Sveikos mamos, gal zinote šilto sūrio padažo receptą keptai duonai? Zinau kaune avilyje duoda labai skanu surio padaza aciu is karto visoms
na as tai darau paprastai: sutarkuoju fermentini suri,sumaisau su majonezu (nepagaileti) ir viska dedu ant keptos duonos (as tai sumaisau duona su siuo padazu,nes man taip skaniau,taciau galima ir kaip nors graziai sudelioti) ir dedu i mikrobange kol istirpsta suris,apie 1.5-2min
mums taip labai skanu
mums taip labai skanu
o aš labai noriu sužinot receptuką prie baltos skrudintos duonos (prancūziško batono) patiekiamo padažo . Druskininkų viešbutį "Pušynas" yra tokios duonos aš negaliu atsivalgyti jos... Padaže yra lyg garstyčių, majonezo prieskonių kažkokiu, bet tiksliai nežinau - todėl Jūsų mielosios klausiu...
QUOTE(rutuks @ 2007 12 05, 09:37)
na as tai darau paprastai: sutarkuoju fermentini suri,sumaisau su majonezu (nepagaileti) ir viska dedu ant keptos duonos (as tai sumaisau duona su siuo padazu,nes man taip skaniau,taciau galima ir kaip nors graziai sudelioti) ir dedu i mikrobange kol istirpsta suris,apie 1.5-2min
mums taip labai skanu
mums taip labai skanu
ir as taip pat darau, tik i majoneza su suriu dar idedu cesnako ir vegetos.
skanumelis
o aš darau prie keptos duonytės šiltą sūrio padažą taigi:
sūrį sutarkuoju burokine tarka dedu česnako ir majonezo viską išmaišau ir dedu ta padažiuką į mikrobanginę, laiko kiek šildyt negaliu pasakyt, nes žiūriu kada viskas išsilydo, ištraukus iš mikrės jau galima valgyt vilgant duonos gabaliuką į tą padažą labai skanu
sūrį sutarkuoju burokine tarka dedu česnako ir majonezo viską išmaišau ir dedu ta padažiuką į mikrobanginę, laiko kiek šildyt negaliu pasakyt, nes žiūriu kada viskas išsilydo, ištraukus iš mikrės jau galima valgyt vilgant duonos gabaliuką į tą padažą labai skanu
QUOTE(kutvela @ 2007 12 05, 19:23)
o aš darau prie keptos duonytės šiltą sūrio padažą taigi:
sūrį sutarkuoju burokine tarka dedu česnako ir majonezo viską išmaišau ir dedu ta padažiuką į mikrobanginę, laiko kiek šildyt negaliu pasakyt, nes žiūriu kada viskas išsilydo, ištraukus iš mikrės jau galima valgyt vilgant duonos gabaliuką į tą padažą labai skanu
sūrį sutarkuoju burokine tarka dedu česnako ir majonezo viską išmaišau ir dedu ta padažiuką į mikrobanginę, laiko kiek šildyt negaliu pasakyt, nes žiūriu kada viskas išsilydo, ištraukus iš mikrės jau galima valgyt vilgant duonos gabaliuką į tą padažą labai skanu
reiks pabandyti.
man skaniausias padazas toks kaip Cili picerijoj
tik kad as nemoku tokio pasigamint
ne toks gaunasi is majonezo su suriu..
gal ten dar kazko jie deda ar koki specialu suri ima?gal kuri zinot?
tik kad as nemoku tokio pasigamint
ne toks gaunasi is majonezo su suriu..
gal ten dar kazko jie deda ar koki specialu suri ima?gal kuri zinot?
o as tai ant keptos duonos dedu lug ir tokia kosele: burokine tarka sutarkuotas suris,majonezas, virtas kiausinis, krapai ir viskas ismaisyta . Cesnako nededu nes duona istrinu juo bei pasudau dar truputi duonyte.
Vyras kaip krepsinis taip ir uzsisko prie alaus
Dar skanu pasidaryt toki padaziuka: Majonezas, krapai ir isspausta cesnako skiltele ir viska ismaisom ir belieka tik mirkyti kepta duonyte
Vyras kaip krepsinis taip ir uzsisko prie alaus
Dar skanu pasidaryt toki padaziuka: Majonezas, krapai ir isspausta cesnako skiltele ir viska ismaisom ir belieka tik mirkyti kepta duonyte
QUOTE(rutuks @ 2007 12 05, 09:37)
na as tai darau paprastai: sutarkuoju fermentini suri,sumaisau su majonezu (nepagaileti) ir viska dedu ant keptos duonos (as tai sumaisau duona su siuo padazu,nes man taip skaniau,taciau galima ir kaip nors graziai sudelioti) ir dedu i mikrobange kol istirpsta suris,apie 1.5-2min
mums taip labai skanu
mums taip labai skanu
Aš ir taip pat darau tik dar česnako į padažą įdedu , l skanu
QUOTE(kutvela @ 2007 12 05, 18:23)
o aš darau prie keptos duonytės šiltą sūrio padažą taigi:
sūrį sutarkuoju burokine tarka dedu česnako ir majonezo viską išmaišau ir dedu ta padažiuką į mikrobanginę, laiko kiek šildyt negaliu pasakyt, nes žiūriu kada viskas išsilydo, ištraukus iš mikrės jau galima valgyt vilgant duonos gabaliuką į tą padažą labai skanu
sūrį sutarkuoju burokine tarka dedu česnako ir majonezo viską išmaišau ir dedu ta padažiuką į mikrobanginę, laiko kiek šildyt negaliu pasakyt, nes žiūriu kada viskas išsilydo, ištraukus iš mikrės jau galima valgyt vilgant duonos gabaliuką į tą padažą labai skanu
skaniai skamba
QUOTE(soske @ 2007 12 11, 15:58)
ten yra lydytas paprastas suris, idedamas i puoda, ishtyzta, tada reik ipilti grietlineles, sutarkuoto (ar pan) cesnako, (galima ir pelesinio surio imest gabaliuka ) tox kaip ciliake
kiek tos greitineles pilti? ir kam ji is vis pilam? idomus receptas, reiktu isbandyti
cesnako butinai butinai - kitaip ne tas aromatas