Sveikos, matau puikios nuotaikos labai dziaugiuosi uz jus, kurios pasiryztat tokiems zingsniams ko negaliu pasakyti apie save
labuks.. as jau namuciuos....ir be aparateliu ir be vinuciu valio!!!!!
aparateliai sterilizuojami ir laukia niniuko eiles.
nu ka pilna narkoze buvo, jos baiminaus, primigde, nepatinka, kai nejauciu kontroles, bet viskas greit..i timpas sokau ir namucio...aciu didelis niniukui uz plaikyma..abi kart mes ten buvome.tikrai esu be galo dekinga...mane ir parveze..nu su gyd atsiskaiciau , tad viskas tvarkoje, lauksiu kada forma bus susikoregavus galutinai, nors ir dabar geriau nei buvo..ner o.na as dar uzsimaniau apie kelius biski apsiurbt, ten pasikonsultavau su gyd, nusiurbtu uz keliuku, nebutu x..nors nebreik stradalint tas x pranyks...juk taip turi but.
na va. viena svajone issipilde, dekoju Jums ir Dievuliui.
Bet jus manim taip greit neatsikratysite, esat super merginos..as noriu islikt jusu gyvenimuose, aiskun jei jus mane isileisit..butumem biciules, juk karzykges esam
ir mielai galiu bendraut su visom, neignoruoju nei vienos..vienodos patirtys, baimes, tokie pat isgyvenimai...
na mielosios lekiu i lovyte, nes noriu be proto miegucio....
aparateliai sterilizuojami ir laukia niniuko eiles.
nu ka pilna narkoze buvo, jos baiminaus, primigde, nepatinka, kai nejauciu kontroles, bet viskas greit..i timpas sokau ir namucio...aciu didelis niniukui uz plaikyma..abi kart mes ten buvome.tikrai esu be galo dekinga...mane ir parveze..nu su gyd atsiskaiciau , tad viskas tvarkoje, lauksiu kada forma bus susikoregavus galutinai, nors ir dabar geriau nei buvo..ner o.na as dar uzsimaniau apie kelius biski apsiurbt, ten pasikonsultavau su gyd, nusiurbtu uz keliuku, nebutu x..nors nebreik stradalint tas x pranyks...juk taip turi but.
na va. viena svajone issipilde, dekoju Jums ir Dievuliui.
Bet jus manim taip greit neatsikratysite, esat super merginos..as noriu islikt jusu gyvenimuose, aiskun jei jus mane isileisit..butumem biciules, juk karzykges esam
ir mielai galiu bendraut su visom, neignoruoju nei vienos..vienodos patirtys, baimes, tokie pat isgyvenimai...
na mielosios lekiu i lovyte, nes noriu be proto miegucio....
Negalėjau užmigti niekaip.....taip knietėjo sužinoti naujienas (kažkaip nesinorėjo trukdyti taves, Anil, šiandien, skambučiais, galvojau gal ilsėsiesi visą dieną po tokių išgyvenimų), tad kėliausi iš lovos ir prie PC iškart...ir randam puikias naujienas, labai labai džiugu nors tiesa pasakius, dar protu neina patikėti, kad jau VISKAS - svajonė pirmajai mūsų karžygei išsipildė žiauriai faina AČIŪ Tau, kad suradai mus ir daktariuką, kuris čia pat tėvynėje daro stebuklus
aciu Ilgakasei, kad uzvedei temele, aciu Anil kad savo ryztu ir valia ir kantrybe suradai gydytoja Lietuvoj, aciu Akvijkei ir Raseliuksciui kad nepabugo ir prisijunge prie musu, na o visoms kitoms uz palaikyma ir bendrus isgyvenimus. Ir aciu Dievui uz galimybe sutikti jus visas. Vakar stebejau Anil kai jau visa jos svajone igyvendinta, stai ir viskas, jokiu kompleksu del kojyciu - bet man atrodo ji dar to nesuvokia ka gi, tikiuosi Anil issimiegojus parasys kaip kojytes siandien, kai jau visi nuskausminamieji ''pasibaige''. gal siek tiek paskaudes, na bet manau nera ko lyginti su procedurom pradzioje.
na o as vaziuoju pasimatyti su gydytoju ir pasirinkti operacijos data.
iki greito pasimatymo visoms.
na o as vaziuoju pasimatyti su gydytoju ir pasirinkti operacijos data.
iki greito pasimatymo visoms.
