Siaip tai nepatariama naudoti aliejaus kelis kartus,
nebent tai butu spec. aliejus fritiurinems -palmiu aliejus.
Kazkada dirbau firmoj kuri tik aliejais prekiavo tai domejaus..
QUOTE (Žmona @ 2004 05 20, 11:43) |
Va toks ir skirtumas tiesiog labai didelis, nes puode apkepa tolygiai, nebūna pvz. labaiu priskrudės jos vienas galas, o kitas nedakepęs. Svarbiausia susipjaustyti tokiais griežinėlaiis kaip parduodama parduotuvėse ir kepti puode nepagailėkit to aliejaus, juk jį galima naudoti kelis kartus. |
As alieju naudoju tik viena karta. Sename aliejuje yra kazkokie dalykai sukeliantys vezi.
QUOTE (Libra @ 2004 05 20, 10:50) |
. [/QUOTE] As alieju naudoju tik viena karta. Sename aliejuje yra kazkokie dalykai sukeliantys vezi. |
Va butent taip. O ta specialu galima naudoti kelis
kartus, nes jis kazkoks kitoks. Bet kiek prisimenu
nepapigiai
QUOTE (Libra @ 2004 05 20, 11:50) | ||
As alieju naudoju tik viena karta. Sename aliejuje yra kazkokie dalykai sukeliantys vezi. |
Karcogeninės medžiagos.
QUOTE (ely @ 2004 05 20, 11:40) |
Gosh, ten gau naskaip mišrainė, ar su pirščiukais reikia valgyt? |
Ten gaunas graziai apkepusi duona su suriu,aisku viskas susiklijave,bet siaip valgome pirstais.Nepjaustai smulkiais labai jau gabaliukais kad nesigautu misraine,as rieke supjaustau juostelemis na pirsto plocio kazkur.
Ir ypač skanu tas sūrio majonezo ir česnako mišinys. Vienoj kavinėj dar buvo krapų dėta irgi nieko
O tai tokiu budu kepant, ta duona minksta gaunasi? Ar daug reikia deti majonezo?
QUOTE (ICE-T @ 2004 05 20, 11:11) |
niam, niam kaip skanu! o as dar idedu kiausiniu ir gaunasi greita, pikantiska misrainyte |
o koki kiausini reikia deti: virta ar isplakta zalia?
Cakes, prisikirtau tos duonos, visa dieta nuejo suniui ant uodegos
QUOTE (vilma Liu @ 2004 05 20, 20:11) |
Cakes, prisikirtau tos duonos, visa dieta nuejo suniui ant uodegos |
Taip toms dietoms ir reikia..