QUOTE(harmonija... @ 2010 10 04, 19:19)
neskaiciau visos temos, gal kuri ir raset tokia gudrybe:
kaip duona itrinti cesnaku?
mane pamokino taip:
supjaustom duona gabaliukais(pirstukais), metam i fritiurine, kai rusva istraukiam ant ranksluostinio popieriaus, barstom druska.
Pasiruosiam kelias skilteles(pagal skoni) isspausto cesnako, dedam i puoduka su apie 40 ml vandens(na kad butu du kart daugiau vandens nei isspausto cesnako, ismaisom vandeni.
Tada beriam iskepta duona i maiseli. i ta maiseli pilam puodelio turini(vandeni su ismaisytu cesnaku) ir purtom, kratom, purtom, kratom. Kad kiekvienas gabaliukas paragautu vandenuko as papurtau kokia minute, pasklaidau ir gana. Tada issiberiam duona i inda, nes butina istraukti is maisiuko- kitaip ji taps gumine, jei atves jame. O kai istraukiam ji buna traski, kieta.
man sutaupe daug laiko, kai apsviete prota...
kaip duona itrinti cesnaku?
mane pamokino taip:
supjaustom duona gabaliukais(pirstukais), metam i fritiurine, kai rusva istraukiam ant ranksluostinio popieriaus, barstom druska.
Pasiruosiam kelias skilteles(pagal skoni) isspausto cesnako, dedam i puoduka su apie 40 ml vandens(na kad butu du kart daugiau vandens nei isspausto cesnako, ismaisom vandeni.
Tada beriam iskepta duona i maiseli. i ta maiseli pilam puodelio turini(vandeni su ismaisytu cesnaku) ir purtom, kratom, purtom, kratom. Kad kiekvienas gabaliukas paragautu vandenuko as papurtau kokia minute, pasklaidau ir gana. Tada issiberiam duona i inda, nes butina istraukti is maisiuko- kitaip ji taps gumine, jei atves jame. O kai istraukiam ji buna traski, kieta.
man sutaupe daug laiko, kai apsviete prota...
Bet logiskai mastant ar gali duona buti traski jei pili vandeni? As irgi taip darau bet i maiseli dedu tik cesnaka be vandens.