QUOTE(harmonija... @ 2010 10 04, 19:19)
neskaiciau visos temos, gal kuri ir raset tokia gudrybe:
kaip duona itrinti cesnaku?
mane pamokino taip:
supjaustom duona gabaliukais(pirstukais), metam i fritiurine, kai rusva istraukiam ant ranksluostinio popieriaus, barstom druska.
Pasiruosiam kelias skilteles(pagal skoni) isspausto cesnako, dedam i puoduka su apie 40 ml vandens(na kad butu du kart daugiau vandens nei isspausto cesnako, ismaisom vandeni.
Tada beriam iskepta duona i maiseli. i ta maiseli pilam puodelio turini(vandeni su ismaisytu cesnaku) ir purtom, kratom, purtom, kratom. Kad kiekvienas gabaliukas paragautu vandenuko
as papurtau kokia minute, pasklaidau ir gana. Tada issiberiam duona i inda, nes butina istraukti is maisiuko- kitaip ji taps gumine, jei atves jame. O kai istraukiam ji buna traski, kieta.
man sutaupe daug laiko, kai apsviete prota...
kaip duona itrinti cesnaku?
mane pamokino taip:
supjaustom duona gabaliukais(pirstukais), metam i fritiurine, kai rusva istraukiam ant ranksluostinio popieriaus, barstom druska.
Pasiruosiam kelias skilteles(pagal skoni) isspausto cesnako, dedam i puoduka su apie 40 ml vandens(na kad butu du kart daugiau vandens nei isspausto cesnako, ismaisom vandeni.
Tada beriam iskepta duona i maiseli. i ta maiseli pilam puodelio turini(vandeni su ismaisytu cesnaku) ir purtom, kratom, purtom, kratom. Kad kiekvienas gabaliukas paragautu vandenuko

man sutaupe daug laiko, kai apsviete prota...

Bet logiskai mastant ar gali duona buti traski jei pili vandeni? As irgi taip darau bet i maiseli dedu tik cesnaka be vandens.