Kažkur rašiau,bet pasikartosiu,nes labai skanu:
duoną supjaustyt "vieno kąsnio" sumuštinuko dydžio ir įprastai apkepti ir įtrinti česnaku.Tada kiekvieną riekutę lengvai patepti majonezu,uždėti siaurą juostelę dūmo skonio silkės (bet būtent dūmo skonio ) ir nedidelį griežinėlį svogūno.
Kol nepabandžiau,netikėjau,kad Skanaus,tik žiūrėkit,nepritrūkit
Man tai jei šiaip duona su sūriu be majonezo, tai tokia sausa ir kieta gaunasi, o su majonezu minkšta.
Ja ja negali atsispirt.
Aha,as ir per ta duona nereikalingu kg uzsiauginu,bet dzin tie kg,svarbu kad skanu man O dukra isvis dievina ja,va siam vakarui jau uzsake iskept,bus jai gera dezinfekcija gerklytes,nes apsirgo vel,tai va pavalgys cesnakiuko nors taip
Slyvute,majonezo dedu zinok is akies,nededu tiek kad duona jame "maudytusi".Dedu tiek kad butu apsitepe gabaliukai duonos,kad susigertu i juos veliau tas majonezas,tada buna minksta.
Slyvute,majonezo dedu zinok is akies,nededu tiek kad duona jame "maudytusi".Dedu tiek kad butu apsitepe gabaliukai duonos,kad susigertu i juos veliau tas majonezas,tada buna minksta.
O duona-balta ar juoda
Aš valgiau ir tokią ir tokią, svarbu tokiais normaliais gabalais papjaustyt ir puode aliejuj virt, jei fritiūrinės nėr.
šiaip skaniausia yra kepta palangos duona, ar bėra dar tokia
As tai megstu tik Palangos kepta duona,juodos nea.
Pats labai megstu kepta duona, bet net negalejau pagalvoti, kad taip ilgai galima diskutuoti apie tai, kuo skiriasi kepimas keptuveje ir puode arba kiek aliejaus pilti ir panasiai..
Vienu zodziu man buvo labai idomu perskaityti visas 33 zinutes.
Ir dabar tai jau tikrai zinosiu duonos kepimo subtilybes. Aciu Jums, moterys!!!
Vienu zodziu man buvo labai idomu perskaityti visas 33 zinutes.
Ir dabar tai jau tikrai zinosiu duonos kepimo subtilybes. Aciu Jums, moterys!!!