kaip skaniai cia viskas aprasyta
Gosh, o kokĮ sūrį dažniausiai perki? kuris skaniausias?
QUOTE(Medeina @ 2004 05 20, 23:43)
Kažkur rašiau,bet pasikartosiu,nes labai skanu:
duoną supjaustyt "vieno kąsnio" sumuštinuko dydžio ir įprastai apkepti ir įtrinti česnaku.Tada kiekvieną riekutę lengvai patepti majonezu,uždėti siaurą juostelę dūmo skonio silkės (bet būtent dūmo skonio ) ir nedidelį griežinėlį svogūno.
Kol nepabandžiau,netikėjau,kad Skanaus,tik žiūrėkit,nepritrūkit
duoną supjaustyt "vieno kąsnio" sumuštinuko dydžio ir įprastai apkepti ir įtrinti česnaku.Tada kiekvieną riekutę lengvai patepti majonezu,uždėti siaurą juostelę dūmo skonio silkės (bet būtent dūmo skonio ) ir nedidelį griežinėlį svogūno.
Kol nepabandžiau,netikėjau,kad Skanaus,tik žiūrėkit,nepritrūkit
Labai skaniai šis tavo patiekaliukas šeštadienį valgėsi. Nusiskundimų nebuvo.
O man žmogus, kuris maisto ruošimo mokykloj mokėsi, sakė, kad jam per paskaitą sakė, kad tą patį aliejų galima naudoti iki 40 kartų
O dėl palmių aliejaus tai aš irgi skaičiau, kad labai geras, tik nemaniau, kad pas mus galima jo rasti, reiks paieškoti...
O kas link keptos duonos, tai aš būtent fritiurinėj kepu, po to į maišą, pridedu grūsto česnako ir druskos ir pamakaluoju, labai greitai "įsitrina". O po to dar kartais apteptą pinkatiška mišraine arba su šprotais ir virtu kiaušiniu patiekiu
O mano vyras tai labai mėgsta duonos riekėj skylę išpjauti, tą skylėtą duoną į keptuvę ir į skylę kaiušinį įmušti, gaunasi tokia kiaušinienė su kepta duona, visai skanu, bet aišku apie jokias dietas ar maisto derinimą čia kalba jau neina
O dėl palmių aliejaus tai aš irgi skaičiau, kad labai geras, tik nemaniau, kad pas mus galima jo rasti, reiks paieškoti...
O kas link keptos duonos, tai aš būtent fritiurinėj kepu, po to į maišą, pridedu grūsto česnako ir druskos ir pamakaluoju, labai greitai "įsitrina". O po to dar kartais apteptą pinkatiška mišraine arba su šprotais ir virtu kiaušiniu patiekiu
O mano vyras tai labai mėgsta duonos riekėj skylę išpjauti, tą skylėtą duoną į keptuvę ir į skylę kaiušinį įmušti, gaunasi tokia kiaušinienė su kepta duona, visai skanu, bet aišku apie jokias dietas ar maisto derinimą čia kalba jau neina
kadangi esu baisi tingine, tai padaziuka keptai duonai darau taip:
Nuperku Maximoj Knorr cesnakini padaziuka ir sumaisau ji su naturaliu jogurtu. mmm kaip skanu...
Nuperku Maximoj Knorr cesnakini padaziuka ir sumaisau ji su naturaliu jogurtu. mmm kaip skanu...
Sveikutes na prisiskaiciau visokiu duonos kepimo receptuku turiu ir as viena na gal kam bus idomu
duona perku nepjaustyta , ja suraikau labi labai plonom riekutem, ir i ikaitinta alieju. sudedu viska i politilenini maiseli pripjaustau daug cesnako iberiu druskos ir palaikau maiselyje kokia valanda, duona truputi suminksteja.
Na gal kam patiks
duona perku nepjaustyta , ja suraikau labi labai plonom riekutem, ir i ikaitinta alieju. sudedu viska i politilenini maiseli pripjaustau daug cesnako iberiu druskos ir palaikau maiselyje kokia valanda, duona truputi suminksteja.
Na gal kam patiks
toms kurios nebijo koloriju ir gal ne visai i tema
kai buvom sodyboje ir pritrukom vakare uzkandeles,paemem pjaustytos juodos duonos ant virsaus uzdejom lasiniu brizelius(nesvarbu kokie rukyti ar tik sudyti)ir i mikrobangine porai minuciu...patikekit tinka ir prie alaus, ir prie degtiniuko
kai buvom sodyboje ir pritrukom vakare uzkandeles,paemem pjaustytos juodos duonos ant virsaus uzdejom lasiniu brizelius(nesvarbu kokie rukyti ar tik sudyti)ir i mikrobangine porai minuciu...patikekit tinka ir prie alaus, ir prie degtiniuko
QUOTE(Freja @ 2004 06 14, 14:28)
Man patinka tokios salotos - virtos pupeles, kubeliais supjaustyta kepta duona, kubeliais supj. fermentinis suris, druska, cesnakas ir viskas sumaisoma majonezu. Soti ir skani misraine. [/color][/b]
Čia mano pati skaniausia mišrainė. Ir jeigu per kokį balių jos padarau, tai ją kažkaip greičiausiai suvalgo
QUOTE(Erina @ 2005 08 19, 17:52)
Čia mano pati skaniausia mišrainė. Ir jeigu per kokį balių jos padarau, tai ją kažkaip greičiausiai suvalgo
As tai lygiai tokia pat darau, tik be majonezo, vietoj jo truputis aliejaus, uzsimaniau kaip, mmmmhmhmh
QUOTE(Medeina @ 2004 05 20, 22:43)
Kažkur rašiau,bet pasikartosiu,nes labai skanu:
duoną supjaustyt "vieno kąsnio" sumuštinuko dydžio ir įprastai apkepti ir įtrinti česnaku.Tada kiekvieną riekutę lengvai patepti majonezu,uždėti siaurą juostelę dūmo skonio silkės (bet būtent dūmo skonio ) ir nedidelį griežinėlį svogūno.
Kol nepabandžiau,netikėjau,kad Skanaus,tik žiūrėkit,nepritrūkit
duoną supjaustyt "vieno kąsnio" sumuštinuko dydžio ir įprastai apkepti ir įtrinti česnaku.Tada kiekvieną riekutę lengvai patepti majonezu,uždėti siaurą juostelę dūmo skonio silkės (bet būtent dūmo skonio ) ir nedidelį griežinėlį svogūno.
Kol nepabandžiau,netikėjau,kad Skanaus,tik žiūrėkit,nepritrūkit
negalvojau, kad taip skanu.......ir pritrukom
mano bendradarbė dar rekomendavo pirkti baltą arba plikytą duoną. kodėl? o todėl, kad ji daugiau porėta ir verdant aliejuj per skylutes aliejus gerai išvirina visa drėgmę, todėl tokia duona nesudrėksta ir nepasidaro guminė (juodą duoną reikia kepti atitinkamai žymiai ilgiau) - ir tuom tikrai isitikinau pati, nes mano silpnybė yra traški duonelė, kad taip kramst kramst būtų