Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

QUOTE(niniuks @ 2010 07 31, 00:35)
mano mama irgi sakydavo ''nera tos kojos klisos'', bet sakydavo, kad nestatyciau suglaudus smile.gif o dabar jau seniai nieko nebesako ir labai palaiko mane. draugas mano irgi ne pries, nes zino, kad jo zodis vistiek i dangu neina ir neis wink.gif pati susitaupiau pinigus ir pati darau su jais ka noriu. klisa buti daugiau nebenoriu, tai ir be jokiu antriniu minciu puilu darytis operacijos. tarp kitko, mano draugas kazkaip uzmete, atseit, nosi pasidarei, dabar kojas, o kas sekantis? ..na gal ir pasidarysiu krutis, bet tik po 3-io vaiko, atsakiau  lotuliukas.gif 
viska ka darau darau del saves, -jei as busiu laiminga ir aplinkiniai kitaip jausis budami su manim, - igriso man buti surugele ir nuolatos kazka kazkaip slepti. o pinigu tikrai niekada  nebus pakankamai, tiesiog reikia atsirinkti prioritetus ir judeti link tikslo. o tu Pepsi, tai visai jaunute smile.gif zinoma, dabar tau ir reikia kojyciu smile.gif
gero visoms savaitgalio. na o as ryt vel i darba... bet kaip sako Ilgakase, taip ir as taupau ir dirbu del tikrai verto tikslo ir negaliu burnoti visiskai.
  drinks_cheers.gif  4u.gif

ooj niniuks...ziuriu mes visai panasios, ar prie kojyciu irgi noreciau dar ir nosyte susitvarkyt ax.gif

Papildyta:
Sveikutes smile.gif pagaliau ir as save ikeliau i fotki ir didelis didelis aciu ilgakasei uz pagalba mirksiukas.gif parasykit, ka manot unsure.gif
Atsakyti
LABAS MERGINOS.AS CIA KELINTA DIENA, O KELETOS MERGINU JAU SENAI PASIGENDU......
na juk nesam prisiekusios cia reguliariai refgistrupotis, bet kur dingo kraseliukstis, azen, akvijike, na ir ilgakase nebeplepa g.gif schmoll.gif blink.gif
as kai prirasau, matyt ne visad i tema, tad tingis romanus skaityti biggrin.gif na bent jus merginos ar da gyvos. o naujokes irgi rasyklit savo jausmus..nes issikalbet padeda..man labai padejo kol nepasidariau tos operacijos,l padejo pokalbiai, palaikymas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
malonu,kad ir daugiau merginu randa stiprybe cia!!!!tikrai linkiu kas nori pasitiesint kojeles, o kitom pabut padiskutuot apie sia kuno dali- kreivas musu kojas....as kad ir patiesinau viduj juk genetiskai jos kreivos ir juk tai jau buvo giliai sirdyje iauge taas komleksas... tad gink Dieve, man visad si tema jautri iki sirdies gelmiu....
padeciau informqacija, ar kuom galeciau bet kuriai, nes man tai isgyventi dalykai , ir [papriestarausiu kazukriai kuri lygino celiulita su kreivom kojom...gal tai badabum buvo...celiulitas gresia visom pasaulio moterims ir lieknom ir apkuniom, o kreivos kojos tai kas kita, bent jau man..ir man tas posakis devek tai kas tinka tavo figurai iauges visad buvo, tad su basutem ir miniaku nevaikstinejau...man mano kojos tai lyg geda kazkokia...na bet tikiu,kad isims tuos aparatus ir po manes estafete vis bus kitai merginai perduodama..busim visos laimingos!!!!
Atsakyti
Sveikos, as tai dabar uzsiemus truputi visokiais darbais, tai tik uzbegu karts nuo karto paskaityt apie ka plepat smile.gif kartais net pamirstu apie tas kojas per visokiausius kasdienius rupescius. O kai prisimenu, tada prisimenu ir jus visas- ir iskarto jauciuosi stipriau smile.gif Smagu jums, kas laukia eiles pasidaryti opearcija, o smagiausia ANIL, kuriai jau svajone palieciama net smile.gif)) pavydziu smile.gif)) as irgi noreciau su visom susitikti ir gyvai pabendrauti, bet gaila, gyvenu ne Lietuvoj.
Anil, jau isivaizduoju sovietmecio svente, turetu linksma buti biggrin.gif gera ideja smile.gif kai Kaune gyvenau, tai tortai is Alkavos labai skanus budavo smile.gif tikekimes, kad tokie pat skanus ir dabar smile.gif
Atsakyti
aš irgi vis atbėgu, paskaitinėju ir pabėgu lotuliukas.gif
Atsakyti
aš interneto kelias dienas neturėjau, viskas per tą audrą doh.gif

tikrai, sovietmečio idėja super tema vakarėliui, lauksim įspūdžių thumbup.gif

mano vyras irgi seniau sakydavo, kad ištiesintos kojos nieko nepakeis...o aš su tuo nesutinku...bent kurį laiką, kol tai netaps įprastu dalyku, tai ypatingai veiks vidinę būseną...prisimenu, kai išsitiesinau dantis, mažiausiai metus laiko, kasdien po kelius kartus bėgdavo pastovėt išsišiepus prie veidrodžio ir pasigrožėt tuo ką matau...ir kiekvieną kartą šypsodamasi, juokdamasi, bendraudama su žmonėmis pagalvodavau, kokia esu laiminga kad šypsena graži.....

