Dėkui, dabar tik vėl visokių baimių iškart
Labai intensyviai sportavau rugsėjį ir po vasaros pertraukos, vasarą nesportavau, tikiuosi nieko tokio...

QUOTE(drugelis. @ 2010 09 15, 10:17)
Ojazau merginos, tuoj išgriūsiu, mano mmm vėlavo, šiandien nusipirkau testą - teigiamas!!!!!
Visiškai nesitikėjau, visai, nes santykius turėjom likus 5 dienom iki O, tikrai nemaniau, kad pavyks, jūs net neįsivaizuojat, koks dabar pas mane jaudulys. Negaliu patikėti

Visiškai nesitikėjau, visai, nes santykius turėjom likus 5 dienom iki O, tikrai nemaniau, kad pavyks, jūs net neįsivaizuojat, koks dabar pas mane jaudulys. Negaliu patikėti

O grafikėlį tai labai įdomu būtų pamatyti...

QUOTE(drugelis. @ 2010 09 15, 10:40)
Labai intensyviai sportavau rugsėjį ir po vasaros pertraukos, vasarą nesportavau, tikiuosi nieko tokio...

Sveikinu!!! Bet taip ir nujaučiau, kad taip ir bus

O dėl sporto nesijaudink, būtum mačius ką aš su pilvūzu išdarinėdavau

QUOTE(drugelis. @ 2010 09 15, 10:40)

Manau svarbiausia dabar jau nebepersistenk - jei dėl to sporto iki šiol nieko nenutiko, tai nėra ko ir baimintis.

Papildyta:
QUOTE(letuciux @ 2010 09 14, 01:25)
Panašu, kad mano ciklai vėl pakankamai reguliarėja ir artėja prie 29 dienų.
paskutiniai trys ciklai buvo visi po 29 d. ir dar - kažko vis vienas taškas iš tų ale žemų išsikiša kaip Pilypas iš kanapių
paskutiniai trys ciklai buvo visi po 29 d. ir dar - kažko vis vienas taškas iš tų ale žemų išsikiša kaip Pilypas iš kanapių

O nereguliarūs jie buvo po gimdymo?

Ačiū, grafikėlio neturiu žinokit, nematavau BT kai planuoti pradėjom. Bet O dieną tikrai žinojau, pagal gleives ir pojūčius,jau ankstesnius ciklus mano spėjamą O visada patvirtindavo termometro parodymai.
Praeitą ciklą, santykius turėjom dieną prieš O ir nieko, o dabar
Man toks pirmas įtarimas dėl
kilo, kai užvakar užsimaniau baltojo šokolado ir suvalgiau pusę plytos. Va toks pirmasis mano požymis. Labai labai džiaugiuos, jau spėjau ir paverkti
Praeitą ciklą, santykius turėjom dieną prieš O ir nieko, o dabar

Man toks pirmas įtarimas dėl

QUOTE(drugelis. @ 2010 09 15, 09:17)
Ojazau merginos, tuoj išgriūsiu, mano mmm vėlavo, šiandien nusipirkau testą - teigiamas!!!!!

Drugeli, sveikinu!!!

Milduk, o kaip tavo reikalai, kelinta DPO?

QUOTE(suri kata @ 2010 09 15, 12:41)
Na, sian 31 CD, 13 DPO.. BT vis dar sukasi apie 37.0

Beje, drugeli, kelinta tau sian DPO?

Jei jau buvo įžiūrimas šešėlis, tai greičiausiai
Lauksim patvirtinimo!

o kaip as zinokit laukiu aiskumo
Bet taip kartu baisu, kaip drugelis va sake, kad tik viskas butu gerai...
Na, o kaip kitu grafikiukai vinguriuoja?

Na, o kaip kitu grafikiukai vinguriuoja?

QUOTE(Žiogelis @ 2010 09 11, 14:49)
Žiogeli, norėčiau parašyti jums žinutę. Ar galtėtumėt patuštinti šiek tiek savo dėžutę, nes ji perpildyta. atsiprašau, kad ne į temą.

QUOTE(MildukasK @ 2010 09 15, 13:48)
o kaip as zinokit laukiu aiskumo
Bet taip kartu baisu, kaip drugelis va sake, kad tik viskas butu gerai...

Kažkas čia matyt yra, kad

Kaip minėjau, šiandien darėm echoskopiją - ir kągi - viskas puiku

Ojoj, apsiasarojau. Koks nuostabus yra gyvybes stebuklas! Drugeli, nuosirdus sveikinimai
lengvo nesiojimo