Pati fantastiškiausia duona su padažiuku buvo užtikta Obuolių saloje. Su draugu ėdėm net ausys lapsėjo. Vilniuje niekur nebuvom tokio skanumo užtikę. Nebrangu, bet daug tos duonytės. Valgėm prieš pora savaičių, bet skonį iki šiol jaučiu.
QUOTE(Diana.Z @ 2009 05 19, 14:31)
Sveikos mergytes
Gal kartais zinot, kaip picerijoj "Cili" daro surio padaza? MMM koks skanus, noreciau pasigaminti namuose
Gal kartais zinot, kaip picerijoj "Cili" daro surio padaza? MMM koks skanus, noreciau pasigaminti namuose
Hmz, tai negi, niekas nezinot
QUOTE(Diana.Z @ 2009 05 25, 15:00)
Hmz, tai negi, niekas nezinot
gal krizė ir nieks Čiliake nesilanko..?
labutis visoms duonytes megejom
atradau sia temute ir visa perskaicius tiek naujo suzinojau, tikrai reiks pameginti ir su krabu lazdelem ir su varskyte...mmm, jei ne siandien tai ryt butinai ismeginsiu ...
o as duonyte lyg siol gamindavau arba pakepinta siaudeliais ir mirkoma i majoneza su cesnaku ir suri arba pakepinta riekelem ir su uztepu kuri cia jau daug kartu minejot (virtas kiausinis, majonezas, cesnakas, suris, krapai)...abu variantai labai labai
va katik isbandziau toki greita receptuka kuri taip pat radau cia...kadangi labai megstu surio padaza bet nemokejau jo padaryt tai tarkuotas suris su majonezu cesnaku ir virintu vandeniu kaitinant dubenelyje...labai labai skanu ir siltas ir atsales su kepta duonyte ...
o produktai kuriuos istikimai naudoju siems patiekalams yra butinai rokiskio suris...daumantu neriebus majonezas ir duona "vilniaus duona" gamybos biciuliai vadinosi (alternatyva tos pacios kepyklos "sostines" duonai ba si lyg ir dingo is prekybos)...man asmeniskai skaniausia sviesi duonyte kepimui
atradau sia temute ir visa perskaicius tiek naujo suzinojau, tikrai reiks pameginti ir su krabu lazdelem ir su varskyte...mmm, jei ne siandien tai ryt butinai ismeginsiu ...
o as duonyte lyg siol gamindavau arba pakepinta siaudeliais ir mirkoma i majoneza su cesnaku ir suri arba pakepinta riekelem ir su uztepu kuri cia jau daug kartu minejot (virtas kiausinis, majonezas, cesnakas, suris, krapai)...abu variantai labai labai
va katik isbandziau toki greita receptuka kuri taip pat radau cia...kadangi labai megstu surio padaza bet nemokejau jo padaryt tai tarkuotas suris su majonezu cesnaku ir virintu vandeniu kaitinant dubenelyje...labai labai skanu ir siltas ir atsales su kepta duonyte ...
o produktai kuriuos istikimai naudoju siems patiekalams yra butinai rokiskio suris...daumantu neriebus majonezas ir duona "vilniaus duona" gamybos biciuliai vadinosi (alternatyva tos pacios kepyklos "sostines" duonai ba si lyg ir dingo is prekybos)...man asmeniskai skaniausia sviesi duonyte kepimui
QUOTE(Diana.Z @ 2009 05 25, 15:00)
Hmz, tai negi, niekas nezinot
O temą visą skaitėt? Taigi buvo parašyta(tik neaišku ar receptas po poros metų nepasikeitė ):
QUOTE(soske @ 2007 12 11, 16:58)
ten yra lydytas paprastas suris, idedamas i puoda, ishtyzta, tada reik ipilti grietlineles, sutarkuoto (ar pan) cesnako, (galima ir pelesinio surio imest gabaliuka ) tox kaip ciliake
QUOTE(Golden Rose @ 2009 05 25, 14:07)
Pati fantastiškiausia duona su padažiuku buvo užtikta Obuolių saloje. Su draugu ėdėm net ausys lapsėjo. Vilniuje niekur nebuvom tokio skanumo užtikę. Nebrangu, bet daug tos duonytės. Valgėm prieš pora savaičių, bet skonį iki šiol jaučiu.
o tai kas ten tokio skanaus buvo?? papasakok, kur paslaptis
QUOTE(Gratis @ 2009 05 25, 17:30)
O temą visą skaitėt? Taigi buvo parašyta(tik neaišku ar receptas po poros metų nepasikeitė ):
Hmz, matyt praziopsojau Aciu Tau labai labai Ryt darysiu Skanuomelis
QUOTE(Diana.Z @ 2009 05 25, 22:34)
Hmz, matyt praziopsojau Aciu Tau labai labai Ryt darysiu Skanuomelis
Nėr už ką . Aš šito irgi nebandžius, reiks kada pabandyt.
O aš darau padažą taip: 200gr. "Rokiškio" sūrio, 100gr. "Mocarrella" sūrio sutarkuoju, sumaišau su 2š. majonezo ir 1š. grietinės, daug česnako ir šiek tiek druskos, ir į mikrobangę. Gaunasi labai tąsus ir ne per riebus.
QUOTE(Gratis @ 2009 05 26, 09:38)
Nėr už ką . Aš šito irgi nebandžius, reiks kada pabandyt.
O aš darau padažą taip: 200gr. "Rokiškio" sūrio, 100gr. "Mocarrella" sūrio sutarkuoju, sumaišau su 2š. majonezo ir 1š. grietinės, daug česnako ir šiek tiek druskos, ir į mikrobangę. Gaunasi labai tąsus ir ne per riebus.
O aš darau padažą taip: 200gr. "Rokiškio" sūrio, 100gr. "Mocarrella" sūrio sutarkuoju, sumaišau su 2š. majonezo ir 1š. grietinės, daug česnako ir šiek tiek druskos, ir į mikrobangę. Gaunasi labai tąsus ir ne per riebus.
isbandyta SKANUMELIS
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 25, 18:04)
o tai kas ten tokio skanaus buvo?? papasakok, kur paslaptis
Man irgi smalsu kas ten tokio skanaus?
QUOTE(Gratis @ 2009 05 26, 09:38)
O aš darau padažą taip: 200gr. "Rokiškio" sūrio, 100gr. "Mocarrella" sūrio sutarkuoju, sumaišau su 2š. majonezo ir 1š. grietinės, daug česnako ir šiek tiek druskos, ir į mikrobangę. Gaunasi labai tąsus ir ne per riebus.
Labai skanu, dekuj
Mano receptukas sūriui ant duonos su česnaku yra toks: fermentinis sūris tarkuojamas (naudoju bet kokį, koks pasirodo prekybos centre šviežiausias ir mano akiai skaniausias), 2 dėžutes lydyto tepamo be priedų sūrelio, ir 4-5 šaukštai "Vilniaus" neriebaus majonezo. Viską sumaišau, sudedu ant duonos ir dedu arba į orkaitę, kad išsilydytų arba į mikrobangę - labai skanu