Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (V)

Dėkui, dabar tik vėl visokių baimių iškart doh.gif Labai intensyviai sportavau rugsėjį ir po vasaros pertraukos, vasarą nesportavau, tikiuosi nieko tokio...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 09 15, 10:17)
Ojazau merginos, tuoj išgriūsiu, mano mmm vėlavo, šiandien nusipirkau testą - teigiamas!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Visiškai nesitikėjau, visai, nes santykius turėjom likus 5 dienom iki O, tikrai nemaniau, kad pavyks, jūs net neįsivaizuojat, koks dabar pas mane jaudulys. Negaliu patikėti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

bigsmile.gif drugeli, sveikinu. 4u.gif

O grafikėlį tai labai įdomu būtų pamatyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 09 15, 10:40)
Dėkui, dabar tik vėl visokių baimių iškart  doh.gif  Labai intensyviai sportavau rugsėjį ir po vasaros pertraukos, vasarą nesportavau, tikiuosi nieko tokio...

Sveikinu!!! Bet taip ir nujaučiau, kad taip ir bus wub.gif wub.gif wub.gif
O dėl sporto nesijaudink, būtum mačius ką aš su pilvūzu išdarinėdavau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 09 15, 10:40)
Dėkui, dabar tik vėl visokių baimių iškart  doh.gif  Labai intensyviai sportavau rugsėjį ir po vasaros pertraukos, vasarą nesportavau, tikiuosi nieko tokio...

Manau svarbiausia dabar jau nebepersistenk - jei dėl to sporto iki šiol nieko nenutiko, tai nėra ko ir baimintis. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(letuciux @ 2010 09 14, 01:25)
Panašu, kad mano ciklai vėl pakankamai reguliarėja ir artėja prie 29 dienų.

paskutiniai trys ciklai buvo visi po 29 d. ir dar - kažko vis vienas taškas iš tų ale žemų išsikiša kaip Pilypas iš kanapių smile.gif

O nereguliarūs jie buvo po gimdymo? g.gif Smalsu kokio amžiaus dabar mažylis ir ar vis dar žindai?
Atsakyti
Ačiū, grafikėlio neturiu žinokit, nematavau BT kai planuoti pradėjom. Bet O dieną tikrai žinojau, pagal gleives ir pojūčius,jau ankstesnius ciklus mano spėjamą O visada patvirtindavo termometro parodymai.

Praeitą ciklą, santykius turėjom dieną prieš O ir nieko, o dabar wub.gif
Man toks pirmas įtarimas dėl nestuke.gif kilo, kai užvakar užsimaniau baltojo šokolado ir suvalgiau pusę plytos. Va toks pirmasis mano požymis. Labai labai džiaugiuos, jau spėjau ir paverkti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 09 15, 09:17)
Ojazau merginos, tuoj išgriūsiu, mano mmm vėlavo, šiandien nusipirkau testą - teigiamas!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Visiškai nesitikėjau, visai, nes santykius turėjom likus 5 dienom iki O, tikrai nemaniau, kad pavyks, jūs net neįsivaizuojat, koks dabar pas mane jaudulys. Negaliu patikėti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Drugeli, sveikinu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar aišku kodėl taip audringai diskutavai su Myliu_tave biggrin.gif Lengvo nešiojimo!!! Suprantu dėl baimių, man irgi pradžioj panika buvo doh.gif Bet kai apsipratau su nauja būsena, nurimau. Dabar viskas ok, tik šiandien eisiu daryti antrą echoskopiją, tai šiek tiek bijau blush2.gif

Milduk, o kaip tavo reikalai, kelinta DPO? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 09 15, 12:41)
Milduk, o kaip tavo reikalai, kelinta DPO?  mirksiukas.gif

Na, sian 31 CD, 13 DPO.. BT vis dar sukasi apie 37.0 smile.gif Bijau, kad tik nenukristu, nes juk tai reikstu ateinancias mmm sad.gif Sian kaip tik NT dariau, tai toks iziurimas seselis buvo.. Vyras irgi patvirtino, kad mato smile.gif Bet as dar nededu vilciu, lauksiu dar kelias dienas, tada kartosiu blush2.gif

Beje, drugeli, kelinta tau sian DPO? g.gif
Atsakyti
Jei jau buvo įžiūrimas šešėlis, tai greičiausiai nestuke.gif mirksiukas.gif Lauksim patvirtinimo! bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip as zinokit laukiu aiskumo smile.gif Bet taip kartu baisu, kaip drugelis va sake, kad tik viskas butu gerai...

Na, o kaip kitu grafikiukai vinguriuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 09 11, 14:49)

Žiogeli, norėčiau parašyti jums žinutę. Ar galtėtumėt patuštinti šiek tiek savo dėžutę, nes ji perpildyta. atsiprašau, kad ne į temą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 09 15, 13:48)
o kaip as zinokit laukiu aiskumo smile.gif Bet taip kartu baisu, kaip drugelis va sake, kad tik viskas butu gerai...

Kažkas čia matyt yra, kad nestuke.gif labai dėl visko jaudinasi doh.gif Bet labai svarbu nesinervinti, aš jau sau tai įsikaliau į galvą biggrin.gif

Kaip minėjau, šiandien darėm echoskopiją - ir kągi - viskas puiku thumbup.gif Mažiukui tuoj 9 sav.!!! Buvo nerealu - mačiau kaip jis juda, kaip plaka mažytė širdutė.. wub.gif Ahh.. wub.gif
Atsakyti
Ojoj, apsiasarojau. Koks nuostabus yra gyvybes stebuklas! Drugeli, nuosirdus sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif lengvo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti