QUOTE(Horo @ 2010 09 21, 14:34)
na, o pas mane keista situacija. 12-13CD buvo pasirodę vaisingosios gleivės ir gimdos kaklelis toks link vaisingesnių buvo, dar patepimas buvo. 13CD mudu sumanėm po ilgos pertraukos pasidžiaugti vienas kitu ir... suplyšo gumutė

bet 14CD vaisingumo požymiai dingo, dabar 16 CD BT nepakilo taigi mums ir vėl pasisekė. Reiškia vaisingos dienos dar laukia ateityje. Bet nors ir kreminės bei lipnios dabar gleivės nededu gumučių į šoną... vis dėlto 16CD, bet tik todėl, kad 16CD, nes aiškiai jaučiu jog nevaisingos dienos. Et tikiuosi nebus man O kaip kartais pasitaiko kokią 29CD

kaip suprantu pagal Bilingso metodą, jei 4 dienas bus lipnios aiškiai nevaisingos gleivės, uždaras žemai gimdos kaklelis, galėsiu nebesisaugot kurį laiką, t.y. kol pamatysiu nors menkiausią pokytį?
Aš tai Tau palinkėčiau, kad BT nepakiltų ryt - poryt.

Per kiek laiko po gleivių piko dienos (sąmoningai nesakau "po ovuliacijos") BT
privalo pakilti?
Papildyta:
QUOTE(Raideles @ 2010 09 21, 07:51)
Mano šį ciklą ne toks gražus, kaip Garbanėlėlės, bet nustebino BT pakilimas visas tris dienas išsilaikęs per 0.2 Fertilis nubraiže storas linijas, ko jau seniai nebuvo
O kaip Tavo BT elgdavosi tais mažiau aiškiais atvejais - netvarkingai, bet paskui vis tiek aiškiai pakildavo, ar ir išlikdavo tokia "ant ribos" iki pat mmm?
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)