Įkraunama...
Įkraunama...

Kepta duona prie alaus

Sveikos mamos, gal zinote šilto sūrio padažo receptą keptai duonai? Zinau kaune avilyje duoda labai skanu surio padaza ax.gif aciu is karto visoms 4u.gif
Atsakyti
na as tai darau paprastai: sutarkuoju fermentini suri,sumaisau su majonezu (nepagaileti) ir viska dedu ant keptos duonos (as tai sumaisau duona su siuo padazu,nes man taip skaniau,taciau galima ir kaip nors graziai sudelioti) ir dedu i mikrobange kol istirpsta suris,apie 1.5-2min
mums taip labai skanu 4u.gif
Atsakyti
o aš labai noriu sužinot receptuką prie baltos skrudintos duonos (prancūziško batono) patiekiamo padažo . Druskininkų viešbutį "Pušynas" yra tokios duonos aš negaliu atsivalgyti jos... rolleyes.gif Padaže yra lyg garstyčių, majonezo prieskonių kažkokiu, bet tiksliai nežinau - todėl Jūsų mielosios klausiu...
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 12 05, 09:37)
na as tai darau paprastai: sutarkuoju fermentini suri,sumaisau su majonezu (nepagaileti) ir viska dedu ant keptos duonos (as tai sumaisau duona su siuo padazu,nes man taip skaniau,taciau galima ir kaip nors graziai sudelioti) ir dedu i mikrobange kol istirpsta suris,apie 1.5-2min
mums taip labai skanu  4u.gif

ir as taip pat darau, tik i majoneza su suriu dar idedu cesnako ir vegetos.
skanumelis mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš darau prie keptos duonytės šiltą sūrio padažą taigi:
sūrį sutarkuoju burokine tarka dedu česnako ir majonezo viską išmaišau ir dedu ta padažiuką į mikrobanginę, laiko kiek šildyt negaliu pasakyt, nes žiūriu kada viskas išsilydo, ištraukus iš mikrės jau galima valgyt vilgant duonos gabaliuką į tą padažą labai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 12 05, 19:23)
sūrį sutarkuoju burokine tarka dedu česnako ir majonezo viską išmaišau ir dedu ta padažiuką į mikrobanginę, laiko kiek šildyt negaliu pasakyt, nes žiūriu kada  viskas išsilydo, ištraukus iš mikrės jau galima valgyt vilgant duonos gabaliuką į tą padažą labai skanu  4u.gif

bigsmile.gif reiks pabandyti.
Atsakyti
man skaniausias padazas toks kaip Cili picerijoj
tik kad as nemoku tokio pasigamint
ne toks gaunasi is majonezo su suriu..
gal ten dar kazko jie deda ar koki specialu suri ima?gal kuri zinot?
Atsakyti
ten yra lydytas paprastas suris, idedamas i puoda, ishtyzta, tada reik ipilti grietlineles, sutarkuoto (ar pan) cesnako, (galima ir pelesinio surio imest gabaliuka ) wink.gif tox kaip ciliake
Atsakyti
o as tai ant keptos duonos dedu lug ir tokia kosele: burokine tarka sutarkuotas suris,majonezas, virtas kiausinis, krapai ir viskas ismaisyta thumbup.gif . Cesnako nededu nes duona istrinu juo bei pasudau dar truputi duonyte.
Vyras kaip krepsinis taip ir uzsisko prie alaus
Dar skanu pasidaryt toki padaziuka: Majonezas, krapai ir isspausta cesnako skiltele ir viska ismaisom ir belieka tik mirkyti kepta duonyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 12 05, 09:37)
mums taip labai skanu  4u.gif

Aš ir taip pat darau tik dar česnako į padažą įdedu thumbup.gif , l skanu
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 12 05, 18:23)
sūrį sutarkuoju burokine tarka dedu česnako ir majonezo viską išmaišau ir dedu ta padažiuką į mikrobanginę, laiko kiek šildyt negaliu pasakyt, nes žiūriu kada  viskas išsilydo, ištraukus iš mikrės jau galima valgyt vilgant duonos gabaliuką į tą padažą labai skanu  4u.gif

skaniai skamba rolleyes.gif

QUOTE(soske @ 2007 12 11, 15:58)
ten yra lydytas paprastas suris, idedamas i puoda, ishtyzta, tada reik ipilti grietlineles, sutarkuoto (ar pan) cesnako, (galima ir pelesinio surio imest gabaliuka ) wink.gif tox kaip ciliake

kiek tos greitineles pilti? ir kam ji is vis pilam? g.gif idomus receptas, reiktu isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
cesnako butinai butinai - kitaip ne tas aromatas smile.gif
Atsakyti