QUOTE(niniuks @ 2010 07 31, 00:35)
mano mama irgi sakydavo ''nera tos kojos klisos'', bet sakydavo, kad nestatyciau suglaudus o dabar jau seniai nieko nebesako ir labai palaiko mane. draugas mano irgi ne pries, nes zino, kad jo zodis vistiek i dangu neina ir neis pati susitaupiau pinigus ir pati darau su jais ka noriu. klisa buti daugiau nebenoriu, tai ir be jokiu antriniu minciu puilu darytis operacijos. tarp kitko, mano draugas kazkaip uzmete, atseit, nosi pasidarei, dabar kojas, o kas sekantis? ..na gal ir pasidarysiu krutis, bet tik po 3-io vaiko, atsakiau
viska ka darau darau del saves, -jei as busiu laiminga ir aplinkiniai kitaip jausis budami su manim, - igriso man buti surugele ir nuolatos kazka kazkaip slepti. o pinigu tikrai niekada nebus pakankamai, tiesiog reikia atsirinkti prioritetus ir judeti link tikslo. o tu Pepsi, tai visai jaunute zinoma, dabar tau ir reikia kojyciu
gero visoms savaitgalio. na o as ryt vel i darba... bet kaip sako Ilgakase, taip ir as taupau ir dirbu del tikrai verto tikslo ir negaliu burnoti visiskai.
viska ka darau darau del saves, -jei as busiu laiminga ir aplinkiniai kitaip jausis budami su manim, - igriso man buti surugele ir nuolatos kazka kazkaip slepti. o pinigu tikrai niekada nebus pakankamai, tiesiog reikia atsirinkti prioritetus ir judeti link tikslo. o tu Pepsi, tai visai jaunute zinoma, dabar tau ir reikia kojyciu
gero visoms savaitgalio. na o as ryt vel i darba... bet kaip sako Ilgakase, taip ir as taupau ir dirbu del tikrai verto tikslo ir negaliu burnoti visiskai.
ooj niniuks...ziuriu mes visai panasios, ar prie kojyciu irgi noreciau dar ir nosyte susitvarkyt
Papildyta:
Sveikutes pagaliau ir as save ikeliau i fotki ir didelis didelis aciu ilgakasei uz pagalba parasykit, ka manot