Su nekantrumu laukiam naujienų iš niniuks, tikiuosi greitai galės daktariukas išoperuoti kaip smagu (mums, kurioms neskaudės ) bus sekti naują svajonių išsipildymo istoriją......
Anil, greičiau rašyk visus savo pojūčius šiandien, kaip sekasi vaikščioti, ar neskauda, kaip žaizdelės atrodo....laukiam naujų foto.....kaip širdelėje jausmas?
Anil, greičiau rašyk visus savo pojūčius šiandien, kaip sekasi vaikščioti, ar neskauda, kaip žaizdelės atrodo....laukiam naujų foto.....kaip širdelėje jausmas?
valioooooooo! pagaliau atejo ta lauktoji diena As irgi labai laukiu naujienu ir foto kaip atrodo dabar ir ar neskauda. Tikiuosi viskas puikiai!
Dzidziausiai sveikinimai ANIL, pagaliau svajone issipilde!!!!!!
labas visoms..aciu uz sveikinimus..tik dabar suvokiu kiek pasiekta..buvau lyg nuliudus,kad i x padare..na , bet siandien pasisnekejom su gyd sako ziurejo mano paskurtini erengena kaulas akytas, tad nedaryt jegos pratimu, sunkiai nekelt,kad nesugryztu tas o..reiks pasisaugot gal 3 men iki finalo..po men bus apytikslis rezultatas, o po 3 men kaulai bus tvirti..puse metu reik kad butu labai labai tvirti.tas x uzdeda del to kad nebutu bergzdzia operacija, nereiktu vel peroperatuot ar naprasciausiai nesusitrambutu,liaudiskai susmuktu iki o buvusio..tad esyu del x rami...o del o juk nuo manes priklauso, nekelnosiu daug . vygdysiu gyd nurodymus ir bus viskas kaip reikia...svarbu pasitiket gydytoju, tiesa kalbejo niniuks....tad esu rami,laiminga..o as siandien su suknute rugsejo 1 vedziau dukryte....na ir sauniai jauciausi...ikelsiu kokia diena nuotrauku, kai jodas atsiplaus..ikiukas visoms.ir su rugsejo pirmaja
Smagu ir mums, kad jau apsiraminai Tavo kojos grazios jau dabar, bent jau man, o po to bus dar grazesnes....kaip smagu, kad jau gali vilketi sijonus
LABAS MERGINOS..
