Įkraunama...
Įkraunama...

Prašymai išregistruoti iš forumo

prasau isregistruoti,nes prisiminiau sena savo slaptazodi,o sita ant vyro buvau susikurus..aciu..
Atsakyti
prasau isregistruoti 4u.gif
Atsakyti
Prasau isregistruokit mane.aciu 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasome sirdingai ,bet klausimas man cia tokis pasistojo -kodel manes neisregistruojat ,labai as jumis patinku ar kaip cia?Nenorite ,kad as iseiciau?
Atsakyti
Prasau isregistruokite mane 4u.gif
Atsakyti
kovo 7 bus mėnuo nuo mano paskutinės žinutės šioje skelbimų temoje http://www.supermama...howtopic=685940
iš anksto prašau, kad mane išregistruotumėte, kai tik bus galima

ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 15 vasario 2011 - 00:49
Prasau isregistruoti mane. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(P.ieva @ 2011 01 16, 13:29)
Prašau išregistruoti.

QUOTE(Rustė @ 2011 01 19, 20:34)
yra skelbimas 2011 01 11, 09:38

išregistruosiu vasario 11d.

Dar karta prasau isregistruoti mane.
Maciau 11 diena jau isregistravote kelis narius- mane turbut pamirsote smile.gif
Atsakyti
Prašau mane išregistruoti, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 07 22, 06:57)
Administracijos pranešimas dėl išregistravimo tvarkos:

2. Prieš išregistruodamas (jums paprašius) iš forumo, administratorius būtinai patikrins, ar per pastarąjį mėnesį nebuvote paskelbęs/-usi  temos forumo "Skelbimų lentoje". Jei buvo pardavinėjama/ieškoma įsigyti prekė/-ės arba siūloma paslauga/-os, tuomet 1 mėnesį (nuo paskutinio komentaro toje temoje datos) dalyvis dar negalės būti išregistruotas iš forumo.

Manau, kad nelabai aiskiai parasytas antras punktas pirmos zinutes, nes kaip supratau (pagal mano situacija)- ne vien TEMAS paskelbtas ziurite (kuriu nebuvo mano atveju), o visas zinutes skelbimuose rolleyes.gif
Atsakyti
Prašau išregistruoti, ačiū.
Atsakyti
prasau isregistruoti,aciu
Atsakyti