Na mamytes,kaip mandriau kepat duonele prie alucio ar siaip pagrauzimui?As kadangi nemegstu kietos keptos duonos,tai darau taip:supjaustau duonos riekes juostelem,apkepinu aliejuj,tada suberiu i koki dubeni,ispaudziu cesnako,ipilu majonezo ir tarkuoto surio,visa ta makaliuze sumaisau ir kisu i orkaite,aisku galima ir i mikrobangu krosnele Issilydo suris ir prasom megautis
Figūrai kenkia, bet tai mano narkotikas, labai veža. Negaliu sustot
niam, niam kaip skanu!
o as dar idedu kiausiniu ir gaunasi greita, pikantiska misrainyte
o as dar idedu kiausiniu ir gaunasi greita, pikantiska misrainyte
Na ka savaitgali jei nesprogsiu, tai pasidarysiu
O as kiek kepiau man visad labai daug
riebalu isigeria, nors ir dedavau i ikaitintus
riebalus. Kavinese kazkaip skaniau, gal yra
kokia gudrybe kad tie riebalai neisigertu?
riebalu isigeria, nors ir dedavau i ikaitintus
riebalus. Kavinese kazkaip skaniau, gal yra
kokia gudrybe kad tie riebalai neisigertu?
QUOTE (eglek @ 2004 05 20, 11:33) |
O as kiek kepiau man visad labai daug riebalu isigeria, nors ir dedavau i ikaitintus riebalus. Kavinese kazkaip skaniau, gal yra kokia gudrybe kad tie riebalai neisigertu? |
Reikia duoną kepti ne keptuvėje aš kadangi neturiu fritiurinės tai kepu puode tada tikrai neprisigeria riebalų ir išimti reikia kai duona gerai paskrudusi
sėkmės kepime
QUOTE (Žmona @ 2004 05 20, 10:35) |
[/QUOTE] Reikia duoną kepti ne keptuvėje aš kadangi neturiu fritiurinės tai kepu puode tada tikrai neprisigeria riebalų ir išimti reikia kai duona gerai paskrudusi sėkmės kepime |
AAAAAAAAAa
O koks skirtumas ar keptuvėje, ar puode?
Gosh, ten gau naskaip mišrainė, ar su pirščiukais reikia valgyt?
Gosh, ten gau naskaip mišrainė, ar su pirščiukais reikia valgyt?
QUOTE (ely @ 2004 05 20, 11:40) |
O koks skirtumas ar keptuvėje, ar puode? |
Va toks ir skirtumas tiesiog labai didelis, nes puode apkepa tolygiai, nebūna pvz. labaiu priskrudės jos vienas galas, o kitas nedakepęs.
Svarbiausia susipjaustyti tokiais griežinėlaiis kaip parduodama parduotuvėse ir kepti puode nepagailėkit to aliejaus, juk jį galima naudoti kelis kartus.