kovo 7 bus mėnuo nuo mano paskutinės žinutės šioje skelbimų temoje http://www.supermama...howtopic=685940
iš anksto prašau, kad mane išregistruotumėte, kai tik bus galima
ačiū
iš anksto prašau, kad mane išregistruotumėte, kai tik bus galima
ačiū
QUOTE(P.ieva @ 2011 01 16, 13:29)
Prašau išregistruoti.
QUOTE(Rustė @ 2011 01 19, 20:34)
Dar karta prasau isregistruoti mane.
Maciau 11 diena jau isregistravote kelis narius- mane turbut pamirsote
QUOTE(Borzika @ 2010 07 22, 06:57)
Administracijos pranešimas dėl išregistravimo tvarkos:
2. Prieš išregistruodamas (jums paprašius) iš forumo, administratorius būtinai patikrins, ar per pastarąjį mėnesį nebuvote paskelbęs/-usi temos forumo "Skelbimų lentoje". Jei buvo pardavinėjama/ieškoma įsigyti prekė/-ės arba siūloma paslauga/-os, tuomet 1 mėnesį (nuo paskutinio komentaro toje temoje datos) dalyvis dar negalės būti išregistruotas iš forumo.
2. Prieš išregistruodamas (jums paprašius) iš forumo, administratorius būtinai patikrins, ar per pastarąjį mėnesį nebuvote paskelbęs/-usi temos forumo "Skelbimų lentoje". Jei buvo pardavinėjama/ieškoma įsigyti prekė/-ės arba siūloma paslauga/-os, tuomet 1 mėnesį (nuo paskutinio komentaro toje temoje datos) dalyvis dar negalės būti išregistruotas iš forumo.
Manau, kad nelabai aiskiai parasytas antras punktas pirmos zinutes, nes kaip supratau (pagal mano situacija)- ne vien TEMAS paskelbtas ziurite (kuriu nebuvo mano atveju), o visas zinutes skelbimuose