taip bus ir su kojomis....o kai pagalvoji, kad visą likusį gyvenimą galėsi lengviau prisiderinti rūbus, nebereikės kompleksuot su bikini ar apatiniais....ech....lauki unesulaukiu, kada Anil nuims aparatėlius wub.gif ...
Atsakyti
oj zinokit, kai as 'susitvarkiau' nosi ir pervilkau priekinius 4 dantis - irgi gyvenau kaip rojuje. ir iki siol del to esu be galo laiminga ir zymiai geriau jauciuosi!!!! o kai pagalvoju apie kojas, - tiesias kojas - tai net negaliu isivaizduoti koks dziaugsmas bus. as net bijau, kad tik i save neisimyleciau smile.gif smile.gif lotuliukas.gif
as ateinu cia daZNAI, BET NE VISADA PARASAU, NES kaip ir dabar, esu darbe ir tiesiog nuvagiu kelias minutes... smile.gif
mirksiukas.gif
uz 11 dienu busiu jau lietuvoje! kada Anil tavo DZIAUGSMO DIENA? KADA KOJYTES PASIJUS PORA KG LENGVESNES? bigsmile.gif AR JAU ZINAI DATA, AR GYDYTOJAS ZIURES PAGAL SITUaciaj?
geros dienos visoms.
buciuoju
Papildyta:
zelmiuke, parasyk i AZ jei nori, galime pasidalinti mintimis apie nosytes smile.gif galiu rekomenduoti gydytoja smile.gif cia tik tarp kitko, jeio noras yra mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas visoms...zinau buvau dingus ilga........laika.....bet mokiausi daug...laikiau egzaminus dar vienas liko, o tada jau diplomas mano rankose bus:)....turejau sveciu is sauletos ispanijos......na bet tikrai jusu visu nepamirsau mergaites:) o dabar jau matau, kad musu gausus burelis susirinko..na ir saunu, kad gretos dideja...laukiu nesulaukiu kada anil bus be aparaciuku ir pamatysim manekeniskas kojytes:) stiprybes, palaikymo visoms ir vieningumo bei didelio noro svajone paversti realybe...o tada ir tikslas bus pasiektas:) o aplink bus daugiau svytinciu veidu ir laimingu sypsenu.....
Atsakyti
[quote=niniuks,2010 08 11, 15:04]
o kai pagalvoju apie kojas, - tiesias kojas - tai net negaliu isivaizduoti koks dziaugsmas bus. as net bijau, kad tik i save neisimyleciau smile.gif smile.gif lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As irgi visi sako esu i save isimylejus biggrin.gif net ir kreivom kojom ziuredavau i save veidrodyje, na ne i kojas o i veida, krutine..pamenu sakydavo vyras, mama, narcize tu musu biggrin.gif doh.gif biggrin.gif
na o kai issitiesins ir kojos susistoves bus grazios as net saves pavydesiu wub.gif biggrin.gif
juokius garsiai biggrin.gif
nezinau niniuk kada nuims...jei rimciau bijau ar padares rengena jau pamtys gera vaizda..jis nori,kad kauliniai audiniai butiu tokie pat..na netamsesni ir nesiskirtu ne trupucio..gal reik kalcio daugiau..ir matai karsta vasara, o as daug judu..sdkaiciau kalcis judant ,atyviai gyvenant nepaisavina...tad gal ir ner taip greit viskas, nes nenusedziu vietoje...o rugpjucio 21 mano tortadienis smile.gif ...tad vel kazka susigalvosiu..dar tu poros baliuku neapturejau, o jau apie savo gimtadieni svajoju..sugalvojau kelt ant daugiaukscio stogo...zinau toki nama kur galima ant stogo palipt..draugas sako ko nori gimtadienio proga.as sakau butu man malonu dviese ant stogo, staliukas vynas, ikra juoda summustinukai, ir zvakes ,na jei geras oras dar teleskopas...o kita diena siaip jei kas atvyks pasveikint kieme lauko kepsnius kepciau, busiu pamarinavus...ech jei issipyldys bus smagu thumbup.gif nes su aparatais neismandravosiu..o nuims tikius rugpjucio 23 kazkur, nes gydytojas atostogauja...na tikiu kaulai bus jau sustipreje, tie nauji ir nuims po sekanciop svietimo...nes valgau daug graikisku salotu..jas gaminu kone kas diena...ten daug to surio dedas, darzoviu..na tad manau kalcio gal vis vien gauna organizmas,o ir kalcigrana geriu...o dar saulute d vit dovanoja.
siandien vairuojant istrigo vinute i tokia skyle masinoj..na ten zemiau vairo ..desine koja..biski ,,strioko,, buvo...na bet net nesuskaudejo...tik vos istraukiau koja..juk ja ir gazuot ir stabdyt...gerai,kad letai mieste vaziujant...
niniuk, greit susimatysime smile.gif
labos visoms 4u.gif
Atsakyti
oj gerai, Anil, kad gydytojas neskuba, o tai jei jis imtu musu norus ziuret, tai aparatus tikriausia pacios nusiimtume lotuliukas.gif oj gal man iseis pamatyti tave dar pries nuimant aparatus!!!! aisku jei 23 (pirmadieni) tada nrepavyks sad.gif as 23 tik i lietuva grysiu jau po piet i Karmelava... bet jei kita diena, tai atmauciau is anksyvo ryto smile.gif na bet vistiek kada tai bebutu, vos grysiu as tau pasuksiu. susitarsim kada pasimatysim. oj kaip noriu pamatyti kojytes smile.gif aisku uzpavydesiu nerealiai, bet viska galima iskesti, - net pavyda! lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj kaip man smagu apie tai galvoti! siandien maciau is arti vieno vaikino koja, kur jam kazkas buvo daryta kelenui su vinutem. pas ji 4 demeles likusios odoje, bet vos iziurimos, ir tai tik pries kelis menesius oda pazeista. zodziu visai tikriausia neverta ne galvoti apie vinuciu randus, - oda tikrai atsinaujna.
smile.gif ka gi, pirmas ''nebeklisas'' gimtadienis!!!! bigsmile.gif ir sugalvok tu kartis i auksciausia nama su visais tais gelzgaliais lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif kur jau be nuotykiu smile.gif thumbup.gif Tikiuosi viskas bus ir pavyks taip kaip tavo sirdute nori rolleyes.gif
atiukas kolkas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2010 08 12, 01:51)
oj gerai, Anil, kad gydytojas neskuba, o tai jei jis imtu musu norus ziuret, tai aparatus tikriausia pacios nusiimtume  lotuliukas.gif  oj gal man iseis pamatyti tave dar pries nuimant aparatus!!!! aisku jei 23 (pirmadieni) tada nrepavyks sad.gif as 23 tik i lietuva grysiu jau po piet i Karmelava... bet jei kita diena, tai atmauciau is anksyvo ryto smile.gif na bet vistiek kada tai bebutu, vos grysiu as tau pasuksiu. susitarsim kada pasimatysim. oj kaip noriu pamatyti kojytes smile.gif aisku uzpavydesiu nerealiai, bet viska galima iskesti, - net pavyda!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oj  kaip man smagu apie tai galvoti! siandien maciau is arti vieno vaikino koja, kur jam kazkas buvo daryta kelenui su vinutem. pas ji 4 demeles likusios odoje, bet vos iziurimos, ir tai tik pries kelis menesius oda pazeista. zodziu visai tikriausia neverta ne galvoti apie vinuciu randus, - oda tikrai atsinaujna.
smile.gif ka gi, pirmas ''nebeklisas'' gimtadienis!!!!  bigsmile.gif  ir sugalvok tu kartis i auksciausia nama su visais tais gelzgaliais  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  kur jau be nuotykiu smile.gif  thumbup.gif  Tikiuosi viskas bus ir pavyks taip kaip tavo sirdute nori  rolleyes.gif 
atiukas kolkas smile.gif  4u.gif

