Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (V)

QUOTE(Twig_Ramirez @ 2010 10 03, 17:32)
Dar klausimas.. Gal kuri galėtumėte atsiųsti tą elektroninę lentelės versiją žymėtis temperatūroms? smile.gif kad būtų galima atsispausdinus žymėtis..

Jei dar niekas nepersiuntė, parašyk man savo el. pašto adresą. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 10 03, 19:12)
Man kažkas ne taip unsure.gif 27 CD ir jokio temperatūros pakilimo doh.gif

O kada vėliausiai yra buvęs BT pakilimas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Twig_Ramirez @ 2010 10 03, 14:44)
Bet žinokit, kuo daugiau skaitau, tuo labiau kabina tas visas reikalas  ax.gif iš pat pradžių kažkaip su abejonėm dar buvo, bet dabar jau labai laukiu naujo  ciklo pradžios ir mokymosi  thumbup.gif

Taip taip, galiausiai išsivysto priklausomybė nuo NŠP. hihihi.gif
Atsakyti
Vėliausiai, kai nemaitinu 21CD.
Atsakyti

Man net akytės sublizgo. bigsmile.gif Na gal tikrai įmanoma būtų taip - be visokių nelegalių dalykų. blush2.gif NŠP populiarinimo tikslais. biggrin.gif O beje kuriame tiksliai numeryje tas straipsnis - ar šiame? Anonse tai nieko nepaminėta. unsure.gif
Papildyta:

Taip,šiame-tikrai puikus straipsnis thumbup.gif
Atsakyti
Suintrigavo dabar tas staripsniukas ax.gif . Reiks giminaiciu paklausinet, gal kuri perka zurnaliuka, visgi maziukus turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2010 10 01, 10:19)
Na, jei Žiogelis ir Mamos žurnalas sutiks ir pasidalins failu, tai mėnesio gale galėčiau straipsnį patalptinti savo svetainėje... smile.gif

Puiki mintis. Pasiklausiu MŽ, bet tik tuomet, kai išeis kitas numeris, anksčiau tikrai nemanau, kad leistų. Svetainėje ir kokybė bus geresnė, nei atšviesto, skaitysis smagiau. Nors šiaip ten nieko konkretaus nėra, tiesiog pažintinis straipsnis. Kalbinau Eleną Čypienę, NŠP mokytoją. Bet man svarbu, kad apie tai apskritai pradėtų kalbėti viešai, nes apie NŠP sklando begalė mitų.

Mano BT užkilo normaliai ir tikiuosi, kad toliau jau viskas bus ok. Pabandysiu, kaip siūlė Smalsutė, apvalinti temperatūras kitą ciklą. Bus proga ir pildyti popierines lenteles, nes dabar kažkaip visai jas užmečiau blush2.gif
Atsakyti
Man šiandien gerokai šoktelėjo BT iki 37C. 29CD, o vakar jau tik kreminės gleivės buvo, be to pradėjo mausti (.)(.), tai viskas aišku čia thumbup.gif
Atsakyti
mane tai balamutindavo tokie ilgi issikraipe ciklai... negaledavai suprasti, ar jis bus anovuliacinis, ar tiesiog ta O bus nusikelus i kazi kada... doh.gif

uz tai dabar gerai, apie nieka panasaus galvos nereikia sukti ir dar kuri laika nereikes biggrin.gif Bet jau kai prireiks..... Teks kazkaip rimciau i viska paziureti ir matyt is naujo pasimokyti g.gif Tikiuosi, jus vis dar busit cia su savo pasipildziusia patirtim ir patarimais blush2.gif
Atsakyti
Na va, baigėsi mano ciklas. Šįkart buvo trumpasis smile.gif Kaip manote, kada buvo pirmoji pakilimo diena?

user posted image

Atsakyti
Žiogeli, pritariu programytei, kad ovuliacija veikiausiai įvyko 13CD.
Na, o čia mano ilgasis grafikas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 10 07, 12:36)
Kaip manote, kada buvo pirmoji pakilimo diena?

Greičiausiai Fertilitis teisus, bet jei reikšmes apvalintume, gal ir 13 CD būtų galima laikyti pirmąja BT pakilimo diena. g.gif Net jei ir 14 CD, tuomet 16 CD reikšmė prašosi apvalinimo. g.gif Abiem atvejais nevaisingosios fazės pradžia - 16 CD vakaras, nes esant tokiam netaisyklingam BT kilimui reikalingos 4 dienos po gleivių piko.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 07, 15:37)
Greičiausiai Fertilitis teisus, bet jei reikšmes apvalintume, gal ir 13 CD būtų galima laikyti pirmąja BT pakilimo diena. g.gif  Net jei ir 14 CD, tuomet 16 CD reikšmė prašosi apvalinimo. g.gif Abiem atvejais nevaisingosios fazės pradžia - 16 CD vakaras, nes esant tokiam netaisyklingam BT kilimui reikalingos 4 dienos po gleivių piko.

man svarbu nesuklysti nusistatant pirmąją pakilimo dieną, nes ankstyvosios nevaisingosios fazės pabaigos nustatymui norėčiau taikyti taisyklę anksčiausia pirmosios pakilusios temperatūros diena per pusmetį - 8. Nors, su tokiais ciklais jos, galima sakyti, nėra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 10 07, 22:05)
man svarbu nesuklysti nusistatant pirmąją pakilimo dieną, nes ankstyvosios nevaisingosios fazės pabaigos nustatymui norėčiau taikyti taisyklę anksčiausia pirmosios pakilusios temperatūros diena per pusmetį - 8. Nors, su tokiais ciklais jos, galima sakyti, nėra sad.gif

Prašom plačiau apie šią taisyklę. ax.gif (Čia jau turbūt žinios iš kursų? blush2.gif ) Kodėl būtent 8 dienos? g.gif Žvilgterėjau ką rašo Kipliaiuser posted image, tai pagal vadinamąją Doering'o taisyklę reikia atimti tik 7 dienas turint 6-12 ciklų duomenis. g.gif
Atsakyti