Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Ne tik kad toli ta klinika, bet ir brangu labai ten....domėjomės mes jau ja...nors šitas nuotraukas tai neprisimenu ar būčiau mačiumi, buvo įdomu pažiūrėt.....tikiuosi mūsų turimas aparatas ištiesins daug geriau blush2.gif
Atsakyti
labai idomu buvo paziuret..pasirodo kad ir vyru nemazai yra su siuo kompleksu..
Atsakyti
va tikrai man irgi keista buvo, kai pamačiau ir perskaičiau, kad vyrai dėl kojų taip pat kompleksuoja ir pergyvena..ir iš jų taip pat pasišaipoma...nors man asmeniškai, vyrai labiau patinka tie, kurių kojos truputėlį kreivos...bet kaip jau dabar žinom, kreivumas net ik estetinė problema, bet ir medicininnė, dėl sanarių greitesnio ir netolygaus susidėvėjimo....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 08 21, 18:39)
va tikrai man irgi keista buvo, kai pamačiau ir perskaičiau, kad vyrai dėl kojų taip pat kompleksuoja ir pergyvena..ir iš jų taip pat pasišaipoma...nors man asmeniškai, vyrai labiau patinka tie, kurių kojos truputėlį kreivos...bet kaip jau dabar žinom, kreivumas net ik estetinė problema, bet ir medicininnė, dėl sanarių greitesnio ir netolygaus susidėvėjimo....

o man tai grazu tiesios kojos ir viskas doh.gif
vyru ar moteru islinke kojos man nepatinka tongue.gif

apziurejau tevu kojas blush2.gif tai tevelio ilgos ir tiesios, o mamos trupmos ir tiesios, bet nors ir susiliecia kojos, matosi, kad kaulas ne is paciu tiesiausiu g.gif kad bent suprasciau, kodel tos mano kojos tokios doh.gif

o del sanariu tai man labai neramu darosi, nes maudzia man juos kiekviena vakara, o jei dar ilgai tenka vaikscioti, tai vakare nuskausminamuosius geriu, nes man jie tiesiog dega, o is ryti sunku kojas lyginti. ZInoma tai keliu minuciu problema, bet matau, kad su kiekvienais metais ir skausmai padazneja ir lankstumas mazeja.

i kuri gydytoja man kreiptis del sanariu? reumatologa?
Atsakyti
~Labas visoms 4u.gif
jau pirmadieni nuims aparatelius, be galo jaudinuosi, net sunku zodziais nusakuyti...kaip bus, kaip atrodys, ar patiks, ar bus tokios kokiu noriu...o del skausmo jei ir paskaudes nebijau...tik del rezultato ir komplikaciju..o gal kaulai silpni, as daug gastroliavau, o vaikstant kalcis eikvojas..gal ne i nauda tiek kelioniu ir zygiu po dvareliu ir linksmyubiu..bet nenorejau prarast vasaros.galiu pasigirt aplankiau gal 10 dvaru, 3 rimtus balius apturejom ir sauniai atrodem, kad ir su aparatais buvau biggrin.gif ir manau,kad niekur toli neisvykom, bet dukrai nebuvo nupobodi vasarele...o as be galo jaucius pavargus, priaugau svorio doh.gif ..rugpjuti 3baliai-mociutes jubiliejus, pati ir maista ruosiau tad savaite krimtau, po to kumos bei puseseres jubiliejai, o veliau mano gimtadienis...na rezultatas ant svarstykliu..bet svoris nulros, tam reik noro ir burna reciau praziot, o be pastangu ir gydytoju kojos butu nepasitaisiusios...na dar nesu jomis patenkinta, man i x nesa doh.gif bet tikius susitvarkys, minejo po to susilygina, kaulas trambuosis...tikius bus geriau nei buvo, aisku,,kad taip...jau i rugsejo pirma dukra vesiu su suknyte truputi zemiau keliuku..labai faina... smile.gif na va tokios naujienos.kojos nebeskauda galiu begiot krosa...aciu toms kurios atvaziavot i svecius...ir jei kas ne taip, nesupykit, buvau gal pavargus, gal dmesio reikiamo neparodziau ir net torto per mano ziopluma neprapjovem...as issekima jauciau kazkoki. jus saunios 4u.gif 4u.gif 4u.gif tetruko is musu 5 kraseliukscio, bet as ja aplankysiu gal Dubline biggrin.gif O kaip bus po pirmadienio parasysiu butinai...ziuriu jus nieko nebesirasinejat...vis ilendu ir senos zinutes, o as irgi laukiu minciu, emociju, gal minciu is naujokiu, jei ta tema jims aktuali rasykit drasiai, busit suprastos.
na ikiukas.laikykit spygas smile.gif
buckiai visoms wub.gif
Atsakyti
Laikysim pupa, ne špygas, o kumščius už tave...viskas bus tik labai gerai, pamatysi wub.gif
aš dar gyvenu susitikimo įspūdžiais, labai patiko pats miestas, tavo namučiai, o Akvijike ir niniuks - fainuolės, kaip ir tikėjausi, buvo tikrai malonu susipažinti ir pabendrauti, tikiuosi dar ilgai bendrausim....ir tikiuosi, kad dar susipažinsim ir su kitomis mergytėmis kada.....