noriu pasidalinti savo mintimis..niekaip nepriprantu prie koju,,jau net 3 kaimynai klause kas cia man nutiko, einu klaikia eisena, o x nepaslepsi kaip o po jokiom kelnem..ir su aukstakulniais nepaeiciau.nebent su 2 lazdom..krypuoju kaip zasis.... o ir x matos ir draugo bei tevu teigimu labai..zymiai labiau nei tas o. jaucius negerai...blogai blogai blogai.;.dar blogiau nei su o net i parduotuves nebeinu..dzinsai nepadeda, tik batai su kutais..bet ir tais atrodasu kaip zasis ar meskiukas su x;-[[[
draugas sakop turejai gan normalias kojas, na su o kuris nekrito i akis..o tas x bado akis tikrai visi pastebi;-[[tad jeigu neisnyks as net nezinau,,skaiciau persioperja daug rusijoj,,ir kai o vel atsiranda ir del x kuris neisnyksta..na dabar sportuoju ka liepe, skauda kelienus, na atsitupt ar pav atsiklaupt net negaleciau,..butu nesamone..zadu vel vaziuot konsultuotis..negali taip but..na jei isnyks tas x man bus stebuklas..as nebegaliu ziuret i veidrodi kai einu..viena mergina su x buvo nuotraukoj fotki..dabar ja suprantu...mes rasem sutaupk kojas..bet kai stovi sutaupes grazu, na o kai pradedi eit sakes, nusisaut reikia ...reik mokytis sako gydytojas vaiksciot..bet juk x sunku vaiksciot , nes pedos isplestos kai eini ir kelai kitaip..na tragedija kai pamaciau isifilmavus savo eisena...;-[[[[ zadu dar nusiurbt viska kas ant keliu, nors ten kazko daug ir nera, bet viska,.gal sumazins vizualu x..o jis po 5 dienu sukimo jau toks...na bet as vis minejau kas kart gydytojui,kad x matau akivaizdu, o jis taip ir turi buti..o as kazkaip sunkiai tikiu dabar..na bet dar reikia laukt...Ilgakase as ifilmuosiu ta video eisena, o tu parodyk ,nusiusk i Prancuzija draugei..ji ivertins..na gal ir jai ar kuriai panasiai buvo aciuks....na o siaip laukiu stebuklo...tad bus ir po operacijos visokiu jausmu...va si savaitgali jaucius be galo sudinai
na laukiu komentaru..ikiukas...
noriu pasidalinti savo mintimis..niekaip nepriprantu prie koju,,jau net 3 kaimynai klause kas cia man nutiko, einu klaikia eisena, o x nepaslepsi kaip o po jokiom kelnem..ir su aukstakulniais nepaeiciau.nebent su 2 lazdom..krypuoju kaip zasis.... o ir x matos ir draugo bei tevu teigimu labai..zymiai labiau nei tas o. jaucius negerai...blogai blogai blogai.;.dar blogiau nei su o net i parduotuves nebeinu..dzinsai nepadeda, tik batai su kutais..bet ir tais atrodasu kaip zasis ar meskiukas su x;-[[[
draugas sakop turejai gan normalias kojas, na su o kuris nekrito i akis..o tas x bado akis tikrai visi pastebi;-[[tad jeigu neisnyks as net nezinau,,skaiciau persioperja daug rusijoj,,ir kai o vel atsiranda ir del x kuris neisnyksta..na dabar sportuoju ka liepe, skauda kelienus, na atsitupt ar pav atsiklaupt net negaleciau,..butu nesamone..zadu vel vaziuot konsultuotis..negali taip but..na jei isnyks tas x man bus stebuklas..as nebegaliu ziuret i veidrodi kai einu..viena mergina su x buvo nuotraukoj fotki..dabar ja suprantu...mes rasem sutaupk kojas..bet kai stovi sutaupes grazu, na o kai pradedi eit sakes, nusisaut reikia ...reik mokytis sako gydytojas vaiksciot..bet juk x sunku vaiksciot , nes pedos isplestos kai eini ir kelai kitaip..na tragedija kai pamaciau isifilmavus savo eisena...;-[[[[ zadu dar nusiurbt viska kas ant keliu, nors ten kazko daug ir nera, bet viska,.gal sumazins vizualu x..o jis po 5 dienu sukimo jau toks...na bet as vis minejau kas kart gydytojui,kad x matau akivaizdu, o jis taip ir turi buti..o as kazkaip sunkiai tikiu dabar..na bet dar reikia laukt...Ilgakase as ifilmuosiu ta video eisena, o tu parodyk ,nusiusk i Prancuzija draugei..ji ivertins..na gal ir jai ar kuriai panasiai buvo aciuks....na o siaip laukiu stebuklo...tad bus ir po operacijos visokiu jausmu...va si savaitgali jaucius be galo sudinai
na laukiu komentaru..ikiukas...