Įkraunama...
Įkraunama...

Rumunija: kalnai, jūra ir pilys

Aciu uz puiku fotoreportaza!!! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gato negro @ 2010 08 28, 10:10)

bet tik gaila, kad paisejusios smegenys momentaliai  pavargsta vos pradejus nauja darbo savaite, o atsiminti nebera ka , nes nieko naujo nesuzinojai..
o va po rumunijos teko Steponu Batoru pasidomet.. ir jogailaiciais.. ir aplamai keiciasi poziuris i savo nuostatas, kurios atrode nepaklibinamos..
o va po visokiu poguliu po palme .. niekuo daugiau dometis nekyla noro .. lygiai kaip ir po aktyviu atostogu-  kopimu i kalnus ten, slidinejimu ar nardymu
preina ir praeina.. kaip sapnas.. va todel mane ir VEŽA tvirtoves, pilys, religijos.. nes na.. idomu man .. nors tu ka smile.gif))

drinks_cheers.gif ir man wub.gif
Atsakyti
Bent viena tema radau. 4u.gif Nes po 10d. jau ir man tuos vaizdus bus lemta isvysti, nors po pasiskaitinejimu internete labai imu bijoti visko, vaziuojam aisku su agentura, bet su 13m. dukra, tai velnias zino kaip ten mums seksis bent pavalgyti doh.gif Oho, liepos men bet oras nekoks panasu, maniau ten silciau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2012 05 31, 12:27)
Bent viena tema radau. 4u.gif  Nes po 10d. jau ir man tuos vaizdus bus lemta isvysti, nors po pasiskaitinejimu internete labai imu bijoti visko, vaziuojam aisku su agentura, bet su 13m. dukra, tai velnias zino kaip ten mums seksis bent pavalgyti doh.gif Oho, liepos men bet oras nekoks panasu, maniau ten silciau. unsure.gif

o ko ten galima bijoti ? Atsipalaiduokit.. viskas ten kaip lietuvoj ar net geriau..
yra ir kur nakvot ir kur valgyt.. ir zmones kaip zmones.. mums vaziuojantiem na ura viskas sekesi be problemu, tai su agentura is vis nera ko nerymauti smile.gif
Atsakyti
Grizusi viska papasakosiu, jau ryt i kelia... biggrin.gif
Atsakyti
Taigi, grizom biggrin.gif Viskas ten normaliai, grazu, romantiska, ir cigonu matem, ir apleistu kiemu, ir istaigingu namu, keliai neblogi, daug nauju tiesia, tad eismas kiek trukdosi, (kalbu tik apie Transilvanija). Atsiskaitem ir grynais ir kortelem, tik paciam pirmam taske kirtus siena degalineje buvo toks pristojes euro euro, daugiau nieko, nei vieno turisto nieks neaprvarino schmoll.gif Isvykdama bijojau, o dabar dziaugiuosi aplankiusi si krasta biggrin.gif
Atsakyti
Buvau Rumunijoje tris kartus- atsiliepimai yra kitoje temoje apie Rumunija, kam idomu smile.gif o kas tingi ieskotis- trumpai tariant- nera ten ko bijoti, tikrai verta vaziuoti, nuostabus krastas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-*Bagyra*- @ 2012 08 30, 13:11)
Buvau Rumunijoje tris kartus- atsiliepimai yra kitoje temoje apie Rumunija, kam idomu smile.gif o kas tingi ieskotis- trumpai tariant- nera ten ko bijoti, tikrai verta vaziuoti, nuostabus krastas  4u.gif

Man iki siol skauda , kad Transfagaru kalnus kirtom ir nesustojom
ten reikejo nors viena naktele praleist..

O salis tikrai fantastiska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gato negro: 11 rugsėjo 2012 - 14:54
QUOTE(Gato negro @ 2012 09 11, 14:54)
Man iki siol skauda , kad Transfagaru kalnus kirtom ir nesustojom
ten reikejo nors viena naktele praleist..

O salis tikrai fantastiska smile.gif

Kitų metų kelionei renkuosi info apie Rumuniją ir labai užintrigavo mintis apie naktį Fagaro kalnuose, gal iš patirties galit kažką rekomenduoti. Ar dėl vaizdų nakvynės norėtumėt, ar kokių kalnų maršrutų ar dėl kažko kito?
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2012 09 12, 16:06)
Kitų metų kelionei renkuosi info apie Rumuniją ir labai užintrigavo mintis apie naktį Fagaro kalnuose, gal iš patirties galit kažką rekomenduoti. Ar dėl vaizdų nakvynės norėtumėt, ar kokių  kalnų maršrutų ar dėl kažko kito?

patarsiu tik nevaziuot penktadienio vakare ir savaitgali, jei is anksto nerezervave kambariu,

palapinems irgi vietos ten nedaug, o ir saltoka gali buti, priklauso kaip prate ir kokiu metu ir kokiam aukstyje smile.gif

mes tik vaziuodami suvokem, kad prasovem nesusiorganizave nakvynes, o poto prie nakvynes ir marsrutu siuose kalnuose jau nebegryzau ir nebesidomejau smile.gif tad nepadesiu sad.gif
Atsakyti
Ačiū už nerealiai skanų reportažą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Planuojam su šeimyna vasarą važiuot per Rumuniją ir Bulgariją. Jau dabar džiaugiuos būsima kelione biggrin.gif
Tik kiek išsigandau dėl kelių.... Jau esu visas nakvynes rezervavus - jei tokie keleliai gali tekti gerokokai daugiau laiko praleisti mašinoje doh.gif , o ne visais pojūčiais mėgaujantis vaizdialiais g.gif g.gif
nebent jau tie, kaip sakote eurosajuzo pinigai bus duobes užkloję g.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 03 04, 21:43)
Ačiū už nerealiai skanų reportažą thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif
Planuojam su šeimyna vasarą važiuot per Rumuniją ir Bulgariją. Jau dabar džiaugiuos būsima kelione biggrin.gif 

aciu ir geros jums keliones, keliu matyt bus visokiu.. geru keliu ten irgi yra.. tik tokie neisimena ir ju rodyt nekyla mintis smile.gif beto ir laiko jau praejo... gal dumsit su vejaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 03 04, 21:43)
Ačiū už nerealiai skanų reportažą thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif
Tik kiek išsigandau dėl kelių.... Jau esu visas nakvynes rezervavus - jei tokie keleliai gali tekti gerokokai daugiau laiko praleisti mašinoje doh.gif , o ne visais pojūčiais mėgaujantis vaizdialiais g.gif  g.gif
nebent jau tie, kaip sakote eurosajuzo pinigai bus duobes užkloję g.gif

Tikrai užkloję 4u.gif Važiuokit ir nieko nebijokit 4u.gif Laba labai jums pavydžiu blush2.gif
Atsakyti