su nekantrumu laukiam žinių nuo operacinio stalo wub.gif

Atsakyti
oi kokios naujienos, laukiam ne tik ziniu, bet ir foto thumbup.gif
Atsakyti
Anil, sekmes tau rytoj mirksiukas.gif tu superine ir mes visos galvosim, kad viskas gerai praeitu..... thumbup.gif
Atsakyti
laikykis Anil, nieko nebijok 4u.gif jaudulys yra naturalu, bet reikia tiketis geriausio, nes taip ir bus smile.gif rytoj bus pati geriausia ir laimingiausia diena mirksiukas.gif As irgi ilendu karts nuo karto, vis paskaitau, irgi laukiu kada tau nuims aparatelius ax.gif seku tavo istorija ir isivaizduoju, gal kada nors ir man ta teks isgyventi.. Labai idomu viskas ka rasai, tavo jausmai ir emocijos. Aciu tau 4u.gif Man tai labai svarbu, tada maziau bijau operacijos (jei kada tokia bus), ir vis del to jei kada anksciau rasiau, kad nezinau ar rysciausi ir galvojau, kad greiciausiai ne.. Dabar, kai "isigyvenu mintimis" i tavo istorija, manau kad taip. Tavo drasa suteikia man drasos, ir galvoju, jeigu tu isdrisai, tai kodel as bijau.. Juk visas skausmas praeina, ir ateina dziaugsmas visiems laikams smile.gif Supratau, net jei ir bus man 30m, bus dar nevelu smile.gif O dabar jau nusipirkau rudeniniu sukneliu, susikabinau i spinta ir laukiu kol ruduo ateis, tada galesiu nesiot su ilgais batais, maskuojanciais visas baisybes ax.gif atrodysiu kaip normalus zmogus smile.gif siaip paskutinem dienom labai uzsiemus, visokie pasikeitimai vyksta mano gyvenime (geri), vos tik speju prisitaikyt prie ju smile.gif labai daug kas keiciasi mano gyvenime- nauja gyvenamoji vieta, naujas darbas ir dar visokiausiu visokiausiu. Rodos, patekau i kazkokia pasikeitimu audra rolleyes.gif bet tikiuosi, viskas bus gerai. Gal veliau, kai nurims viskas, turesiu daugiau laiko cia pasirasineti ir busiu aktyvesne. Nes dabar tai tik perskaitau viska, o nieko nerasau blush2.gif veliau, zadu pasitaisyti. O tau Anil, linkiu didziausios sekmes rytoj!!! Stenkis islikti rami ir galvok tik geriausias mintis wink.gif galvok, kad tavo kojytes bus nuostabios thumbup.gif As irgi laukiu naujienu ir foto noriu pamatyti smile.gif
Atsakyti
ACIU VISOMS UZ PALAIKYMA 4u.gif ...VAKARE IDESIU PASKUTINES FOTO SU APARATIS;-]
manau turi viskas but kuo puikiausiai...nereik stresuoti.na o po to reiks pasidziaugt kojom be aparatu ir dailesnem....aisku imesiu nuotrauku ir viska aparasysiu...na, bet jaudulys tai ima virsu...
Atsakyti
aš jau ir pati jaudintis pradėjau šiandien dėltavo, Anil, rytojaus doh.gif žinoma, kad viskas praeis kuo puikiausiai, bet čia turbūt tas "gerasis" jaudulys, na pvz. kaip būna prieš kokią kelionę.....labai labai lauksim žinių iš ligoninės, sėkmės tau dideliausios wub.gif
Atsakyti
labuciukas:)na anil pamatysi viskas bus kuo puikiausia:) ech sveikas pavydas ima....na ka gi viena svajone isipilde...dabar niniuko eile, pasikeitimu akcijai:)stiprybes tau anil ir visoms...lauksim ziniu:)maciau nuotraukytes is susitikmo..super atrodet....gaila, kad manes ten nebuvo....:(na bet bus dar progu.....bucka visoms tongue.gif
Atsakyti