Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (V)

Horo, na, su tavo ciklais tikrai nenuobodu NSP taikyti lotuliukas.gif O gal sis ciklas bus pirmasis be O?? g.gif

As tai vakar vyrui sakau - kaip ir nesijauciu labai nescia (nei pykina, nei miego labai norisi.. gal tik biski emocijos sutrike), bet mmm tai nera, vadinasi nestuke.gif biggrin.gif Sian pradedu skaiciuoti 7-ta savaite wub.gif
Atsakyti
Aš norėčiau pasitarti dėl savo grafiko. Va jis:

user posted image

Pagal tą taisyklę, kad turi būti 6 žemų temperatūrų dienos, dengiančią liniją galima bėžti ties 36,65 - kur yra 6CD temperatūra. Tada pirma pakilimo diena būtų 12CD, bet jis labai nežymus, o paskui jau temperatūra pakyla normaliai 14CD ir 16CD jau yra pakilimas per 0,2. Bet jei pirma pakilimo diena yra 14CD, kaip siūlo fertilitis, nėra 0,2 pakilimo nėra. Gleives vertinti labai sunku, nes įsisuko grybelis vis tik, pradėjau naudoti žvakutes. Bet nuo paskutinio pažymėjimo vaisingų gleivių (tąsių, skaidrių) tikrai nebebuvo. Ką daryti? Laukti rytojaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiogelis: 27 rugsėjo 2010 - 09:50
QUOTE(MildukasK @ 2010 09 27, 07:08)
As tai vakar vyrui sakau - kaip ir nesijauciu labai nescia (nei pykina, nei miego labai norisi.. gal tik biski emocijos sutrike), bet mmm tai nera, vadinasi nestuke.gif  biggrin.gif Sian pradedu skaiciuoti 7-ta savaite  wub.gif

Palauk, turbūt tuoj pasijusi, man būtent 7-ąją savaitę ir prasidėjo visi smagumai doh.gif Bet galbūt tavęs pvz. visai ir nepykins, ko labai linkiu mirksiukas.gif Beje, o kaip tu skaičiuoji, nuo mmm datos? Mes su ginium taip skaičiavom - nuo O datos atėmėm 2 sav. ir jas ėmėm kaip už mmm pirmą dieną smile.gif

QUOTE(Žiogelis @ 2010 09 27, 09:49)
Aš norėčiau pasitarti dėl savo grafiko. Va jis:

Na, užfiksuotas pakilimas 12CD yra, bet kai toks mažas pakilimas tikrai įdomu ar galima jį užskaityti g.gif Šiaip ar tai jau yra 3 tikrai aukštos temperatūros taškai, tai manau viskas tvarkoje. Bet jeigu dėl kažko abejoji, žinoma geriau palaukti dar vieną dieną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suri kata: 27 rugsėjo 2010 - 14:49
QUOTE(suri kata @ 2010 09 27, 15:47)
Palauk, turbūt tuoj pasijusi, man būtent 7-ąją savaitę ir prasidėjo visi smagumai  doh.gif  Bet galbūt tavęs pvz. visai ir nepykins, ko labai linkiu  mirksiukas.gif Beje, o kaip tu skaičiuoji, nuo mmm datos? Mes su ginium taip skaičiavom - nuo O datos atėmėm 2 sav. ir jas ėmėm kaip už mmm pirmą dieną  smile.gif

xixi biggrin.gif joooo.... drauge irgi kazka tokio sake - linkiu, kad taves ir nepykintu lotuliukas.gif Na, tik as daznai jauciuosi lengvai apgirtus arba kaip kokia jurlige sirgciau - supa lengvai, galva sukasi smile.gif
As siaip dabar emiau pirma mmm diena, bet zinant, kad mano O buvo veliau nei statistiskai (apie 14 CD), tai manau ir tas laikas gali dar pasikoreguoti...

