Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

liko tikrai nedaug drinks_cheers.gif valio valio valiooooooooooo!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Liko lygiai savaitele iki finiso tiesiosios !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif ir as jau seniai cia buvau uzsukusi..karstos dienos,tai mazai namie bunu..kaip galeciau ir as savo kojeliu foto ikelt jusu ivertinimuj? 4u.gif
Atsakyti
turiu nekokia zinia.kat tik skambinau gydytojui, sakau nu ir kada galesiu atvykt isimt tu aparateliu,o jisai sako as tik 30 is atostogu parvykstu.susiskambinkinkim30rugpjucio verysad.gif verysad.gif verysad.gif
sakau kam rugsejo 1 dukra leist i mokykla,ji komleksuos,kad as ne su sveikom kojom, sakau eisena biski kitokia, vinukai trugdo, jis sako rugsejo 1 pasistengsim..na ne vien nuo manes priklauso tas isemimimas, o ana kart nuvaziavus sake rugsejo 23 atvykti. verysad.gif tad ne svaite liko......vat taip bus visa vasara su tais ortofixsais g.gif
na dar tooookia karsta vasara g.gif bet kas belieka lauksiu..tad niniuk susimatysim dar ir pries viska manau.
Atsakyti
smile.gif zinau , kad tau ir nusibodo ir nepatogu ir t.t. bet viskas vistiek tik i gera smile.gif ir man nereik kaip nutrukus galva lakstyti vos gryzus, ir ''havajai'' va, zodziu tik nesinervinti smile.gif 4u.gif iki greito
buckis
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Na ka ir as cia sus savo bedom atejau, kadangi ir mano kojos ne manekenes. doh.gif Istikruju sunku su tuo susitaikyti, o taip norisi trumpu sijonu verysad.gif . Tevas vakar man bande pajuokauti, kai ejau su sortais, sako klisakoje tu, tai zinokit taip sirdi suspaude, kad vos neapsiverkiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renesanse @ 2010 08 17, 13:43)
Sveikutes,
Na ka ir as cia sus savo bedom atejau, kadangi ir mano kojos ne manekenes.  doh.gif  Istikruju sunku su tuo susitaikyti, o taip norisi trumpu sijonu  verysad.gif . Tevas vakar man bande pajuokauti, kai ejau su sortais, sako klisakoje tu, tai zinokit taip sirdi suspaude, kad vos neapsiverkiau  verysad.gif

na nieko sau.... doh.gif bet na ne is piktos valios gi tikriausiai... bet vis vien nesmagu..
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 08 17, 15:42)
na nieko sau.... doh.gif bet na ne is piktos valios gi tikriausiai... bet vis vien nesmagu..

Tai suprantu, kad ne is piktos valios, bet kartais reikia jausti ribas pries kazka sakant verysad.gif Merginos gal galeciau ir as savo kojytes ikelti jus man pasakytumet ant kiek jos atrodo ne estetiskai, o tai aplinkiniu bijau klaust. Zinau, kad jie pastebi mano defekta, bet stengiuosi su tuo susigyventi. doh.gif
Atsakyti
[ Tevas vakar man bande pajuokauti, kai ejau su sortais, sako klisakoje tu, tai zinokit taip sirdi suspaude, kad vos neapsiverkiau verysad.gif
[/quote]

siaubas, reikejo jam atsirezti ka nors, - na ir kas is kokios valios; jis ka, geresnis jauciasi? jei pas ji klisos kojos reikejo pasakyt, kad i ji atsidavei, o jei neklisos, tai vistiek buciau taip pasakius!!! nepasiduodam nepasiduodam!!! blink.gif
Atsakyti
renesanse, puikiai įsivaizduoju, kaip pasijautei....aš irgi turbūt tam kartui nebūčiau sugebėjus atsikirsti iš peties, tik tipo nuleidus juokais ar negirdom, o tik paskui masčius, kad galėjau taip ar anaip pasakyti verysad.gif labai nejautru iš tėvo pusės.....juokelis tikrai nevykęs....o vaikystėj nesi apturėjus patyčių ar "pastebėjimų" dėl kojų iš vaikų ar suaugusiujų?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 08 18, 18:21)
renesanse, puikiai įsivaizduoju, kaip pasijautei....aš irgi turbūt tam kartui nebūčiau sugebėjus atsikirsti iš peties, tik tipo nuleidus juokais ar negirdom, o tik paskui masčius, kad galėjau taip ar anaip pasakyti  verysad.gif labai nejautru iš tėvo pusės.....juokelis tikrai nevykęs....o vaikystėj nesi apturėjus patyčių ar "pastebėjimų" dėl kojų iš vaikų ar suaugusiujų?

Vaikysteje kazkaip nelabai ir suprasdavau, kad tos mano kojos ne tokios kokios turi buti. O suagusieji nieko nesako, aisku, kad pagalvoja, kad ta tai negraziom kojom, bet kai ateina vasara juk norisi ir sortu ir sukneliu. verysad.gif
Atsakyti
Visai netyciukais radau sita tema 4u.gif mano kojos obuoliuko formos ir dar kudos verysad.gif siaip niekada nieks man nieko nesakydavo del klisumo...bet bet pati akis turiu ir matau unsure.gif Rudeni,ziema tai po kelnemis nelabai matosi,o vat vasara ka daryt verysad.gif ai kartais “spjaunu“ i viska ir einu su sijonu ir gerai jauciuosi,o kartais buna atvirksciai....

radau viena nuoruoda tai pasidalinti noriu,cia tik del foto kaip atrodo po operaciju mirksiukas.gif
http://www.doctorvek...om/patients.htm gal bus idomu pasiziureti...

Papildyta:
tik dabar pamaciau kad ta klinika ukrainoje doh.gif
Atsakyti