Įkraunama...
Įkraunama...

Kepta duona prie alaus

QUOTE(Guminuke @ 2008 07 07, 16:41)
Taigi, tiesiog nenaudokit "Žemaitijos pieno" lydyto sūrio, kuris įpakuotas kaip geltona dešra...Nes jį pradėjus lydyt mikrobangej skiriasi vien riebalai,o pats sušoka į neskanią masę...

Tai kad bet kieno gamybos dešriniai sūriai netinkami gaminimui mikrobangėje, jie visiškai kitaip fermentuojami.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 07, 16:43)
Tai kad bet kieno gamybos dešriniai sūriai netinkami gaminimui mikrobangėje, jie visiškai kitaip fermentuojami.

Jei išvis fermentuojami, atrodo, kad atliekos sulydytos ir tiek biggrin.gif na, šiaip ar taip, tik toks šaldytuve buvo...gyveni ir mokais unsure.gif
Atsakyti
sveikos klausimelis kaip dryti kepta duona tokia kaip su sniegeliu nu kaip el dorade paruosia(jei kas est valgiusios) blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as irgi papasakosiu, kaip darau kepta duona. Nors siaip mane labai siandien sudomino Lauros keptos duonos orkaiteje receptas (kazkur sm buvo) bigsmile.gif O as darau stai kaip:
Pakepinu palangos duona (na, megstam balta labiau, bet ir kas megsta juoda - tinka.). Tada istrinu cesnaku visus gabaliukus (nors cia prirasete kitaip, reiketu pabandyti mirksiukas.gif ) O padazas tai toks: Perku is IKI arba Maximos plastmasiniuose indeliuose persvieciamuose toki lydyta suri, jo buna iv. rusiu; su kumpiu, pikantiskas.... o as perku BE PRIEDU nono.gif tai sudedu ta padaza i lekste, idedu pora geru saukstu majonezo (surio turi buti daugiau nei majonezo), ir viska pakaitinu mikrobangu krosneleje! ax.gif man pats skaniausias padazas, paprasta ir skanu. Taip pat skanu ir siltas, ir saltas 4u.gif Tik kaikada norisi ivairoves blush2.gif Na, atsiprasau, jeigu buvo toks receptukas, tiesiog parasiau, kaip darau as rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2007 12 31, 14:46)
patarkuoju suri,ispaudziu viena skiltele cesnako,idedu majonezo ir sumaisau,tada i mikrobangine trumpam ir viskas ax.gif

QUOTE(aida1818 @ 2008 01 10, 14:35)
mano vyras taip pat duona kepa,tik vat galvojom kaip cia ta padaziuka pasidaryti, aciu uz receptuka,nors atrodo tikrai nieko sudetingo, bet kad majonezo reik deti tai nebuciau pagalvojus.

Aš tik neperseniausiai atradau, kad majonezo reik dėt ne tiek daug ir šildyt masę labai trumpai, bent mum taip skaniausia..
Atsakyti
sveikos mergaites, man iskilo dilema, gal kuri zinot kaip yra kepama duona blush2.gif turiu omenyje, kaip mociutes kepdavo duona ax.gif
Atsakyti
ideju gal rastum sioje temoje g.gif

http://www.supermama...howtopic=330205
Atsakyti
MES TAI DUONYTĘ KEPAM JUOSTEĖM,O PADAŽIUKS PRIE JOS TOKS:fermentinį sūrį sutarkuoji,įdedi česnako majonezo išmaišai,sukreti į indą kuriame kaitinsi,įpili truputį vandens(virinto),kad nesigautų per kietas padažiuks ir pakaitini kol išsilydis sūris-neužvirink,nes pasikeičia sūrio savybės ax.gif šeimyna ir svečiai labai mėgzta jį thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiorlov @ 2008 09 24, 09:36)
MES TAI DUONYTĘ KEPAM JUOSTEĖM,O PADAŽIUKS PRIE JOS TOKS:fermentinį sūrį sutarkuoji,įdedi česnako majonezo išmaišai,sukreti į indą kuriame kaitinsi,įpili truputį vandens(virinto),kad nesigautų per kietas padažiuks ir pakaitini kol išsilydis sūris-neužvirink,nes pasikeičia sūrio savybės ax.gif šeimyna ir svečiai labai mėgzta jį thumbup.gif  essen.gif

Sveikos, niu kiek čia visko įdomaus radau 4u.gif
Kristiorlov vakar taip užsimaniau keptos duonytės, tai išbandžiau tavo padažiuką pasiūlytą, nerealiai skaniai gavosi thumbup.gif Dabar tik tokį ir darysiu prie duonytės. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as anksciau irgi darydavau is surio ir majonezo ir kaitindavau mikrobangeje, bet nesenai atradom toki nesudetinga bet labai skanu padaza(kurio nereikia kaitinti).
lygiomis dalimis deti majonezo ir liesesnes grietines, cesnakines druskos, cesnako skilteles(mes megstam astriau tai dedu 4-5skilteles),smulkinto poro, krapu(geriau tinka sviezi, nes dziovinti neduoda to gaivaus kvapo ir skonio). viska sumaisyti ir kabinti su duonyte, gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Nu parašysiu kaip kątik pasikepiau duonytės.Sesuo pasakė receptuką, bet turbūt čia SM ir rado.

Pakepiau juodą duonytę, ją šiltą padruskinau čiut, įtryniau česnaku.Ant viršaus dėjau tarkuotą fermentinį sūrį sumašytą su majonezu.Nu visai skanu, tik gal dar viską pašildyčiau mikrobangėj, kad sūris apsilydytų, man taIP SKANIAU smile.gif .aRBA PAČIĄ DUONĄ NEITRINTI ČESNAKU, O SKILTELE ĮSPAUST PRIE SŪRIO
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 02 07, 13:43)
Nu parašysiu kaip kątik pasikepiau duonytės.Sesuo pasakė receptuką, bet turbūt čia SM ir rado.

Pakepiau juodą duonytę, ją šiltą padruskinau čiut, įtryniau česnaku.Ant viršaus dėjau tarkuotą fermentinį sūrį sumašytą su majonezu.Nu visai skanu, tik gal dar viską pašildyčiau mikrobangėj, kad sūris apsilydytų, man taIP SKANIAU smile.gif .aRBA PAČIĄ DUONĄ NEITRINTI ČESNAKU, O SKILTELE ĮSPAUST PRIE SŪRIO

thumbup.gif Labai skaniai valgosi smile.gif
Atsakyti