Suri kata, o tu kelinta sav jau skaiciuoji? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 27 rugsėjo 2010 - 14:56
Mums jau poryt bus lygiai 11 savaičių bigsmile.gif Labai laukiu 12 savaitėlių - tikiuosi, kad ir pykinimai tada praeis.. Nors tfu tfu tfu jau lyg ir gerėja, tik kad vieną dieną geriau būna, kitą - vėl blogiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suri kata: 27 rugsėjo 2010 - 15:29
Aš irgi dar nepamiršau nestuke.gif Visas smagumas prasidėjo su abiem mažiais 9-ą savaitę. Su Ugnium negalėjau važiuoti nei mikriuku, nei autobusu, taip žiaukčiodavau doh.gif labai blush2.gif dalykų esu prisidarius blush2.gif net atsiminti blush2.gif doh.gif O su Viliuku irgi nuo 9-os savaitės labai pykino. Taip Ugniaus gaila būdavo, nes jis vaikiukas, labai pergyvendavo nesuprasdamas, kas tai mamytei darosi doh.gif
O man atrodo, kad šiandien man gleivių piko diena, arba vakar buvo. Nes ryte dar mačiau tokių tysaliukų, o dabar jos vėl tapo baltos netąsios, kaklelis žemiau ir užsivėrė.
Atsakyti
Milduk, tai jau matyt galima oficialiai sveikint biggrin.gif 4u.gif gero ir lengvo tau nestumo biggrin.gif Tiesa, man 7ta sav irgi jokiu pozymiu nesijaute, labai linkiu,kad viso pykinimo dziaugsmo negautum pajusti, bet greiciausiai jis pasireiks po kokios savaiteles.

Ziogeli, cia reiktu Smalsutes paklaust, ji pagal taisykles isaiskintu biggrin.gif Man atrodo, kad ovuliacija ivykus, su fertiliciu nelabai noreciau sutikt, tikriausiai tau taip pazymejo, nes 12cd vaisingos gleives. As gal irgi galvociau,kad 12cd pirma pakilimo diena, bet turint omeny,kad praeita cikla pas tave nezymus pakilimas buvo, o ovuliacijos nebuvo, turbut vertetu palukt rytdienos.

Pas mane prasidejo astuntas nsp ciklas biggrin.gif kol kas sekmingai ne nestuke biggrin.gif
Atsakyti
Mano grafikas:
user posted image

Nesutinku su fertilityfriend, manau, kad ovuliacija buvo 20 arba 21 CD (gaila neturiu 21 dienos temperatūros). Šiek tiek keista, kad tiek vienodu temperatūrų... Bet su termometru lyg ir viskas gerai, nežinau, kodėl taip gavosi.
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 09 27, 22:13)
Milduk, tai jau matyt galima oficialiai sveikint  biggrin.gif  4u.gif gero ir lengvo tau nestumo  biggrin.gif Tiesa, man 7ta sav irgi jokiu pozymiu nesijaute, labai linkiu,kad viso pykinimo dziaugsmo negautum pajusti, bet greiciausiai jis pasireiks po kokios savaiteles.

aciu 4u.gif Dabar tiesiog skaiciuoju dieneles ir bandau susivokti biggrin.gif
Ale itikinot mane, kad reikia dziaugti nejauciant tam tikru nestuke.gif simptomu lotuliukas.gif Tad taip ir darau!
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 09 28, 00:03)
Nesutinku su fertilityfriend, manau, kad ovuliacija buvo 20 arba 21 CD ....

Pritaru tau del O, o ne fertiliciui.

As vakar sulaukiau mmm. Tik sikart keistoka buvo, nes ryte BT nepakrito g.gif , kaip iprastai (aiskus BT kritimas buna mmm diena, per 0.15-0.2 laipsnio). Taigis ciklas truko 31 d., liuteinine faze - 12.
Atsakyti
O aš apsirikau, jau maniau dingo tos mano vaisingosios gleivės, o pasirodo nea, BT nepakilo toliau "plaukiu" blush2.gif
Atsakyti
horo, o kelinta jau CD tau?
Atsakyti