Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

nu kazkaip sunku patiket, kad taip baisiai atrodo, kaip tu pasakoji g.gif na bet atsiusk ta video, nusiusiu draugei, ziuresim ka ji pasakys...bet tu tik nesimuliuok, daryk saziningai tuos pratimus....Apie kazkokius pratimus, kuriuos reikia daryti po aparatu nuemimo ir man ta drauge rase, bet ji tingejo juos daryti saziningai kaip prikalauso, o galiausiai ir visai nebedare, bet jai kojos susitvarke kuo puikiausiai....

ir idek dar foto i fotki....

kazin kaip niniukui, ar jau paskyre operacijos data?
Atsakyti
sveikutes, as vis dar neturiu datos, bet ryt jau atsiimu tyrimu rezultatus, o jie kaip zinia galioja tik 10 dienu. taip pat ryt suzinau apie vinutes ir tuomet bandau pagauti gydytoja smile.gif ka gi viskas pas mane ganetinai skubota, nes gyd iseina atostogu... na, o siaip nieko kolkas negalvoju apie op ir kazkaip neblogai man iseina negalvoti smile.gif
bendraujame su Anil, man be galo bus reikalinga jos patirtis, todel imu vel ir vel jos klausineti, kartais net banaliausiu dalyku blush2.gif Taip pat isgyvenu jos nerima del kojyciu formos, taciau visiskai pasitikiu gydytojo patirtim ir ziniomis apie kaula, del to bandau ja nuraminti, nes viskas pasikeis laikui begant. zinoma, laukti yra sunkiausia. bet manau mes mokame laukti smile.gif
butinai informuosiu kas kaip ir kada smile.gif bet tikriausia bus pertrauka kai gulesiu ligonineje. nepamenu ir pamirsau paklausti Anil ar ten yra interneto prieiga... na, bet siaip ar taip telefonas visada bus spintuteje smile.gif
geros visoms savaites pradzios
iki greito smile.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
labux, trumpai drutai, - gameda vinuciu dar neturi. tikisi sia savaite... ka gi, ''valahyta'' kaip visada. lieka laukti... kai suzinosiu, butinai pranesiu.
iki greito (tikiuosi) mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokia kaina bus vinuciu? itariu, kad mums kitoms is anksto reiktu jomis apsirupinti, nelaukti operacijos, jeigu jau sitaip g.gif
Atsakyti
zinai Ilgakase, tu tikriausia teisi. ir praso jis dabar 2740, nors Anil mokejo 2400. taciau gali buti, kad gydytojas turi pasiziureti kaulo dydi pirma. man siek tiek neramu ir aisku apmaudu, kai operacija atsideda, maziau dienu lieka su gydytojo prieziura sad.gif jis gi 20d. iseina atostogu. be to mano tyrimams jau 5-ios dienos!!! galioja tik 10 dienu. verysad.gif unsure.gif
blink.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS MERGINOS
as buvau viliniuj pas purvanecka profesoriu, jis sako ooo daryta operacija klaipedoj, jie turi ta geriausia aparata, oa s sakau ne jie turi.........
ir sakau nesvarbu, ziurim kano kojas..sako kaulo anatomija is rengeno superine...ir tik ismok eit..o giedrius kiekviena dioena lazdavoja...nors placius dzinsus uzsidek..nejuokink pasaulio...;-[[[[..sako klaikus vaizdas patikek, myliu tave, bet atrodai kaip zasis ar meskiukas;-[[[as verkiu nesustodama..buvo valandai prof .kaune nuramines, bet tik valandai..kai paziro..komlimentai is giedriaus nes kaune gryzdama is vilniaus islipau, supratau man jis nemeluos, jei nenormalu pasakys..as esu sugniuzdyta..net savu..tevas vos is pado neiskrito, staciai sakop kojos klaikios;-[[[mama tik guodzia -grazios;-[[[
na vilius, bet va vilniuje cituoju prof zodzius, o jei pedos nesusiglaudzia ar cia beda!!!!! as sakau o juk keliai irgi nesiglaude, bet tik truputi....o jis sako va paziurek uzsienieciu kiek negraziu, netvarkingu vaiksto, o tu grazi moteris..vot paguode!!!ir uz konsultacija 230litu...;-[[[[[ esu ir vaikstau ant asmenu peilio..nes nuotaikos permainingos ir klaikio..dar moteriskos dienos turi prasidet..tad dadet sumaisties, bet ir giedriaus pastabos, klaikios kojos skaudina..sako, buvai elegantiska, tapai meskiuku isklisusiom kojytem;-[[[na bet kai apsizliumbiau sako, kad myli..
