Įkraunama...
Įkraunama...

Kepta duona prie alaus

o ar tiktu lydytas surelis su kumpiu, (nes kitokio siandien neradau)ji mikrobangeje islydyti dar ideti truputi majonezo, krapu ar nesustingtu i kieta mase atsales
Gal dar kas zinot kaip isspausti cesnako sulciu be to spec aparato nes as jo neturiu
Gerai butu labai prasau parasykit kuo greiciau, nes jau siandien pries krepsini noriu MB palepinti o dabar einu duonyte kepti
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2007 12 13, 17:33)
o ar tiktu lydytas surelis su kumpiu, (nes kitokio siandien neradau)ji mikrobangeje islydyti dar ideti truputi majonezo, krapu ar nesustingtu i kieta mase atsales
Gal dar kas zinot kaip isspausti cesnako sulciu be to spec aparato nes as jo neturiu
Gerai butu labai prasau parasykit kuo greiciau, nes jau siandien pries krepsini noriu MB palepinti o dabar einu duonyte kepti

tiks ir tas suris, nes jis lydytas, tik ipjaustyk cesnako (smulkiai, ne kokiu sulciu), grietineles reikia labai mazai smile.gif
Atsakyti
cesnaka sutarkuok per bulvine tarka smile.gif
Atsakyti
Panos neturiu siai dienai grietineles ar majonezas tiks
o del ko ta grietinele dedat del skonio ar kad nesustingtu suris?,
Atsakyti
Tarkuotas Dziugas- lietuviskas kietasis parmezanas( buna parduotuves jau sutarkuoto)- 300g, majonezas Hamkeris- 500g (tirstesnis), majonezas koks nors lietuviskas- Daumantu ar Suslaviciaus -200g (skystesnis), trintas cesnakas- apie 25g,- pagal skoni. Cia 1 kg
Isbandyta smile.gif
Atsakyti
gietinele tam det kad na skystesnis butu, nes siaip lydytas suris juk toks labai 'tampus' , tai reik siek tiek ipilt g.gif o kiek, tai ziurekit kokio skystumo norit, bet nereikia daug, juk turi buti tirsta, na ash pilu 'ish akies
Atsakyti
Na, esu bandziusi ivairiausius budus. Taciau apsitojau ties vienu. Mikrobangeje lydau Pievu arba Panemunes tuos skystus surelius, dedu cesnako, kartais juoduju pipiru, jei dar kas nori skysciau pilu grietineles. Beja toki sureli lydau ir uzpilu ant keptu koldunu. Taigi tinka ir prie keptos duonos ir prie keptu koldunu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri galit pasakyti kaip padaryti ta surio padaza, kur kavinese duoda prie keptos duonos?
Atsakyti
QUOTE(jurgitat @ 2007 12 31, 14:30)
Sveikos,
gal kuri galit pasakyti kaip padaryti ta surio padaza, kur kavinese duoda prie keptos duonos?

As darau taip:
patarkuoju suri,ispaudziu viena skiltele cesnako,idedu majonezo ir sumaisau,tada i mikrobangine trumpam ir viskas ax.gif kartais si padaza uzpilu ant visos keptos duonos ir viska sumaisau.Skanumelis thumbup.gif
Atsakyti
Duona su karstu surio padazu!!!! Skanumelis thumbup.gif
Atsakyti
as tai darau tokias pikantiskas salotas prie keptos duonso:
kiausiniai keli virti
fermentinis suris tarkuotas smulkia tarkele
cesnakas
majonezas
pipirai ir truputi druskos
viska sumaisai gerai ir i saldytuva bent porai val, o duona kepu pailgom tokiom juostelem, kad butu patogu pakabinti tos pikantiskos mases smile.gif labai labai skanu
Atsakyti
mano vyras taip pat duona kepa,tik vat galvojom kaip cia ta padaziuka pasidaryti, aciu uz receptuka,nors atrodo tikrai nieko sudetingo, bet kad majonezo reik deti tai nebuciau pagalvojus.
Atsakyti