojome, tai praradome daug laiko, kuris galbūt galėjo kažką pakeisti... Negaliu teigti, kad tai būtų mus išgelbėję, nes yda buvo sudėtinga, bet tad GAL labai slegia ir kankina...

Norėjau savo nėštumui geriausios priežiūros, vaikščiojau į privačią kliniką... Ir kas???? Ogi nieko!!! Pinigai sumokėti, ydos nepastebėtos, vaiko nėra  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Begalo liudna... Stiprybes! Skaitydama vis galvojau, gal butu buve galima isgelbeti mazyli, jeigu laiku butu pastebetos sirdeles ydos...
Dabar ziuriu i savo dukryte ir vis pagalvoju, o jeigu.. O jeigu taip butu nutike mums (ir iskart veju ta minti salin).. Lairam rase, kad niekados nekildavo jokiu baugiu minciu... Man jos kildavo nuolat, todel nestumo metu metu padarem koki milijona echoskopu, aplakem 4 gydytojus.. Artimieji mane vis bare, sake, kad pati ieskau problemu, bet as bijojau.. Dabar bijau dar labiau...
Man labiausiai pikta, kad tos, kurios nenori vaiku, lengvai isnesioja ir pagimdo sveikus vaikus, kai kurios sugeba savo kudikius, net nuzudyti, o tas, kurios ju begalo nori, myli istinka panasios nelaimes.. schmoll.gif Tai kur teisybe.. Tokiom akimirkom man net suslubuoja tikejimas... Sunku atiketi, kad Dievas specialiai taip darytu, skaudintu.. verysad.gif
Lairam, laikykis, tikiu, kad Tavo Benediktas ikalbes Dieva atsiusti Kristupui sveikus Broliuka ir Sesute smile.gif Kasdiena Jo to prasysiu ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
Stiprybės mamyte....
Atsakyti
Gal ten Angelų namai...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 06 vasario 2011 - 14:37