INIUK ZINAI KA SUGALVOJAU..
atvyk i ligonine pries nuomant aparatus...giedrius gi dirbs..gal nuims24 susitarsiu..o po nuimimo aparatu bus negerumai, ir reiks para but ligoninej., na ziuret tinka ar patinka, jei nepatinka suspaus biski ...manau atvyk prie tai ir pabulkim kartu, jei nebus tau nuobodu, nes mano seimai tai atrodys kvailyste...td ivertinsim kaipo atrodo, as juk uz kambari busiu susimokejusl, oreiks para ismiegot dar ir pabusim apziuresimar nereik pasukt, o tada isims vinukes ir drugas atvyks..ir sampano isgersime..na jus isgersit..as juk dar negalesiu... na bet pabusim per nakti palatoj..paliurpsim, aptarsim ar gerai, nes su vinim laikys, tik be tu ortoxif per nakti ..tda tu pirma realu vaizda oamatysi..ikiux
Atsakyti
[.....reiks para ismiegot dar ir pabusim apziuresimar nereik pasukt, o tada isims vinukes ir drugas atvyks..ir sampano isgersime..na jus isgersit..as juk dar negalesiu... na bet pabusim per nakti palatoj..paliurpsim, aptarsim ar gerai, nes su vinim laikys, tik be tu ortoxif per nakti ..tda tu pirma realu vaizda oamatysi..ikiux
[/quote]

man tinka tikrai! 23 diena kai grysiu suskambinsiu ir susitarsim kada man atvaziuoti. ...oj, biski baisu bus kai viniukai kysos, nu bet kaip nors abi iskesim ta vaizda blink.gif blink.gif man jau sakes, - as nebesulaukiu! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
LIKO TIK 10 DIENU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti