QUOTE(jolantajolanta @ 2010 08 13, 15:16)
taip ir as manau,kad i sita kodel,nebus jokio atsakymo.Mes ir priziurejom VAIKUS atsakingai.Po,beveik,kiekvienos pamokos,EDVINELIS parasydavo sms.Ka veikia ir kur randasi.Vaziuodavau parsivezt po muzikines pamoku.Bet,kad sitokia baisi tragedija laukia visai netoli namuciu...Pirma karteli isejo savarankiskai,vieni,be leidimo.Pries pat ta suoli i vandeni,dar as su VAIKELIU kalbejau telefonu,man sake,kad jau eina namo issimaude.Bet,pasirodo,sugalvojo jie sokti dar paskutini karteli i vandeni.Kai vyrui i tel.paskambino pranesti sia siaubinga zinia,as,net matydama vyro melyna is siaubo veida ir girdedama nieko gero nezadanti balsa,negalejau patiket,kad nera VAIKUCIO.Taigi,pries minutele MUDU kalbejomes,aptarem vakarines triusos planus.Sake,kad jau eina namo.Ir kaip nekeista,net nesupykau ir nepabariau,kad ejo prie to tvenkinio.Tik dziaugiaus,kad eina namuciu.Prase parvezti lauktuviu.Dabar kasdien,tas pacias lauktuves,tai gelytes ir zvakeles,vezame ant kapeliu,deginame EDVINELIO kambaryje.Nepakeliamai sunku tevams laidoti savo VAIKUCIUS.O kai JIEMS jau septyniolika ir,kai jau zinai,ko tikisi is gyvenimo,kai skaitai atvirukus su Motinos diena,vartai dovaneles Tevelio dienos proga...Nesuprantu,kaip sirdis atlaiko,kaip ji nesprogsta?As ir galvoju,jei pries DIEVULI nusikaltom mes,kodel ateme gyvenimus is musu VAIKUCIU?Negi del to,kad kuo daugiau mums skaudetu?Juk JIE tokie mazuciai,jaunuciai-tikrai niekuo neprasikalto patys.
Norėčiau paguosti Jus, bet žinau, kad nelabai paguodžiama. O kartais tos paguodos net erzina
Nerašysiu, kad dar jauna, dar bus kitų, nes mane pačią tokios aplinkinių mintys erzina. Gal ir bus kitų, ir reik kitų, bet ANO neatstos
. Bet vis vien aš Jums linkiu dar vaikelio. Visu pirma tam, kad likęs Jūsų berniukas turėtų broliuką arba sesutę ir galėtų jiems pasakoti apie drąsų vyresnėlį brolį angelą. O antrą - esate puiki mamytė, šaunius berniukus užauginote, tad būtų labai labai puiku, jeigu tokių dar užaugintumėte.
Išsiverkite, išsiraudokite, gedėkite kaip tik Jums norisi, nes tik pati težinote, kaip Jums geriau. O kai norite pasikalbėti, išsilieti - visad užsukite į Angeliukų mamyčių temą. Man ten gera, gali išsikalbėti, visų problemos tos pačios. Vieną dieną visos verkiame ir gedime, o kitą dieną prašvinta saulytė ir planuojame apie dar būsiančius sūnaitėlius ir dukružes...