velniop ta meile, jei esu isklisus zasis ir meska....o tevo draugelis sako kazi ar susiapaus, jis man padejo ekstra nuotraukas pasidaryt naujas telsius..sako anatomiskai tik raumenys gali asikeist, o pratimai yta rik raumenu grupiu tvirtinimui, jie pusis- raumenys- busiu dar klaikesne, mano tevbas juk treneriu dirba 40met...jis ner kvailas...tad sakau nesu rami, kad ir kas ramintu..mama viena ramina, bijo gal kad koki gala nepasidaryciau;-[[susipykom telefonu ziauriai..sakau va tamstele is vaikystej ne prieziuros kaip turiu kentet..ne tiek moraliskai ,tiek drasiskai...as sunkiai isgyvenu...
bet dar sirdies kercioj tikiu tuo stebuklu, bet labai jau nedaug...gal daug norejau is gyvenimo..gal persukom i x..bet nuotraukose matomas pasuklta toks mazas gabalelis..o pedou sako suvedima reik daryt giedrius;-[[, bet sako laikykis ir smaikstauja, nu vad baiminaus graziom pabegfsi prie kokio princo, dabar nebebija...mano meskiuykas nepabegs;-[[[graudu..vat pakolkas mano istorija tokiame diapazone;-[[[
juks didziules sekmes, o as nezinau ka bepridurt...kartotis ior baugint neketinu. gal cia tik man taip....na ikiuks
Atsakyti
po telefoninio pokalbio su tavim, Anil, perskaiciau tavo tikrai priesmenstruacines nuotaikos litanija - tragikomiska smile.gif nesupyk, bet pati turi puiku jumoro jausma, todel galime ir pajuokauti is paciu rimciausiu ir sudetingiausiu ar liudniausiu situaciju! kaip ir sakiau, kad ir kas bebuve tavo vaikinas neteisingai argumentavo tavo problema ir ne taip turejo pradeti pokalbi. bet tiek jau to, - tu ji geriau pazysti. as tikriausia uzverciau jam duris ilgam laikui - ne tokio palaikymo ir ne tokiu zodziu is artimo man reiketu. prie viso to, zmones mato tik tai ka mato, jie nezino kas bus po kiek laiko ir jie nesupranta kodel yra taip kaip yra siuo momentu. mes visa tai zinom ir zinom jog tai keisis.
taip atrodo labai daug dar darbo teks ideti - pergrupuoti blauzdu raumenukus, bet ziurek i teigiama sio aspekto puse - tavo tetis puikiai ismano ''raumenu grupiu mena''- jei dirbsi, tiek ilgai gal ir neprireiks laukti. mes kazkaip ipratusios kad viskas tuoj ir dabar, - ir as taip maniau, kad praeis daugiausia pusmetis ir tavo kojyciu forma bus ''kaip zmogaus'' smile.gif (cia tarp musu, besidaranciu, vartojamas posakis-reiskia tiesios). ka gi, musu gydytojas tikrai ismano savo darba, bet jo darbas - kaulai. toliau jau raumuo, - o tai jau musu problema. teks dirbti pacioms. tai ir dirbsim, o kas belieka...
na o del ''raminimu'' formu, tai kiekvienas zmogus vis kitaip tai daro, nevalia ant ju pykti (isskyrus tavo vaikina, kuris pirma ''musa'', o po to jau bando vel gerintis). svarbu mes pacios zinom savo situacija. faktas tas, jei jau dareisi operacija, vadinasi taip kaip buvo tau buvo nepriimtina ir traktuoti tai kaip situacija ''geresne nei dabar'' nereiketu. Klisas kojos tikrai nebuvo ''geriau'', nes prisimink kaip jauteisi visus tuos metus ir ko nuolatos ieskojai!? operacijos. Kauliuikai istiesinti - vuolia! dabar sekantis etapas - padaryti raumenukus tinkamus dabartinei formai! stai ir gryzau prie to paties nuo ko pradejau - dirbti ir sutvarkyti raumeni ir ismokti vaikscioti! ziurek i mano situacija,- as ruosiuosi operacijai, beabejo zinau visa operacijos ir pooperacine rizika, bijau kaip ir tu bijojai, prie viso to zinau jog mano gydytojo nebus kai turesiu sukti (o tai pats svarbiausias etapas!!!), ir stai turiu tave jau po operacijos visa issigandusia ir nusivylusia, ir stai - vistiek darausi ta operacija! ir visa tai todel, kad taip kaip yra dabar, 'O' kojos man yra negerai ir as noriu tai pakeisti! ir as dirbsiu tol kol pasieksiu tos svajones, del kurios visos cia ir susiburem! ir visoms kitoms ir tau Anil galiu pasakyti tik tiek - nenuleiskite ranku, nera padeties be iseities!
Atsakyti
Ikeliu drauges laiskelio citata:

First of all, all the girls and me too, had X-form legs after the correction, and our doctors said it was normal and after a small period of time ( a few weeks) legs changed straight. I think any doctor can see how many days a patient must turn. They have precise techniques, so I thins your friend must not worry about the X-form. I think if she had turned 5 days instead of 9, the result would have been definitely wrong as now by her legs pics we can see a very nice result. [SIZE=7][I]

tai jei taip buvo Volgograde, tai turi but ir musu atveju......aisku, ten buvo su aparatais tik 55 dienas, musu atveju - 4 menesiai, zenkliai daugiau kaulo tvirtumo atzvilgiu...na bet jeigu net du gydytojai nemato Anil kojose problemos, tai gal tikrai verta patiketi....as vis dar optimistiskai nusiteikusi ir nebijau operacijos, nors aisku dabartinis Anil nerimas visiskai suprantamas.....bet gal praejus PMS, pasikeis ir mintys, tikrai to linkiu....

O Giedriaus "komplimentai" tikrai nepateisinami, bet ka padarysi, mano vyras lygiai taip pat sneketu, ta as zinau, zmoniu nepakeisi, jei neduota supratingumo, tai neduota....
Atsakyti
Graziai parasei apie viska niniuks - man patiko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Papildyta:
skypu pašnekėjau šįvakr su drauge, kur Volgograde darėsi, ji mane dar kartą patikino, kad VISOS merginos po operacijos turėjo X formos kojas, kurios išsitiesina paskui....patarė tikrai nesijaudinti ir turėti kantrybės - išsitiesins kojytės 4u.gif Ir dar sakė, kad labai svarbu visam gijimo procesui - vidinis nusiteikimas...pasakojo, kad klinikoje buvo viena meergina kuri del visko pergyveno, depresavo, ir ji vienintelė liko klinikoje ilgiau nei kitos, nes sunkiai jai viskas gijo ir turėjo įv. problemų su sveikata...taip kad optimizmas ir geras nusiteikimas - tikrai daug ką reiškia drinks_cheers.gif
Atsakyti
puiku Ilgakase, man atrodo kad Anil, tame tarpe tikriausia ir mums, silpniausia sio reikalo puse yra ta, kad mes darome tai po viena ir esame tik vienetiniai ''egzemplioriai'', nera kitu tokiu salia ir del to taip mums sunku. rusijos klinikose visur besidaranciu vienu momentu yra ne viena ir ne dvi, ir klinikos tikriausia pilnos nuolatos ateinanciu ir iseinanciu su aparatais ir be ju - pilna klinika ''klisikiu'' ir todel viskas paprasciau ir drasiau ir panasiai smile.gif yra daug su kuo pabendrauti, pasiteirauti, pasilyginti ir t.t. todel mums reikalinga triguba ar net keturguba kantrybe ir pasitikejimas ir savimi ir daktarais. o ka kiti kalba, - jie yra tokie patys kaip ir mes pacios, ir patirties pas juos nera taip pat kaip ir pas mus sad.gif schmoll.gif
tikiuosi Anil grys namo geriau nusiteikus ir nusiraminus. tikiuosi ir su Giedriumi praleistas laikas nenueis niekais. tai ir jam proga ''pasitaisyti''.
na, o as vis lauku zinios del vinuciu...
iki drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas....na atsikeliau geresnes nuotakos, nes zinau siandien susitiksim su ilgakase, ji pakviete mane i svecius;-] tad viska apziurinesim ir ivertinsime....
siunciu doktor veklic is ukrainos skype komentarus kai nusiunciau kaulu rengeno foto ir siaip keleta nuotraukyciu
Доброе утро! Виталий Викторович посмотрел рентгеновские снимки и фотографии. Он сказал, что переделать можно в любое время. Стоимость операции 6 000 Евро плюс посуточное пребывание 120 Евро в сутки. Минимальное время пребывания 14 дней. Ближайшие возможные для Вас операционные дни - после 20-го сентября.
Если у Вас есть вопросы - пожалуйста, задавайте.
Операционные дни - 21 и 28 сентября. В клинику надо приехать заранее за два дня до операционного дня.
Буду ждать Ваш ответ
[cia nesamone..mes turim ir aparata ir gydytoja, jis nori pinigeliu...]
vel mano klausimas-a doktor dumoet sto x vidna i v rengene
[07.09.2010 16:41:32] Giedrius: ?
[07.09.2010 16:42:02] Giedrius: potomu sto moi doktor skazal posmotri rengen - 7procent
[07.09.2010 16:42:12] Giedrius: i tak dalie..idialnije nogi
[07.09.2010 16:42:44] Giedrius: bila k v drugova ortopedas, on nidelaet operaciji, no tolko skazal rengen normalnich nog
atsakymas
[07.09.2010 18:07:20] Doctor Veklich: Виталий Викторивич сказал, что по рентгену видно, что небольшой Х присутствует, который можно исправить.
[07.09.2010 18:12:52] Doctor Veklich: У меня к Вам предложение, сейчас Вы в эмоциональном состоянии, и волнуетесь по поводу результата лечения. Возьмите тайм аут на время, успокойтесь и осознанно подойдите к принятию решения. Возможно, что небольшой Х, который присутствует Вас устроит и не надо будет еще 3 месяца носить аппараты. Если же Вы окончательно озознаете, что Х надо корректировать, то нужно будет приехать на операцию.
na vel nori pinigeliu...neber tu euru;-]]doktarai vekliciauskai-;]]]]]ir reik palaukt galvoju...na vat taip yra pakolkas
Atsakyti
smile.gif beabejo, tokios operacijos tai ju pragyvenimas. manau ant siknos spuogas uzaugtu, paklausi velkiciaus, pasakys reikia aparatus ant koju statyt g.gif kodel jies is karto - peredelivat, - ar nors paklause kiek laiko kai nueme aparatus? cool.gif
Atsakyti