QUOTE(Laura @ 2005 02 22, 09:16)
O as duona kepu taip:
kepala palangos duonos supjaustau pagaliukais ir kisu i ikaitinta orkaite 200 laipsniu. Kol duona lengvai rusva pasidaro ir truputi sukieteja, traski pasidaro. Per ta laika kol ji buna orkaitej, imu apie 200g surio ir indeli majonezo. Suri i ji itarkuoju, dar kartais dedu ir cesnako (bet jis veliau nelabai jauciasi), iberiu jei turiu truputi SantaMaria bulviu prieskoniu. Viska ismaisau. Apskrudusia duonyte sumaisau su majonezo-surio misiniu ir vel ant skardos. Tik si karta jau dedu pagaliuka prie pagaliuko, kad viskas lygiai perkeptu ir nesigauu kupstas duonos. Labai paprasta, nereikia terliotis prie riebalu keptuves, oduona pakankamai riebi gaunasi, nes kepa majoneze ir suryje, bet uztai skonis
O cia dietininkems - duonos megejoms: Apskrudinti duona orkaitej ir istrinti cesnaku.Biski sausoka, bet uztai kiek koloriju sutaupot As kai savim labai bunu nepatenkinta, o noriu duonos, bandau save taip apgaut
kepala palangos duonos supjaustau pagaliukais ir kisu i ikaitinta orkaite 200 laipsniu. Kol duona lengvai rusva pasidaro ir truputi sukieteja, traski pasidaro. Per ta laika kol ji buna orkaitej, imu apie 200g surio ir indeli majonezo. Suri i ji itarkuoju, dar kartais dedu ir cesnako (bet jis veliau nelabai jauciasi), iberiu jei turiu truputi SantaMaria bulviu prieskoniu. Viska ismaisau. Apskrudusia duonyte sumaisau su majonezo-surio misiniu ir vel ant skardos. Tik si karta jau dedu pagaliuka prie pagaliuko, kad viskas lygiai perkeptu ir nesigauu kupstas duonos. Labai paprasta, nereikia terliotis prie riebalu keptuves, oduona pakankamai riebi gaunasi, nes kepa majoneze ir suryje, bet uztai skonis
O cia dietininkems - duonos megejoms: Apskrudinti duona orkaitej ir istrinti cesnaku.Biski sausoka, bet uztai kiek koloriju sutaupot As kai savim labai bunu nepatenkinta, o noriu duonos, bandau save taip apgaut
o cia dar negirdetai... reiks pamegint!